A'DAM VR Game & Race Park.

  • A'DAM VR B.V.
  • 8 - 300 personen
  • 25229
  • Beschrijving

Daal af naar het ondergrondse A’DAM VR Game Park en ontdek een wereld van grenzeloze verbeelding met de meest exclusieve virtual reality games als sensationele 4D simulaties, zinderende free-roaming zombie shooters, escape rooms en een simrace experience. Met ruim 1500m2 is er genoeg te ontdekken.

Ontspan met een drankje en een hapje in de VR club en kom weer op krachten voor je volgende avontuur.  Het is bij ons altijd gezellig, naast de allerleukste en vetste spellen, hebben wij ook een gezellige bar met muziek en superleuk & gezellig personeel.

Een presentatie geven? Geen probleem! We bieden ruimte aan 250 personen en hebben alle faciliteiten voor licht en geluid om een professionele presentatie te kunnen geven. Ook zijn er verschillende branding mogelijkheden. Combineer je event met de gaafste virtuale reality games om er een onvergetelijk event van te maken.

Onze locatie biedt de ultieme flexibiliteit: dans, socializen, presentaties geven, netwerken én genieten van de leukste VR-games. Of je nu een zakelijke bijeenkomst of een feest plant, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring waar alles mogelijk is.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

PER AUTO:
Volg de routeaanwijzingen naar Overhoeksplein en parkeer je auto in de A’DAM Parking onder de A’DAM Toren. Parkeren kost hier €1,35 per 20 minuten.

OPENBAAR VERVOER:
Neem de gratis pont naar ‘Buiksloterweg’ achter Amsterdam Centraal Station. Ga linksaf aan de overkant van het water. Je kan vanaf hier de A’DAM Toren al zien met Overhoeksplein aan de achterzijde.

De ingang van A’DAM VR Game Park ligt aan het Overhoeksplein, recht achter de A’DAM Toren.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!