Steeds luxere personeelsuitjes: Haak je aan of blijf je thuis?

Door: NU.nl/Lisanne WieringaBeeld: 123RF“De magazijnmedewerker blijkt ineens uit te blinken in de escaperoom.”Lisette van den Berg, medewerker Wegmetdebaas.nl"

De uitjes kunnen het teamgevoel en de waardering voor elkaar versterken, zegt Lisette van den Berg van Wegmetdebaas.nl, een website voor personeelsuitstapjes. "Sommige mensen zijn op het werk heel nors, maar heel vrolijk in andere situaties. Of een ondergewaardeerde collega die normaliter in het magazijn staat, blijkt ineens enorm uit te blinken bij het puzzelen in een escaperoom."

Ook worden reisjes naar het buitenland ingezet als bonus. Zoals een wintersportvakantie naar Winterberg of een stedentrip naar Barcelona. Van den Berg: "Het is een beloning voor iets dat het team behaald heeft. Vroeger kreeg je zoiets als een bon voor de zonnebank, tegenwoordig zien we het veel in de vorm van een reis."Lees het hele artikel op : https://www.nu.nl/weekend/5988878/steeds-luxere-personeelsuitjes-haak-je-aan-of-blijf-je-thuis.html?fbclid=IwAR3aVmT9l7dMWaS2mrWRbXDSMbCUvvK4wgjxbxpem-GoG8ivUOrP6ArfDW0#coral_talk_wrapper