Breed aanbod personeelsuitjes Alkmaar (15)

Op zoek naar een personeelsuitje in Alkmaar of omgeving? Waar anders kunt u op authentieke wijze een GPS menu tocht meemaken. Duik in de wereld van Baantjer met een spannend moordspel of beleef een bijzondere middag op het strand met een capoeira workshop. Van oud Hollands op puzzeltocht of een Expeditie Robinson ervaring op het strand nabij Alkmaar is er voor... Lees meer

Op zoek naar een personeelsuitje in Alkmaar of omgeving? Waar anders kunt u op authentieke wijze een GPS menu tocht meemaken. Duik in de wereld van Baantjer met een spannend moordspel of beleef een bijzondere middag op het strand met een capoeira workshop. Van oud Hollands op puzzeltocht of een Expeditie Robinson ervaring op het strand nabij Alkmaar is er voor ieder wat wils. Wegmetdebaas heeft alles voor u op een rijtje gezet, kijk snel verder.

A-Way Events & Wellness, Groei Event A-Way Events & Wellness, Groei Event A-Way Events & Wellness, Groei Event

Groei Event

6299
A-Way Events & Wellness: Groei EventGroei Event is een teambuildingsevent voor groei als persoon en team. Wij maken gebruik van het disc temperament en de persoonlijkheidskleuren. Tijdens onze activiteiten kom je erachter hoe jouw team en jij eruit zien en welke talenten er meer schuil gaan. Delen en samenwerken zijn de ..
Van 20 tot 300 personen
DidgeridooCentrum Niels de Lang, Doe de Didgeridoo! DidgeridooCentrum Niels de Lang, Doe de Didgeridoo! DidgeridooCentrum Niels de Lang, Doe de Didgeridoo!

Doe de Didgeridoo!

1487
DidgeridooCentrum Niels de Lang: Een workshop didgeridoospelen als muzikaal intermezzo. De juiste toon zetten tijdens een bijeenkomst, personeelsuitje of festiviteit. Deze workshop kan binnen maar ook prima buiten plaatsvinden!In de workshop Doe de Didgeridoo gaat u back-to-basic en komen de mystieke klanken van de didgeridoo tot ..
Van 10 tot 200 personen
Merkx original food design, Coaching & Cooking Merkx original food design, Coaching & Cooking Merkx original food design, Coaching & Cooking

Coaching & Cooking

3700
Merkx original food design: Wilt u in een ontspannen sfeer ontdekken waar de knelpunten in uw team, afdeling of organisatie zitten? Wij hebben daar de ideale formule voor!Na een korte introductie begint de coachingsdag met een aantal oefeningen om inzicht te krijgen in de groepsstructuur. Dan gaan de schorten om en wordt in ..
Van 8 tot 50 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl