Bedrijfsuitje op privéstrand

  • PBN Nova Zembla
  • 40 - 100 personen
  • 11123
  • Beschrijving

Een paviljoen met privéstrand, exclusief voor jou groep.
Bij paviljoen Nova Zembla geniet je met het hele team van je eigen strandpaviljoen.

Bij strandpaviljoen Nova Zembla bepaal je alles lekker zelf. Of je nu wilt strandzeilen of terrashangen, beachvolleyballen of sateetjes eten. De keuze is reuze en voor ieder wat wils. Wat je ook kiest: een ontspannen, sportieve en gezellige dag met je collega’s wordt het zeker. 

We bieden plezier en vertier voor uren en dagdelen. Blokarten, Beachvolleybal, Drakenbootvaren, Brandingraften, Bouncehockey, Teamwork, Disc golf, Natuurwandeling, Steppen, Archery Shootout, Vlotbouwen, You-Fo, Tokkelen, Abseilen en Klimmen op onze unieke 22 hoge Teamtower. Stel samen met PBN een programma samen met voor ieder wat wils.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Ons strandpaviljoen vind je aan het Kennemermeer in IJmuiden aan zee. Slechts twintig minuten rijden vanaf Amsterdam, maar verlaten van de stadse drukte en rumoer. Het paviljoen met gezellige bar en DJ hoek heeft een overdekt terras, buiten kachel, kampvuurplaats en een prachtig uitzicht over het Kennemermeer en nationaal park de Kennemerduinen. Rondom het paviljoen is er plaats voor de leukste activiteiten van Nederland ter land, ter zee en in de lucht. Nova Zembla is ook een ideale feestlocatie, we hebben geen buren en het Apollo Hotel ligt op loopafstand.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!