Kerst- en Winterse bedrijfsuitjes bij WegmetdeBaas (23)

Nog even dan is het weer Kerst!! Tijd van gezelligheid. En wat is er leuker dan gezamelijk het jaar af te sluiten met een leuk uitje?!..De leukste Kerstuitjes zijn te vinden op WegmetdeBaas! Ook voor eindejaarsfeesten en andere winterse uitjes vindt u een mooi overzicht op WegmetdeBaas. U vindt hier spannende, gezellige, lekkere, actieve en swingende... Lees meer
Nog even dan is het weer Kerst!! Tijd van gezelligheid. En wat is er leuker dan gezamelijk het jaar af te sluiten met een leuk uitje?!..De leukste Kerstuitjes zijn te vinden op WegmetdeBaas! Ook voor eindejaarsfeesten en andere winterse uitjes vindt u een mooi overzicht op WegmetdeBaas. U vindt hier spannende, gezellige, lekkere, actieve en swingende kerstuitjes en eindejaarsfeesten door heel Nederland.
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Forteiland Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Forteiland Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events, Winterland Forteiland

Winterland Forteiland

6164
Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events: Winteruitje, kerstuitje, personeelsfeest op een wel heel unieke locatie? Het Forteiland voor de kust van IJmuiden dient van november t/m februari als sfeervol decor voor een eindejaars- / kerst- / nieuwjaarsprogramma waar lang over nagepraat gaat worden. Honderden kaarsen, lampjes en vuurkorven ..
Van 20 tot 400 personen
TB Events, Het Kerst Mysterie TB Events, Het Kerst Mysterie TB Events, Het Kerst Mysterie

Het Kerst Mysterie

6161
TB Events: Helemaal in je rol tijdens het grootste Kerst Mysterie ooit! Ga lekker zitten en geef je oren en ogen de kost. De leukste pret is voorpret. Dat geldt zeker voor het Kerst Mysterie. Want meerdere personen in jouw gezelschap spelen een eigen rol in een ongelooflijk verhaal! Gaat Kerst dit jaar wel ..
Van 12 tot 500 personen
Summit Sports & Events, "Wie is de (Santa)Cloche?" Summit Sports & Events, "Wie is de (Santa)Cloche?" Summit Sports & Events, "Wie is de (Santa)Cloche?"

"Wie is de (Santa)Cloche?"

6158
Summit Sports & Events: Houden uw gasten van lekker en gezellig eten & drinken, vindt u Heel Holland Bakt & Masterchef leuk, maar bent u iets minder fan van zelf koken? Dan is het culinaire spel "Wie is de Cloche?", het programma voor u. Wat eten we vandaag? Herkent u het verschil tussen een A- & B-Merk? U ..
Van 30 tot 200 personen
Events2be, Hollywood Gala Event Events2be, Hollywood Gala Event Events2be, Hollywood Gala Event

Hollywood Gala Event

6178
Events2be: Een prachtige locatie, een heuse Hollywood activiteit, een heerlijk diner en een spetterend gala: alle ingrediënten voor een fantastisch feest! Lights, Camera, Action! Na een hartelijk ontvangst op een prachtige locatie, wordt uw gezelschap opgedeeld in diverse onafhankelijke ..
Van 15 tot 500 personen
Kunstgras Events, Winter Wonderland Amsterdam Kunstgras Events, Winter Wonderland Amsterdam Kunstgras Events, Winter Wonderland Amsterdam

Winter Wonderland Amsterdam

6169
Kunstgras Events: Met Winter wonderland kun je in de wintermaanden genieten van een heerlijk sfeervol wintersfeertje. De omgeving is omgeven van lichtjes onder de tenten, in de bomen en langs de wanden. Op het middenplein een lekker vuurtje en natuurlijk ontbreekt de gluhwein niet. Binnen deze sfeer kun je genieten ..
Van 50 tot 400 personen
PBN, Fort Royale PBN, Fort Royale PBN, Fort Royale

Fort Royale

6166
PBN: Cultureel, interactief én culinair:  Proef Fort Royale op het Forteiland! Bij de  “Kop van de Haven”  worden de gasten aan boord van de Koningin Emma verwelkomt. Tijdens de bootovertocht begint het al: het gevoel even weg te zijn, op ontdekkingsreis. Op het ..
Van 12 tot 200 personen
Top-uitje, Alles Mag op een Werkdag! Top-uitje, Alles Mag op een Werkdag! Top-uitje, Alles Mag op een Werkdag!

