Insectenhotel bouwen 'draag bij aan de biodiversiteit'

  • Out of the Office
  • 24 - 300 personen
  • 11139
  • Beschrijving

De workshop Insectenhotel bouwen is een bijzondere workshop. Hierbij staan een aantal belangrijke thema's centraal. Plezier, samenwerken en de frisse buitenlucht zorgen hoe dan ook voor een leuke middag. 
Toch is dit niet zomaar een workshop die alleen maar het plezier dient. Met deze workshop dragen jullie bij aan de biodiversiteit. Wisten jullie bijvoorbeeld dat een appel niet eens kan groeien, wanneer deze niet bestoven is door een bij of hommel? Een insectenhotel is een verblijfplek voor insecten. In de zomer is het een nestplaats en in de winter dient het als overwinteringsplek. Zo blijft de biodiversiteit dus op orde. Een belangrijke taak! 

Een insectenhotel bouwen vraagt om een nauwe samenwerking. Het vraagt om overleg en een taakverdeling. Net als op de werkvloer zullen werknemers met elkaar moeten overleggen en afstemmen. Het grote verschil is dat ze dat deze keer doen in de frisse buitenlucht omringd door groen en natuurlijke materialen. Bezig zijn met je handen en even uit je hoofd! Dit creëert ruimte voor een team om nader tot elkaar te komen en met elkaar te ontstressen. Patronen en gedragingen krijgen de ruimte om herzien te worden, of misschien zelfs wel besproken. 

Onder begeleiding van de enthousiaste collega's van Out of the Office zullen jullie alles te weten komen over het insectenhotel, de natuurlijke materialen en alle mogelijkheden. Ons doel is om een gezellige en leerzame dag te organiseren waar je als team ontspannen en geïnspireerd vandaan komt. De Veluwse buitenlucht en weidse tuin leent zich hier perfect voor. En wie weet zijn jullie wel zo enthousiast dat jullie thuis ook aan de slag gaan! Kortom; een activiteit met grote impact op de teamprestaties én de biodiversiteit. Win-win!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

We ontvangen jullie graag op onze insprirerende en landelijke teamlocatie in Bussloo, midden op de Veluwse IJsselvallei (op enkele minuten afstand van de A1 en A50).  De groene Panoramazaal en de teamtuin met overkapping lenen zich uitstekend voor teamactiviteiten. 

Meer informatie over de locatie vind je op: https://getooto.nl/

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!