VR Dinerspel in Amsterdam

  • Mokum Events
  • 8 - 999 personen
  • 10530
  • Beschrijving

Teambuilding, lekker eten én een unieke ervaring komen samen bij de VR-dinnergames van Mokum Events.  

U wordt ontvangen in een sfeervol restaurant In het centrum van Amsterdam en vervolgens wisselen de gangen en spelrondes elkaar af. Stoelriemen vast, want deze virtuele wereld is niet te onderscheiden van de echte wereld.

Virtual reality ofwel virtuele werkelijkheid (VR), is een gesimuleerde omgeving die met behulp van een volledig omsloten VR-bril de gebruiker een ervaring geeft alsof hij of zij er daadwerkelijk in deelneemt. Onze spelbegeleider zal u instructies geven met betrekking tot de apparatuur en het doel van het spel en vervolgens gaan we snel van start.

In teams van vier personen gaan jullie aan de slag, waarbij er elke ronde een ander teamlid de VR-bril op heeft. We bieden een spannende moordzaak aan, waarbij jullie op zoek gaan naar een moordenaar, een moordwapen en moordlocatie. Kunnen jullie goed presteren onder druk? Goed analyseren en de juiste vragen stellen? De moordenaar kan je zomaar te slim af zijn. Of kruipen jullie liever in de huid van een crimineel om de ultieme bankroof te plaatsen? Dit kan als jullie kiezen voor “La Casa de Papel VR-game”.

Tussen de spelrondes door staan de lekkerste gerechten op het programma. Op deze manier ervaart u de ideale combinatie van spel en ontspanning. Boek nu onze VR Lunch –of Dinnergame, dan zien wij u snel.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Moderne VR-brillen
- Uitgebreid 3-gangen diner
- Leuke prijs voor het winnende team
- Locatie hartje Amsterdam
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 
 
Prijs:
8 - 12 personen: € 74,50 p.p. excl. BTW
13 - 24 personen: € 71,50 p.p. excl. BTW
25 - 39 personen: € 67,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 40 personen: € 64,50 p.p. excl. BTW

De arrangementen van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Mokum Events “dinnergames” can also be held in the English language)

Tijdsduur: ca 3,5 uur
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

 

Ligging uitje

Amsterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!