Schilderworkshop bij Party-Painting

  • Rob Visje
  • 8 - 100 personen
  • 10914
  • Beschrijving

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje waarbij het bevorderen van creativiteit, “out of the box” denken en teambuilding het doel zijn, dan bent U bij  Party-Painting aan het goede adres.  Maar ook als u op zoek bent naar een leuke en creatieve fun-sessie kunt u bij ons terecht.
 

In hartje Amsterdam geeft een Rob Visje, professioneel en internationaal actief kunstenaar, workshops waarin kennismaking met de moderne schilderkunst en teambuilding centraal staan. Rob Visje is een bevlogen authentiek kunstenaar die al ruim 20 jaar ervaring heeft in het begeleiden en coachen van groepen. Er kan gekozen worden voor het maken van een eigen schilderij of een thema passend bij uw bedrijf, waarbij in de tussen- en nabesprekingen vaardigheden als: "omgaan met verrassingen", "krijgen en geven van feedback", "open staan voor andere oplossingen" en uiteraard "creativiteit" aan bod komen.
 

Nog meer teamvaardigheden worden aangeboord wanneer er gekozen wordt voor het maken van een gezamenlijk schilderij waarbij functionele samenwerking, communicatiestrategie, leiderschap en project planning onvermijdelijk zijn. Maar bovenal is deze schilderworkshop vooral ontspannend en inspirerend voor jong en oud!!!
 

Party -painting zorgt uiteraard voor alle benodigde schildersmaterialen, zoals acrylverf, houtskool en spuitbussen. U kunt de workshop apart boeken, maar ook als onderdeel van een geheel verzorgde dag met heerlijke lunch. Wij adviseren u graag!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

10-15 personen in authentiek atelier in hartje Amsterdam evt gecombineerd met excursie naar Rembrandthuis, Rijksmuseum, van Gogh, of Stedelijk Museum.

Tot 60 personen in ruim atelier in Haarlem-centrum

Tot 100 personen op unieke buitenlokatie in Noord Holland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!