De bedrijfsuitjes van Eventsbakery (18)

Eventsbakery, Quad, Offroad en Driften Eventsbakery, Quad, Offroad en Driften Eventsbakery, Quad, Offroad en Driften

Quad, Offroad en Driften

6644
Eventsbakery: Hou jij van de nodige actie en adrenaline? Dan is dit het bedrijfsuitje wat jij zoekt! De mens special XL, ideaal voor een actief bedrijfsuitje! Bij onze Mens special XL ga je Quad rijden, offroad rijden en driften. Dit kan op een van onze eigen locaties. Voor dat je begint maak je kennis met de ..
Van 4 tot 1000 personen
Eventsbakery, Expeditie Robinson Eventsbakery, Expeditie Robinson Eventsbakery, Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

6651
Eventsbakery: Opzoek naar een gezellige, maar toch uitdagende activiteit voor je bedrijfsuitje. Dan hebben wij voor jou Expeditie Robinson. Dit spel speel je in twee teams, waarbij teamgenoten moeten overleggen en samenwerken om opdrachten te voltooien. Er zijn een aantal verschillende opdrachten, van vuur maken ..
Van 6 tot 1000 personen
Eventsbakery, Grip op de situatie Eventsbakery, Grip op de situatie Eventsbakery, Grip op de situatie

Grip op de situatie

6680
Eventsbakery: Heb jij al grip op de situatie? Nee, niet!? Dan is dit echt iets voor jou en je collega’s, want naar deze dag heb jij zeker weten grip op de situatie! Je gaat namelijk twee uiterst uitdagende activiteiten doen. Zo leer je onze auto's onder controle te houden tijdens de slipcursus en stap je ..
Van 5 tot 100 personen
Eventsbakery, Off-road rijden Eventsbakery, Off-road rijden Eventsbakery, Off-road rijden

Off-road rijden

6658
Eventsbakery: Altijd al eens lekker door de modder willen crossen in een 4×4 auto. Grijp nu je kans en kom met je collega’s Offroad rijden bij Eventsbakery. Schuine hellingen, heuvels, kuilen en natuurlijk heel veel modder, dat is wat je te wachten staat. Gewoon voor de Fun, of om je behendigheid een ..
Van 4 tot 1000 personen
Eventsbakery, Quad & Offroad rijden Eventsbakery, Quad & Offroad rijden Eventsbakery, Quad & Offroad rijden

Quad & Offroad rijden

6643
Eventsbakery: Hou jij wel van actie en ben je niet bang om vies te worden? Dan hebben we voor jou en je collega’s de Men's Special, ideaal voor een gezellig bedrijfsuitje! Bij onze Men's special ga je Quad rijden en offroad rijden, dit kan op een van onze locaties. Voor dat je begint maak je kennis met de ..
Van 5 tot 1000 personen
Eventsbakery, CSI citygame Eventsbakery, CSI citygame Eventsbakery, CSI citygame

CSI citygame

6650
Eventsbakery: Er is een seriemoordenaar aan de gang en hij heeft al een paar moorden gepleegd. Denk jij met jou collega’s te weten wat er gebeurt en wie de moordenaar is? Ga samen met je collega’s opzoek naar aanwijzingen en sporen en ga opzoek naar de seriemoordenaar. Het spel wordt gespeelt in ..
Van 8 tot 1000 personen
Eventsbakery, Slipcursus Eventsbakery, Slipcursus Eventsbakery, Slipcursus

Slipcursus

6657
Eventsbakery: Altijd al willen weten wat je moet doen, als je auto in een slip raakt, door slecht weer? Doe dan de slipcursus bij Eventsbakery. Wij laten zien wat je moet doen als je in een slip raakt, of wanneer je een noodstop moet maken. Wil jij dit samen met je collega’s beleven, wacht niet langer en ..
Van 6 tot 1000 personen
Eventsbakery, Workshop zilveren ring Eventsbakery, Workshop zilveren ring Eventsbakery, Workshop zilveren ring

Workshop zilveren ring

6646
Eventsbakery: Op zoek naar een creatieve activiteit voor je bedrijfsuitje? Dan is dit zeker wat je zoekt! Tijdens deze workshop ga je een eigen zilveren ring ontwerpen en uiteraard ook zelf maken. De ring die je tijdens de workshop gaat maken mag helemaal naar eigen smaak worden samengesteld. Tijdens onze ..
Van 6 tot 1000 personen
Eventsbakery, Hunger Games Eventsbakery, Hunger Games Eventsbakery, Hunger Games

Hunger Games

6653
Eventsbakery: The Hunger games, nu bij Eventsbakery. Ben jij opzoek naar een echte uitdaging? Dan zijn de Hunger games echt iets voor jullie. Ga met je collega’s de strijd aan in dit bloedstollende avontuur. Tijdens deze activiteit ga je verschillende uitdagingen aan die alles te maken met de Hunger ..
Van 6 tot 1000 personen
Eventsbakery, Highland Games Eventsbakery, Highland Games Eventsbakery, Highland Games

Highland Games

6642
Eventsbakery: Ben jij opzoek naar een echte uitdaging voor je bedrijfsuitje! Dit zijn de Highland games, kruip in de huid van een echte Schot en laat zien dat jij de sterkste bent. Ga samen in twee teams de strijd aan! Je speelt een aantal opdrachten tegen elkaar die verzorgt worden op een van onze ..
Van 6 tot 1000 personen
Eventsbakery, Slechtste chauffeur Eventsbakery, Slechtste chauffeur Eventsbakery, Slechtste chauffeur

Slechtste chauffeur

6660
Eventsbakery: Opzoek naar een hilarisch leuk bedrijfsuitje? Kom nu naar Eventsbakery en kijk wie van jou collega’s de slechtste chauffeur van Nederland is. Natuurlijk wil niemand de slechtste chauffeur van Nederland genoemd worden, dus doe maar extra je best! De opdrachten zijn zo opgesteld dat het ..
Van 6 tot 100 personen
Eventsbakery, Survival Games Eventsbakery, Survival Games Eventsbakery, Survival Games

Survival Games

6689
Eventsbakery: Dit is een echte uitdaging voor elk bedrijfsuitje, de survival games zijn klaar voor jou, maar ben jij er ook klaar voor? De Survival Games bestaan uit 3 survival activiteiten: Expeditie Robinson, Archery tag en Shooting Games. In teams ga je de strijd met elkaar aan, last man standing wint de ..
Van 6 tot 1000 personen
Eventsbakery, Real Life Airsoft Eventsbakery, Real Life Airsoft Eventsbakery, Real Life Airsoft

Real Life Airsoft

6649
Eventsbakery: Durf jij samen met je collega’s de strijd aan? Kruip in de huid van een militair en speel airsoft. In Twee teams nemen jullie het tegen elkaar op tijdens spannende en uitdagende missies. Bij airsoft schiet je niet met verfballetjes zoals bij paintball, maar met plastic balletjes van 6 ..
Van 6 tot 1000 personen
Eventsbakery, Driften Eventsbakery, Driften Eventsbakery, Driften

Driften

6656
Eventsbakery: Hou jij van actie en adrenaline en ben jij op zoek naar een gaaf bedrijfsuitjes. Dan moet je zeker komen driften bij Eventsbakery. Driften net als in een film, hoe gaaf is dat! Kom driften in een van onze BMW’s, je krijgt uiteraard goede begeleiding van onze ervaren begeleiders. Tijdens de ..
Van 4 tot 1000 personen
Eventsbakery, Vind de Mol - Citygame Eventsbakery, Vind de Mol - Citygame Eventsbakery, Vind de Mol - Citygame

Vind de Mol - Citygame

6681
Eventsbakery: Op zoek naar een leuke activiteit midden in de stad voor je teamuitje? Dan is misschien vind de mol wel iets voor jullie. Tijdens dit spel ga je opzoek wie de mol is binnen de groep. Niemand binnen je team is te vertrouwen, tot het tegendeel bewezen is. Wat je ook kiest en doet, de mol is ..
Van 8 tot 1000 personen
Eventsbakery, Quad rijden Eventsbakery, Quad rijden Eventsbakery, Quad rijden

Quad rijden

6659
Eventsbakery: Opzoek naar een gaaf en uitdagend bedrijfsuitje? Kom dan quad rijden bij Eventsbakery! De scherpe bochten, schuine hellingen en moeilijke obstakels zorgen zeker voor een uitdagende activiteit. Natuurlijk mag een race niet ontbreken, dat zeker zorgt voor de nodige actie en spanning. Durf jij dit ..
Van 6 tot 1000 personen
Eventsbakery, Slipcursus & Offroad rijden Eventsbakery, Slipcursus & Offroad rijden Eventsbakery, Slipcursus & Offroad rijden

Slipcursus & Offroad rijden

6648
Eventsbakery: Ben je opzoek naar een gaaf bedrijfsuitje en wil jij graag "Grip op de situatie" willen hebben! Dan hebben wij voor je Grip op de situatie, met dit combipakket krijg je een slipcursus en ga je ook nog eens offroad rijden, wie wil dat nou niet? Aan het einde van de dag heb jij niet alleen grip op de ..
Van 5 tot 1000 personen
Eventsbakery, Changing gears Eventsbakery, Changing gears Eventsbakery, Changing gears

Changing gears

6684
Eventsbakery: Naast dat autorijden erg leuk kan zijn, sta je niet zo snel stil bij het feit wat je moet doen, wanneer het fout gaat. Je leert bij dit uitje zowel veiligheid als plezier hebben met gemotoriseerde voertuigen. Je leert onze auto's onder controle te houden tijdens de uitdagende slipcursus. Daarnaast ..
Van 6 tot 100 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl