Bedrijfsbezoeken van Fabrieksuitje

  • Fabrieksuitje
  • 5 - 40 personen
  • 10893
  • Beschrijving

Bent u op zoek naar een bijzonder uitje voor het bedrijf, organisatie, businessclub of vereniging? 

Het team van fabrieksuitje organiseert diverse teamuitjes, bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes en leuke arrangementen. Wat dacht u van een bezoek aan Audi  i.c.m een segwaytour of Mercedes. Ieder uniek bedrijfsuitje is weer anders, en om zoveel mogelijk aan uw eisen te voldoen bieden wij een groot scala aan Fabrieksuitjes aan. Bijvoorbeeld:

Donkervoort Factory tour
De eerste Donkervoort wordt gebouwd in een kleine schuur in Tienhoven door Joop Donkervoort, oprichter en nog altijd directeur van Donkervoort Automobielen B.V. Een nauwe samenwerking met Audi zorgt voor de bouw van de Donkervoort D8 Audi. Een jaar later verhuist het bedrijf naar de huidige fabriek aan de A6. In deze fabriek worden nog altijd alle Donkervoorts met de hand gebouwd. U wordt meegenomen voor een uitgebreide rondleiding door de fabriek. Daarbij komen alle specifieke aspecten van de bouw van een Donkervoort aan de orde. Er wordt uitgelegd hoe het chassis wordt gelast, hoe de body wordt geklopt uit aluminium, hoe alle composiet materialen worden gemaakt en hoe de complete auto wordt opgebouwd naar wens van de klant. Een bijzondere belevenis, omdat de fabriek normaliter niet voor publiek toegankelijk is.

Of wat dacht u van:
Porsche fabrieksbezoek
Veel meer dan een zo maar een autofabriek. Hier ontmoet men de fascinatie van sportwagens in al haar facetten. U ervaart onvergetelijke momenten met het merk Porsche. Porsche Leipzig is een plek waar één ding wordt geproduceerd: emotie.
U kunt er getuige van zijn. Dit is een 2 daags arrangement incl. fabrieksbezoek. Eventueel zelf, of meerijden, in een Porsche afgesloten met 4 gangen Carrera diner. Tijdens dit diner wordt u verwend met een topklasse diner in de indrukwekkende sfeer van hun bezoekerscentrum.

Maar ook voor o.a een bezoek aan Louman in Wassenaar en/of Audi, VW, Morgan of Scania kunt u via ons regelen!

Vul voor een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!  

Ligging uitje

Donkervoort Lelystad of Louman in Wassenaar. Mecedes, Audi Porche in Duitsland of wat dacht u van  Lamborghini & Ferrari in Italie of 4-daags fabrieksbezoek aan Morgan in Groot Brittannië. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!