Kerst/ Winter 2019-2020 (20)

KerstSpecial 2019 WegmetdeBaas
Holland Tour Guides, Winter Walking Dinner Holland Tour Guides, Winter Walking Dinner Holland Tour Guides, Winter Walking Dinner

Winter Walking Dinner

6909
Holland Tour Guides: Wil je tijdens deze winter of tijdens de kerstdagen er met collega's of vrienden er eens gezellig op uit? Dit uitje biedt iedereen die van lekker eten en wandelen houdt het speciale Winter Walking Dinner, hèt groepsuitje of bedrijfsuitje voor winterliefhebbers! In elke grote stad in ..
Van 10 tot 1000 personen
ABC Events, Driving home for Christmas ABC Events, Driving home for Christmas ABC Events, Driving home for Christmas

Driving home for Christmas

1495
ABC Events: De winter is aangebroken!Santa Claus is coming to town. Een winterse rally waarbij er kerstballen uit de boom geschoten worden. Vervolgens gaat u in authentieke legerauto's door een winter wonderland rijden. Men dient de verloren pakjes die uit de arrenslee zijn gevallen te verzamelen zodat de ..
Van 16 tot 1000 personen
HuisBrand Events, Winter's Moorddiner HuisBrand Events, Winter's Moorddiner HuisBrand Events, Winter's Moorddiner

Winter's Moorddiner

6910
HuisBrand Events: Huisbrand Events heeft voor de maanden van de winter een spannend, ludiek en gezellig evenement voor u klaar staan! Midden in het centrum van uw gewenste stad gaat u een uniek avontuur tegemoet! U gaat samen met een professionele acteur een moordspel spelen. U krijgt een script, de ..
Van 10 tot 200 personen
PBN, Fort Royale PBN, Fort Royale PBN, Fort Royale

Fort Royale

6888
PBN: Bij de  “Kop van de Haven”  worden de gasten aan boord van de Koningin Emma verwelkomt. Tijdens de overtocht begint het al: het gevoel even weg te zijn, op ontdekkingsreis. Op het Forteiland maken we het welkom nog wat warmer met Glühwein en chocolademelk voor de open ..
Van 12 tot 300 personen
Uitjes en Eten, Het leukste eindejaarsuitje! Uitjes en Eten, Het leukste eindejaarsuitje! Uitjes en Eten, Het leukste eindejaarsuitje!

Het leukste eindejaarsuitje!

6889
Uitjes en Eten: Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje voor het einde van het jaar? De Kerst PubQuiz is met of zonder diner te boeken!Plezier, doe- en denkopdrachten en verschillende vragen in een Kerstthema! Je kan de Kerst Pubquiz boeken als Quiz op jullie locatie of Uitjes en Eten regelt een leuke ..
Van 12 tot 300 personen
Events2be, Private Dinnershow Events2be, Private Dinnershow Events2be, Private Dinnershow

Private Dinnershow

6897
Events2be: Het klinkt misschien bijna onbetaalbaar, maar dat is het niet: jullie eigen dinnershow! Op een mooie locatie, of in jullie eigen bedrijfspand, zetten wij een spetterende show voor jullie neer. Mooie aankleding, prachtig opgedekte tafels en, zoals het hoort bij een dinnershow, geweldig entertainment ..
Van 15 tot 1000 personen
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Forteiland Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Forteiland Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Forteiland

Winterland Forteiland

6890
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events: Uw winteruitje, kerstuitje, personeelsfeest op een wel heel unieke locatie?  Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor voor een eindejaars- / kerst- / nieuwjaarsprogramma waar lang over nagepraat gaat worden. Honderden kaarsen, lampjes en ..
Van 20 tot 200 personen
AUSsie TeamPlay, Down Under Winter Games AUSsie TeamPlay, Down Under Winter Games AUSsie TeamPlay, Down Under Winter Games

Down Under Winter Games

6898
AUSsie TeamPlay: Chill out, in de sneeuw of lekker warm binnen, such fun! Be the BOSS of the TOSS!   CornHole Je gooit, hij glijdt … net niet in het gat. Ga je voor het gat of ga je voor een blokkade? Nu is je tegenstander aan de beurt. Wordt je cornbag van het bord geschoven of krijgt je cornbag ..
Van 4 tot 72 personen
Powerzone Amsterdam, Kerstborrel met Bowlen Powerzone Amsterdam, Kerstborrel met Bowlen Powerzone Amsterdam, Kerstborrel met Bowlen

Kerstborrel met Bowlen

6906
Powerzone Amsterdam: Zoek je een leuke locatie, die is omgetoverd tot een warme en gezellige winterwereld, voor een gezellige kerstborrel of nieuwjaarsborrel met collega’s, personeel of relaties met een actief karakter?   Organiseer dan je borrel bij Powerzone en ga tijdens het borrelen gezellig twee uur ..
Van 4 tot 72 personen
Fundustry events, Kookwedstrijd in de Winter Fundustry events, Kookwedstrijd in de Winter Fundustry events, Kookwedstrijd in de Winter

Kookwedstrijd in de Winter

6914
Fundustry events: Strijd tegen elkaar tijdens deze kookwedstrijd in deze wintermaanden! Wij maken twee teams die tegen elkaar gaan strijden tijdens deze kookworkshop. Daarna worden pas de ingrediënten en de kookopdrachten bekend gemaakt. Met kleine spelletjes bepaal je wie de eerste keus heeft voor de ..
Van 7 tot 1000 personen
Aanjagers, De Ultieme Live Kerst-pubquiz Aanjagers, De Ultieme Live Kerst-pubquiz Aanjagers, De Ultieme Live Kerst-pubquiz

De Ultieme Live Kerst-pubquiz

6891
Aanjagers: Live pubquiz die voornamelijk in het teken van Kerst staat. De broertjes Marnix en Jorrik presenteren een pubquiz met live gespeelde muziekfragmenten, vragen over sport, geschiedenis, televisie en natuurlijk over de nodige Kerst-taferelen en wintertoestanden. En er worden natuurlijk een aantal ..
Van 35 tot 200 personen
Summit Sports & Events, The Wall | Een diner vol cadeaus! Summit Sports & Events, The Wall | Een diner vol cadeaus! Summit Sports & Events, The Wall | Een diner vol cadeaus!

The Wall | Een diner vol cadeaus!

6885
Summit Sports & Events: "The Wall" | Voor een bijzonder diner in kerstsferen...Competitie, humor, spanning en veel interactie tussen uw gasten. Dat is in een notendop The Wall.The Wall is een uniek door Summit Events ontwikkeld dinerspel waarbij uw gasten tussen de gangen van een diner prijzen kunnen winnen. Na het ..
Van 30 tot 200 personen
Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie

90s Dinerspel Kersteditie

6893
Nostalgia Events: Back to the 90s Christmas style! Home Alone, Mariah Carey, een kersteditie van het Rad van Fortuin. Dit dinerspel heeft het allemaal! Zodra u de zaal binnenwandelt overvalt u al direct dat warme en nostalgische gevoel. Met onze 90s attributen en kerstversiering brengen we iedereen direct bij ..
Van 20 tot 1500 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl