Crazy Dinner

  • Holland Tour Guides
  • 10 - 500 personen
  • 10785
  • Beschrijving

Crazy Dinner, dat is Crazy 88 spelen én lekker eten, met Holland Tour Guides. Doorgedraaid, spannend, lekker en komisch! Holland Tour Guides komt nu met het meest hilarische diner! Gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88. Een avontuurlijke Game in het hart van de stad, afgewisseld met drie overheerlijke dinergangen in diverse restaurants? Dit uitje heeft zijn plaats verdiend binnen de top-tien van onze arrangementen. 

Want wat gaat u eigenlijk doen?
U wordt ontvangen door onze professionele begeleiding die uw gezelschap opsplitst in verschillende teams. Wat voor opdrachten kunt u verwachten? Wat dacht u van: bel bij iemand aan en vraag of je een kopje koffie mag drinken of knuffel een politieagent. Dit is uiteraard pas een voorproefje, dus maak uw borst maar vast nat. U zult alle opdrachten registeren op een videocamera zodat de jury uiteindelijk kan zien of ze daadwerkelijk zijn uitgevoerd. Ondertussen komen alle teams weer bij elkaar en gaat u tijdens deze tocht heerlijk eten in de diverse restaurants.

De Crazy Dinner hoofdprijs wordt in de wacht gesleept door het best presterende en het best gedocumenteerde team. Een avontuurlijk dag en heerlijk genieten van de horeca. Geniet van het dessert!

Programma-indicatie:
18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Crazy game deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Crazy game deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Filmcamera tijdens het spel
- Achteraf alle video's digitaal toegestuurd
- Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
- Prijsuitreiking
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 57,50 p.p. excl. BTW

15 - 29 personen € 53,50 p.p. excl. BTW

30 - > personen € 49,50 p.p. excl. BTW


Wilt u een Crazy Dinner boeken in een andere Nederlandse of Vlaamse stad? Dit arrangement is te boeken in maarliefst 46 steden! Neem gerust contact met ons op.

Optioneel: 
Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Het Gooi, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Naarden Vesting, Nijmegen, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg,  Urk, Utrecht, Volendam, Zutphen, Zwolle

Heeft u voorkeur voor een andere locatie? Vraag dan ook gerust een offerte aan. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!