Beachgames in Gelderland - WegmetdeBaas

Filteren

Filters

Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0
0
0
200
0200+
2 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
 • Beachgames
 • Plaats, regio of provincie: Gelderland
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

  Samen met uw collega’s één Megavlieger bouwen en oplaten!

  Door in kleine teams samen te werken, bouwt en decoreert u zelf uw onderdeel van de megavlieger. Wanneer de onderdelen op het strand worden samengevoegd, ontstaat er één mega vlieger. Goede samenwerking is een must want de megavlieger is zo sterk als de zwakste schakel. Dit maakt deze workshop bij uitstek geschikt voor teambuilding.
   
  Bij deze vliegerworkshop is het mogelijk om uw bedrijfslogo op de vlieger zetten. Een verrassend leuk programma geschikt voor groepen vanaf 20 personen. Voor groepen boven de 100 personen adviseren wij meerdere megavliegers te bouwen.

  Tip: De teambuilding workshop megavlieger bouwen kunt u ook boeken als vergaderbreak.

  Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

  20 - 500 personen

  Sportiviteit, competitie en teambuilding in één? Boek nu het zeskamp als bedrijfuitje!
   
  Welk team werkt het beste samen tijdens deze sportieve activiteiten?
  Tijdens verschillende spectaculaire wedstrijden bestrijden de teams elkaar op diverse onderdelen. Door behendigheid, kracht, intelligentie en samenwerking zullen sterren van de organisatie uitblinken en eeuwige roem in de wacht slepen!

  Zeskamp spelen
  Wij hebben een groot scala aan spelen, zodat we de zeskamp gemakkelijk aan kunnen passen aan het weer, de omgeving en de doelgroep. Zowel fanatieke als minder fanatieke deelnemers zullen veel plezier beleven aan de zeskamp spelletjes.

  U kunt kiezen uit:
  - Beach lacrosse
  - Beachvolleybal
  - Megaballenrace
  - Jenga
  - Flingo
  - Touw trekken
  - en nog veel meer!
   
  Zeskamp is ideaal voor sportieve, competitieve bedrijfsuitjes gericht op teambuilding. U zorgt voor enthousiaste deelnemers.... wij zorgen voor de organisatie en begeleiding. 

  Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! 

  20 - 500 personen

  Over deze pagina

  In de rubriek bedrijfsuitje Beachgames in Gelderland op WegmetdeBaas vindt u ontspannende, inspannende en spannende bedrijfsuitjes op de verschillende stranden en stadsstranden van Nederland en daarbuiten!
  Bbedrijfsuitjes Beachgames in Gelderland zijn niet zomaar wat spelletjes doen op het strand, maar er zijn vele mogelijkheden te ontdekken op de stranden. U kunt tijdens een Beachgame in Gelderland kiezen voor bijvoorbeeld Pirates of the Carribean, Powerkiten, Expeditie Robinson of vliegeren. Alle games kunnen worden afgesloten met een heerlijke bbq op het strand!  

  Geniet samen met uw team van een overgetelijke dag, middag of ochtend op het strand. Tijdens een bedrijfsuitje beachgames in Gelderland kunt u kiezen om gericht samen te werken tijdens een activitetit maar u kunt ook kiezen om nieuwe activiteiten te leren zoals kiten. Of wat dacht u van zandsculpturen maken, beachvolleybal of frisbee spelen?! WegmetdeBaas heeft voor u de meest bijzondere en spannendste bedrijfsuitjes in de rubriek Beachgames in Gelderland bij elkaar verzameld. Bij ons vindt u alles compleet op 1 site, op het strand naar keuze! https://www.wegmetdebaas.nl/beachgames