Back to the 90s Spelshow

  • Nostalgia Events
  • 15 - 2000 personen
  • 10870
  • Beschrijving

Back to the 90s!
In dit opzwepende spel vol herkenning en herinneringen nemen wij je mee terug naar de tijd waarin internet en mobiele telefoons nog maar net aan hun opmars begonnen. Flippo’s en Furbies veroverden de wereld. Half Nederland stond massaal te hakken in aussie en alle tienermeisjes waren verliefd op Nick van de Backstreet Boys.

Inhoud
In teams ga je onderling de strijd aan in een Nineties Nieuwsquiz, Het Rad van Fortuin, een spetterende 90s Karaoke Battle en nog veel meer! Naast het spannende spelelement staat deze heerlijke ‘trip down memory lane’ ook garant voor een avond (of middag) vol plezier, positiviteit en saamhorigheid. We komen allemaal ergens anders vandaan maar de 90s verbinden ons.

Voor wie
Uitermate geschikt voor personeelsuitjes, bedrijfsfeesten en incentives. Voor de Belgen is er een Vlaamse versie beschikbaar.
 
Arrangementen
U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

-Het 90s Nostalgia Quiz Arrangement (3 uur)
-Het 90s Nostalgia Dinerspel (Quiz+3 gangendiner)
-Een complete 90s Nostalgia Feestavond (vanaf 4 uur)

NIEUW! - SUMMER EDITION
Vamos a la playa en Samba de janeiro!  Nu ook te boeken een 90s Quiz Summer editie. Ideaal in combinatie met een BBQ
-90s Quiz - Summer Edition

CHRISTMAS EDITION
Santa Clause is Coming to Town! Nu ook te boeken een 90s Quiz Kersteditie. Ideaal in combinatie met een Diner,
-90s Quiz - Kersteditie

Voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte kunt u het aanvraagformulier invullen.

Ligging uitje

U kunt kiezen uit één van de verschillende toplocaties in steden door heel het land waar wij een samenwerking mee voeren zoals in Amsterdam, Antwerpen, Den Haag, Scheveningen, Dordrecht, Leiden, Delft, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda, Roosendaal, Waalwijk, Goes en Bergen op Zoom. Maar het spel is niet stadgebonden en kan in elk door u gekozen plaats georganiseerd worden.

Ideaal als teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje enz enz 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!