4x4 Ecotrail + tour whiskystokerij

  • De Heische Hoeve
  • 15 - 100 personen
  • 21016
  • Beschrijving

Programma 4x4 Ecotrail + tour whiskystokerij
15.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en een versnapering.
15.30 uur: Uitleg van het programma


15.30 uur: 4x4 Ecotrail
Tijdens de ecotrail door Brabant rijd je grotendeels off-road in teamverband met een elektrische cabriojeep van start naar finish. Aan de hand van een bolletje-pijltje roadbook en GPS zal de te rijden route zich ontvouwen. 
Zandwegen die je vaardigheden danig op de proef stellen zorgen voor de nodige spanning. Door een combinatie van offroad-rijvaardigheid en scherpzinnigheid moet je je route zien te vinden.

16.30 uur. Terugkomst op De Heische Hoeve met een borrel.
De Heische Hoeve werkt met een open bar systeem, dus je mag zelf pizza maken en je eigen biertje tappen! We hebben een fantastisch eigen streekbier op de tap. En onze arrangementen zijn alles-inclusief, dus je kunt onbeperkt genieten van al deze heerlijke lekkernijen uit de streek! Ook staan tijdens jullie verblijf gezonde fruitsappen en onbeperkt biologisch handfruit tot jullie beschikking. 

17.00 uur. Rondleiding door de whiskystokerij
Eind 2019 werd Bus Whisky succesvol gelanceerd als nieuw Nederlands whiskylabel. In amper drie jaar tijd groeide de whisky start-up van de Heische Hoeve uit tot de tweede whiskyproducent van Nederland. Deze Single Malt, Single Cask én Single Estate whisky wordt gestookt op de boerderij. En we telen onze eigen brouwgerst! In een sfeervolle ambiance kom je van alles te weten over het het maken van Bus Whisky in de duurzaamste whiskystokerij ter wereld en neem je de proef op de som.

18.00 uur Dinerkeuze
Optie 1: Pizza-workshop 
Heb jij wel eens een pizza met streekproducten gemaakt in een ambachtelijke hout - oven ? Een interactieve manier om het diner casual, ontspannen en interactief vorm te geven. Met aandacht voor foodwaste en gebruik van verse ingrediënten en kruiden uit de eigen moestuin en boomgaard, aangevuld met vis uit de forelvijver, wildpluk en mooie groenten en kazen van boeren uit de buurt.
Optie 2: BBQ met streekproducten
Onze BBQ's bestaan uit mooie vleesproducten van door ons persoonlijk geselecteerde boeren. Maar we hebben ook aandacht voor het grillen van forel, zalm, mooie groenten en paddenstoelen. Ook de salades en sauzen zijn veelal huisgemaakt met producten van eigen boerderij. De whiskystokerij van de Heische Hoeve zorgt voor een eigen signatuur met bierbostelstokbrood en natuurlijk huisgemaakte whiskysaus. Leuk & interactief omdat je samen gaat grillen!
Optie 3: Drie gangen verrassingsdiner 
In de keuken van de Heische Hoeve staat farm-to-table cuisine centraal. Onze koks koken met verse producten van eigen boerderij en koken dus vanzelfsprekend met de seizoenen.

Kijk voor meer informatie over ons restaurant op:
Buswhisky boerderijrestaurant

20.30 uur Einde van een geslaagd bedrijfsuitje!

Inclusief

  • Ontvangst op een unieke lokatie met onbeperkt koffie/thee/frisdrank en een lekkernij uit de streek.
  • Alle genoemde outdoor- en buitensport activiteiten.
  • Borrel bij terugkomst op De Heische Hoeve.
  • Open bar concept met onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris).
  • Zelf je eigen biertje tappen!
  • Goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor 100 auto's voor de deur.
  • Mogelijkheden voor leuke relatiegeschenken.
  • Combinatiemogelijkheden met vergaderingen.
  • Gratis busvervoer vanuit heel Nederland en België vanaf 40 personen.
Ligging uitje

Heische Hoeve te Loosbroek. Op nog geen 20 minuten rijden vanaf Den Bosch. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!