Crazy88 - 88 hilarische minuten!

  • Uitjes en Eten
  • 8 - 2500 personen
  • 10583
  • Beschrijving

Op zoek naar hét uitje voor een een hilarische middag of avond? Dan zit je zéker goed met Crazy88!

Nadat alle teams zijn ingelogd in de speciaal ontwikkelde Uitjes en Eten app, is het stadscentrum jullie filmset! Jullie hebben exact 88 minuten de tijd om zo veel mogelijk van de 88 opdrachten te voltooien. Kies een categorie, bepaal je opdracht en voltooi deze.

Doen jullie alleen hetgeen wat van jullie gevraagd wordt? Prima, maar dan doen wij dat ook! Oftewel, de begeleider op afstand zal jullie niet zo veel punten toekennen. Geven jullie echt alles en ligt ook de begeleider dubbel van het lachen? BAM, jullie krijgen de volle 5 punten! Alle teams zien jullie teller vervolgens het hardst oplopen. Ondertussen gaan jullie snel door naar de volgende opdracht!

Binnen de 88 opdrachten zitten ook nog eens vijf stads specifieke opdrachten. Deze wegen net nog wat zwaarder mee en bovendien ontdekken jullie op deze wijze ook nog eens de highlights met achterliggende informatie van de stad. Race de stad door en voltooi zoveel mogelijk opdrachten.

Crazy88 is inclusief:

  • Gebruik van de speciaal ontwikkelde app
  • Alle benodigdheden worden per post opgestuurd
  • Alle gemaakte foto's worden naderhand digitaal opgestuurd
  • Live begeleiding op afstand

Hoe ziet de dag eruit? (tijden kunnen naar wens aangepast worden)
14.00 - 14.10 Verzamelen en uitleg programma
14.10 - 15.38 Crazy88 met gekke doe- en denkopdrachten
15.38 - 15.45 Afsluiting en prijsuitreiking

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Vanaf 8 tot 2500 personen. Ideaal voor iedere groep, écht iedereen kan meedoen met Crazy88!

Ligging uitje

De Crazy88 is overal in Nederland en België mogelijk! Zoals bijvoorbeeld Alkmaar, Amsterdam, Antwerpen, Haarlem, Groningen, Utrecht, Den Bosch, Breda, Leiden, Rotterdam, maar ook bij jullie in de buurt! Vul jullie voorkeursplaats in bij het aanvraagformulier of laat je adviseren door onze experts.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!