Alleen maar goede daden

  • Top-uitje.nl
  • 10 - 200 personen
  • 22459
  • Beschrijving

Alleen maar goede daden is een unieke teambuilding activiteit waarbij gekke opdrachten en goede daden samen komen. Beleef een dag vol plezier, uitdagingen en samenwerking, terwijl je als team een positieve impact maakt in de stad waar je speelt.

Een maatschappelijke activiteit vol plezier  
Jullie gaan op pad met een lijst vol gekke en creatieve opdrachten, waarbij goede daden centraal staan. Jullie ontvangen een hele lijst met challenges. Zo gaan jullie bijvoorbeeld spontaan een bloemetje uitdelen, een gezellig gesprek aanknopen met een wildvreemde, een bestuurder helpen inparkeren of een voorbijganger een gemeend compliment geven. 

Door als team deze opdrachten uit te voeren verdien je karma punten en leer je in korte tijd hoe leuk het is om iets voor anderen te doen en dat je met kleine acties al een groot verschil kunt maken. 

Een citygame met impact
Je bent onderweg en ziet altijd wel iets. Een blikje op straat; een omgevallen fiets; iemand die de weg niet kan vinden of een fietslampje dat nog brandt. Ook al zouden we willen, we hebben niet altijd tijd om hier iets mee te doen. Vandaag is echter anders. Ga onderweg met je team en ontdek hoeveel plezier je samen kunt hebben door iets goeds te doen voor de medemens en jouw stad!

Alleen maar goede daden is niet alleen een onvergetelijk teamuitje vol plezier en gekkigheid, maar ook een maatschappelijke activiteit waarbij jullie als team een verschil kunnen maken. Dus laat jullie creativiteit de vrije loop en ga als team de uitdaging aan.

Combineer deze activiteit met een diner na afloop zodat jullie de leuke verhalen en foto’s onder het genot van een hapje en drankje met elkaar kunnen delen!

Inbegrepen

  • Enthousiaste spelbegeleiding
  • Per team een tas met materialen voor de opdrachten
  • Uitdagende en hilarische opdrachten
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Reis- en reserveringskosten

Extra opties

  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • Toevoeging van eigen opdrachten
  • Lunch, borrel en/of diner
  • Speciale wensen? Laat het ons weten!

Programma voorstel

14:00 - 14:15 uur        Verzamelen op een locatie in het centrum van de stad
14:15 - 14:30 uur        Speluitleg en verdeling van de teams
14:30 - 16:00 uur        Het spel: Alleen maar goede daden!
16:00 - 16:15 uur        Verzamelen, prijsuitreiking en afsluiting

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Mogelijk in alle steden.

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arcen, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Boxmeer, Breda, Brielle, Budel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Doesburg, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Harderwijk, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hoorn, Kampen, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Naaldwijk, Nieuwegein, Nijmegen, Oldenzaal, Oosterhout, Panningen, Purmerend, Raamsdonkveer, Rijen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Sittard, Sittard-Geleen, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Venlo, Vlaardingen, Vlissingen, Wageningen, Woerden, Zaandam, Zoetermeer, Zwolle.

Staat uw stad er niet bij? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!