Escape City Tablet Game

  • Holland Tour Guides
  • 10 - 500 personen
  • 10596
  • Beschrijving

De Escape City Tablet Game van Huisbrand Events heeft natuurlijk iets met een ontsnapping te maken! Dit groepsuitje of bedrijfsuitje is in elke grote stad in Nederland of België te organiseren en heeft als doel het bevrijden van gijzelaars uit de klauwen van een beruchte criminele organisatie geleid door de sluwe Dr. Crypto. Teambuilding, spanning en een zenuwslopende race tegen de klok zijn de logische ingrediënten van een interactief City Event waar je hartslag van omhoog schiet. 

Hèt ultieme teambuilding event: als een goed getrainde antiterrorisme unit de stad uitkammen! 
Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende antiterrorisme teams. Met behulp van een tablet moet ieder team binnen anderhalf uur zoveel mogelijk gegijzelden zien te bevrijden. Via de tablets worden de locaties aan elk team doorgegeven en elke unit zal er alles aan moeten doen om zo snel mogelijk op die locaties te arriveren.

Er worden niet alleen hints doorgegeven via de tablets, ook op gevels van gebouwen en op straat vinden jullie tips die gebruikt kunnen worden om zo snel mogelijk de exacte locaties te achterhalen. De minister van justitie heeft jullie speciaal voor deze actie een flinke zak geld meegegeven om de gijzelaars vrij te kopen. Als het jullie lukt om de gijzelaars te bevrijden, mogen jullie het uitgespaarde geld zelf houden!

Het beste team wordt na afloop gehuldigd op ’t terras of in een gezellig café en ontvangt een prachtige prijs. Er wordt geproost op de goede afloop en de laatste zweetdruppels worden van het voorhoofd geveegd.

Inclusief:

– Een tablet per team
– Enthousiaste begeleiding
– Eén consumptie
– Een mooie prijs voor het winnende team
– Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:
10 - 19 personen: € 32,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen: € 29,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 30 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW

Voor minder deelnemers reserveren?
Bij Huisbrand Events kunt u elk arrangement in de door u gekozen stad op maat reserveren, ook als u met minder personen wilt deelnemen. Als u het standaard minimale boekingsbedrag betaalt, is elk uitje dat u selecteert zo door ons te organiseren.

Ligging uitje

Nederland en Belgie

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!