Reis om de Wereld (Teambuildingsactiviteit)

  • ABC Events
  • 20 - 1000 personen
  • 10542
  • Beschrijving

Reis om de Wereld is een programma waarbij er diverse spellen uit verschillende landen gespeeld zullen worden. Met elk spel zijn er punten te verdienen. De groep wordt verdeeld in teams om zo de strijd met elkaar aan te gaan. 

Denk hierbij aan bijvoorbeeld; Mexicaans golven, oud-Hollands koekhappen, Amerikaans ultimate frisbee, Engels mega darts, Venezolaans blaaspijpschieten en meer.

Al deze sport en spel activiteiten zijn omgebouwd tot ware teambuildingactiviteiten waarbij samenwerking en tactisch inzicht een grote rol spelen. Het gezelschap wordt in diverse teams verdeeld waarbij er in elk “land” twee teams tegen elkaar strijden om zo het competitie-element te vergroten. Uiteindelijk zal er een team als winnaar met ware wereldkenners uit de bus komen en dit team wordt uiteraard beloond!

Jules Verne schreef er al over in 1873, een reis om de wereld. Hierbij gaat de hoofdpersoon een weddenschap aan, waarbij hij in 80 dagen de wereld rond zal gaan. In het boek komt de hoofdpersoon steeds weer voor andere uitdagingen te staan. Zo zullen de teams het tegen elkaar opnemen en hierbij voor de zelfde uitdagingen komen te staan. Ieder spel valt binnen de traditionele cultuur van een bepaald land.

Dit evenement kunnen wij door heel Nederland uitvoeren.  Dit kan zowel binnen als buiten. Voor welke locatie er ook gekozen wordt, wij zorgen ervoor dat alle onderdelen klaar staan. Indien u geen eigen locatie heeft, kunnen wij deze voor u verzorgen. 

Voor meer informatie en of vragen, vul het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Het evenement kan op één van onze standaard locaties of een locatie naar keuze worden uitgevoerd. Dit kan zowel binnen als buiten

Trefwoorden
teamverband, teambuilding, teambuildingopdrachten, bedrijfsuitje, teambuilding spellen, uniek bedrijfsuitje, samenwerking, teamspirit, landen vereniging, ideaal uitje voor jong en oud, Reis om de Wereld, Sport en spel.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!