Alles Mag op een Werkdag!

6183
Top-uitje: Gierend het jaar uit met Alles Mag op een Werkdag! Dit doe je met de hilarische spelelementen en deze staan garant voor een onvergetelijk dagje weg met de baas! Onze spelleider heeft de juiste komische noot om het beste te halen uit de teamcaptains en hun teamleden. Geef je creativiteit de vrije ..
Van 15 tot 300 personen
Huisbrand Events, Winter Walking Dinner Huisbrand Events, Winter Walking Dinner Huisbrand Events, Winter Walking Dinner

Winter Walking Dinner

6180
Huisbrand Events: Wil je tijdens deze winter of tijdens de kerstdagen er met collega's of vrienden eens gezellig op uit? Huisbrand Events biedt iedereen die van lekker eten en wandelen houdt het speciale Winter Walking Dinner, hèt groepsuitje of bedrijfsuitje voor winterliefhebbers! In elke grote stad in ..
Van 10 tot 1000 personen
Uitjesbureau, Ranking your Buzz-ness Uitjesbureau, Ranking your Buzz-ness Uitjesbureau, Ranking your Buzz-ness

Ranking your Buzz-ness

6177
Uitjesbureau: Hét management event: Ranking your Buzz-ness Het jaar loopt ten einde en het is tijd voor de evaluatie. Wat hebben we gepresteerd afgelopen jaar? Wat ging er goed en wat kan er nog beter? Wat speelt er onder het personeel en op welke manier willen jullie als bedrijf aan de start verschijnen ..
Van 20 tot 250 personen
IJssculpturen op locatie, Workshop ijssculpturen IJssculpturen op locatie, Workshop ijssculpturen IJssculpturen op locatie, Workshop ijssculpturen

Workshop ijssculpturen

6174
IJssculpturen op locatie: Met de winter voor de deur wordt het hoog tijd voor een typisch winter uitje. Workshop IJssculpturen... wat anders? Dit keer geen borrel maar lekker vrij en creatief bezig zijn met IJs. Probeer de baas te sculpturen of pak het iets anders aan en maak een mooi abstract beeld. Het leuke van ..
Van 15 tot 750 personen
HuisBrand Events, Winter's Moorddiner HuisBrand Events, Winter's Moorddiner HuisBrand Events, Winter's Moorddiner

Winter's Moorddiner

6168
HuisBrand Events: Huisbrand Events heeft voor de maanden van de winter een spannend, ludiek en gezellig evenement voor u klaar staan! Midden in het centrum van uw gewenste stad gaat u een uniek avontuur tegemoet! U gaat samen met een professionele acteur een moordspel spelen. U krijgt een script, de ..
Van 10 tot 200 personen
Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie Nostalgia Events, 90s Dinerspel Kersteditie

90s Dinerspel Kersteditie

6165
Nostalgia Events: Back to the 90s Christmas style! Home Alone, Mariah Carey, een kersteditie van het Rad van Fortuin. Dit dinerspel heeft het allemaal! Zodra u de zaal binnenwandelt overvalt u al direct dat warme en nostalgische gevoel. Met onze 90s attributen en kerstversiering brengen we iedereen direct bij ..
Van 15 tot 1500 personen
TB Events, Escape Dinner Room Spel TB Events, Escape Dinner Room Spel TB Events, Escape Dinner Room Spel

Escape Dinner Room Spel

6162
TB Events: Het uitdagende Escape Dinner Room Spel! Het populaire concept Escape Room is voortaan ook als gezellige tafelvariant te spelen: een hersen krakend spel! In teamvorm ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. Maar blijf scherp: teamwork en ..
Van 12 tot 500 personen
Uitjesbureau, Escape Dinner Room - Nederland Uitjesbureau, Escape Dinner Room - Nederland Uitjesbureau, Escape Dinner Room - Nederland

Escape Dinner Room - Nederland

6188
Uitjesbureau: Een volledig nieuw dinerspel gebaseerd op het concept van Escape Room! Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Levert u het team de punten of uw denkwerk? Ontsnapt u door inzicht of tactiek aan de afwasploeg? Kortom, het spel is geschikt voor iedereen, ..
Van 15 tot 999 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl