Escape the City

  • Liz Events
  • 6 - 400 personen
  • 10599
  • Beschrijving

Escape the City is een echte outdoor escape game waar je samen met je team (in meerdere teams tegen elkaar) zoveel mogelijk puzzels probeert op te lossen om viruele kamers te openen. Dr. Crypto heeft namelijk op verschillende plekken in de stad mensen vastgezet die jullie moeten zien te bevrijden. Kun jullie de raadsels oplossen binnen de tijd? 

Ren door jouw favoriete stad en verzamel aanwijzingen uit de omgeving en red zo de gegijzelden. Werk samen als groep of maak er een wedstrijd van met meerdere groepen in dit spannende en listige locatie-gebaseerde spel.  Escape the City kun je overal spelen, in het dorp of stad van jullie keuze! 

Zo werkt het
Het bevrijden van de gijzelaars gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Met behulp van je eigen telefoon en de speciale app van het spel, moet ieder team binnen anderhalf uur zo veel mogelijk gegijzelden bevrijden uit hun kamers.

Je gaat op pad om virtuele locaties te bezoeken en te ontdekken waar de kamers van de gijzelaars zijn. Bovendien kun je door rond te lopen meer informatie verkrijgen. Jullie hersenen worden flink gekraakt en de hints moeten optimaal worden gebruikt om de gijzelaars te kunnen bevrijden uit hun benarde posities.

Ontdek je een gegijzelde? Probeer dan in een minder dan kwartier diens code van de kamer te ontcijferen, dan krijg je extra geld! Kom je er echt niet uit? Dan kun je een hint kopen. Want elk fout antwoord wat je geeft kost geld! Welk team bevrijdt de meeste gijzelaars en heeft het meeste geld?

Wees snel… de klok tikt…

Voorbeeld Dagindeling. We kunnen de tijden geheel naar wens aanpassen.

14.30 – 15.00 Aankomst met een drankje, uitleg programma
15.00 – 16.30 Spel Escape the City
16.30 – 17.00 Einde spel, napraten onder het genot van een drankje

Inclusief

  • Professionele Begeleiding
  • Gebruik materialen
  • Foto's
  • Prijs winnende team
  • Eventuele catering

NIEUW!! Doe het zelf arrangement | 15,- p.p.
Uitje organiseren maar te maken met een beperkt budget? Dan biedt een doe-het-zelf spel de uitkomst. Doe-het-zelf spellen zijn uitjes die je speelt met je eigen smartphone en zonder spelleider. Op deze manier kan je al een uitje organiseren voor slechts 15 euro per persoon.

Ligging uitje

Het spel kan in elk stad of dorp gespeeld worden, waarbij de kaart kan worden aangepast naargelang de locatie. 

Onderstaand een overzicht van de locaties waar Escape the City kan worden gespeeld. Staat uw stad er niet tussen? Niet getreurd, neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Een greep uit onze locaties:
Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Bergen, Bergen op Zoom, Breda, Castricum, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Edam, Ede, Eindhoven, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Harlingen, Heerenveen, Heerhugowaard, Hengelo, Hilversum, Hoorn, Joure, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, bedrijfsuitje Maastricht, Meppel, Middelburg, Monnickendam, Naarden, Nijmegen, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Sneek, Tiel, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Vlissingen, Volendam, Waalwijk, Weert, Weesp, Wijk bij Duurstede, Woerden, Zaandam, Zaltbommel, Zutphen, Zwolle.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!