Winterwonderland

  • Flitz-events
  • 10 - 1500 personen
  • 10988
  • Beschrijving

Winter Winderland / Apres Ski Uitdagingen
Betreed de Oostenrijkse après-ski sfeer rechtstreeks vanuit ons verbluffende, frisse Holland. Droom weg in een skioord omgeven door verleidelijke après-ski uitdagingen. Na een hartelijke begroeting, vergezeld van zalige warme chocolademelk of een verkwikkende glühwein, leiden de skileraren verder. Deze experts begeleiden u naar het avontuurlijk terrein waar teams samengesteld worden, klaar om de confrontatie aan te gaan. Durf jij met je brigade de authentieke Oostenrijkse proeven te trotseren?

Welke après ski uitdagingen staan op het programma tijdens Winterbetovering? In de Winterbetovering verzamelen avonturiers in een knusse ambiance vol winterse vrolijkheid. Elke dag bij Winterbetovering is een magnifiek festijn. Enkele van de meest begeerde bezigheden tijdens dit illustere evenement van 2023:

    • Bierpul schuiven
    • Haardhout verzamelen
    • Langlaufen
    • Spijkers slaan
    • Ijspegels vangen
    • Biathlon schieten

Ga de competitie aan in uiteenlopende Oostenrijkse nederzettingen; kun jij met jouw team zegevieren in elk gehucht? Dan mag je jezelf als een authentieke Oostenrijker beschouwen!

Prijsuitreiking bij Winterbetovering
Als grandioos slot wordt door de jury de kampioenen aangekondigd. In consensus kan worden vastgesteld of u een jury installeert of dat wij de laureaat kiezen. En de trofee? We delibereren gezamenlijk over de beloning verbonden aan de triomf van Winterbetovering. Men kiest veelal voor waardecertificaten of een curieuze bokaal.

Voor gedetailleerde informatie of een non-committente prijsopgave kunt u het aanvraagformulier invullen.

Ligging uitje

In Scheveningen en Den Haag voor groepen vanaf 10 deelnemers.
Op de gewenste locatie vanaf een groepsgrootte van 25 personen.

Vanaf 10 deelnemers: €22,50
Vanaf 25 deelnemers: €20,-
Vanaf 50 deelnemers: €17,50
Vanaf 80 deelnemers: €15,-

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!