Pubquiz Diner

  • Holland Tour Guides
  • 10 - 500 personen
  • 10595
  • Beschrijving

Beleef de leukste quiz van Nederland en België en schrijf u in voor het Pubquiz Dinerspel van Holland Tour Guides. Wij organiseren voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje een wervelende quizshow vol met verrassende, muzikale maar vooral grappige vragen! De quiz wordt gecomplementeerd met een voortreffelijk 3-gangen diner. 

Een quiz? Hoe dan? Nou, denk maar aan een kruisbestuiving tussen Ik Hou van Holland en Dit was het Nieuws, een potpourri van uitdagende en interactieve opdrachten afgewisseld met heerlijke muziekfragmenten. Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar gaan opnemen. Meisjes tegen de jongens of de ene bedrijfsafdeling tegen de andere? Natuurlijk is deze Pubquiz geheel op maat te organiseren in de stad naar uw keuze, de gehele avond wordt onweerstaanbaar aan elkaar gepraat door onze enthousiaste quizmaster!

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd! Dit wilt u beslist niet missen.

Onze quizmaster staat al te trappelen om dit gezellige, interactieve spelprogramma voor u in goede banen te leiden. Deze Pubquiz is niet alleen de leukste manier om de door u gekozen stad te herontdekken, maar ook de lekkerste!

Inclusief:

  • Een enthousiaste Quizmaster
    Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
    Een mooie prijs voor het winnende team
    3-gangen diner in een privéruimte van een restaurant
    Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Prijs: 

10 - 14 personen € 53,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen € 51,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW

Ligging uitje

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Het Gooi, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Naarden Vesting, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg,  Urk, Utrecht, Volendam, Zutphen, Zwolle

Heeft u voorkeur voor een andere locatie? Vraag dan ook gerust een offerte aan.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!