Bedrijfsuitje Muziek en Dans in Hoorn

Filteren

Filters

Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
0 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
 • Muziek en dans
 • Plaats, regio of provincie: Hoorn
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

  Over deze pagina

  Een creatief bedrijfsuitje met muziek maken en dansen is niet alleen leuk...Tijdens uw bedrijfsuitje met Muziek en Dans in Hoorn leert u ook nieuwe dingen in uzelf en uw collega's! Het samen maken van een c.d of een mooi muziekstuk met elkaar instuderen helpt u ook bij het verbeteren van de verhoudingen in uw team. Want hoe zou het klinken als u samen met uw collega's de djembe gaat bespelen! Of drummen op olievaten?!
  U kunt bij een bedrijfsuitje in de rubriek Muziek&Dans in Hoorn bijvoorbeeld ook denken aan een lipdub maken, of een pubquiz spelen waarbij samenwerken en kennis centraal staan. Of maak samen in 1 dag een muziekvideo of ga en dagje radio maken! Tijdens een  bedrijfsuitje Muziek en Dans in Hoorn kunt u gericht iets leren over uw collega's en hun muziekkennis of muzikale vaardigheden!

  WegmetdeBaas heeft voor u de leukste en beste bedrijfsuitjes in Muziek en Dans in Hoorn gevonden. Bij ons vindt u alles overzichtelijk op 1 plek. Van smartlappen zingen in Hoorn tot een eigen rap schrijven!