Lente Uitjes bij WegmetdeBaas (21)

De leukste Lente Uitjes vind je bij WegmetdeBaas! Mooi weer tijd om een leuk bedrijfsuitje/ teamuitje te gaan organiseren!
Uitjesbureau, Markthal Break-in Uitjesbureau, Markthal Break-in Uitjesbureau, Markthal Break-in

Markthal Break-in

6357
Uitjesbureau: Uw groepsspel dat escape room overtreft? De Markthal Break-in Game Dit groepsspel draait alles om. Vandaag geen Escape Room, maar een heuse break in. Uw speelgebied is geen donkere kamer maar een van de mooiste iconen van Rotterdam, de Markthal. Op zichzelf is deze Rotterdamse kathedraal voor ..
Van 20 tot 200 personen
GameEvents, EscapeGame GameEvents, EscapeGame GameEvents, EscapeGame

EscapeGame

6351
GameEvents: De interactieve EscapeGame is een stadsspel die met elkaar maar ook tegen elkaar speelt. Ga op zoek naar de virtuele kluizen, los de puzzels op een kraak de codes. Het team dat het meeste geld buit maakt wint de EscapeGame!Daar sta je dan.. met je team, een koffer met op het eerste gezicht zinloze ..
Van 20 tot 1000 personen
Uitjesbureau, Zoo Escape Uitjesbureau, Zoo Escape Uitjesbureau, Zoo Escape

Zoo Escape

6358
Uitjesbureau: Zoo escape – de Escape Game voor grote groepen: exclusief in Blijdorp en Amersfoort!De zoo escape is tegelijkertijd een unieke escape game voor grote groepen en een kennismaking met een van de mooiste dierentuinen van ons land, Diergaarde Blijdorp of Dierenpark Amersfoort. Hoewel de omgeving ..
Van 20 tot 200 personen
HuisBrand Events, Flikken Stadsspel HuisBrand Events, Flikken Stadsspel HuisBrand Events, Flikken Stadsspel

Flikken Stadsspel

6340
HuisBrand Events: Bij Huisbrand Events kan je nu één van de spannendste en meest verrassende groepsuitjes of bedrijfsuitjes organiseren. Er is een gruwelijke, lugubere en zeer sinistere moord gepleegd en jullie gaan als echte "flikken" op zoek naar het moordwapen en andere belangrijke aanwijzingen om ..
Van 10 tot 499 personen
HuisBrand Events, Expeditie Robinson City Game HuisBrand Events, Expeditie Robinson City Game HuisBrand Events, Expeditie Robinson City Game

Expeditie Robinson City Game

6334
HuisBrand Events: Bent u op zoek naar het ideale spelprogramma om de strijd aan te gaan met uw vrienden of collega’s? Boek dan nu ‘Expeditie Robinson in de stad’! In een spannend avontuur wordt u op allerlei vlakken getest om te kijken of u een echte Robinson bent. Overleeft u de eilandraad, hebt u ..
Van 10 tot 499 personen
TB Events, Escape in the City TB Events, Escape in the City TB Events, Escape in the City

Escape in the City

6335
TB Events: Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje!Van het populaire concept Escape Room heeft TB Events nu een thrill seeking City Game ontwikkeld: Escape in the City. De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ..
Van 8 tot 5000 personen
TOP-uitje.nl, Pirates of the Biesbosch TOP-uitje.nl, Pirates of the Biesbosch TOP-uitje.nl, Pirates of the Biesbosch

Pirates of the Biesbosch

6329
TOP-uitje.nl: Pirates of the Biesbosch - spannend groepsuitje op het water Beleef een spannend avontuur in de prachtige natuur van de Biesbosch! Navigeer met kompas en schatkaart door het water en vind als eerste de schat! Dit uitje biedt voor ieder wat wils; een prachtige locatie met een spannende en gezellige ..
Van 15 tot 200 personen
TOP-uitje.nl, Spy Citygame TOP-uitje.nl, Spy Citygame TOP-uitje.nl, Spy Citygame

Spy Citygame

6317
TOP-uitje.nl: Altijd al een geheim agent willen zijn? Dan is dit je kans! Samen met je team ga je het centrum in met de taak allerlei spannende situaties op te lossen. Dit is een spel vol met raadsels, achtervolgingen, behendigheid en team challenges. Benut elkaars sterke kanten! Wordt jullie team de statige ..
Van 15 tot 200 personen
Film Teambuilding, Film & Commercial Maken Film Teambuilding, Film & Commercial Maken Film Teambuilding, Film & Commercial Maken

Film & Commercial Maken

6354
Film Teambuilding: Maak met jouw collega’s een spetterende zomerse film of een commercial vol lentekriebels,humor, actie, plezier en avontuur:)..   Voor ieder wat wils: samen transformeer je tot een heuse filmcrew en vervul je filmrollen zoals een passievolle regisseur, een enthousiaste ..
Van 15 tot 600 personen
TB Events, Hunted TB Events, Hunted TB Events, Hunted

Hunted

6336
TB Events: Blijven jullie uit de handen van de Hunters? Een superspannend teambuildingspel! Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen handen van de hunters? Is het mogelijk is om van de ene op de andere minuut te verdwijnen en onder de radar te ..
Van 8 tot 5000 personen
Hilton Royal Parc Soestduinen, Endless Possibilities Hilton Royal Parc Soestduinen, Endless Possibilities Hilton Royal Parc Soestduinen, Endless Possibilities

Endless Possibilities

6330
Hilton Royal Parc Soestduinen: Creativiteit en productiviteit bevordert door buiten vergaderen! Productiviteit en creativiteit zijn essentieel voor een succesvolle vergadering of evenement! Een andere manier van vergaderen kan daartoe bijdragen. Denk aan verschillende ruimtes tijdens een evenement voor werkgroepen en ..
Van 8 tot 500 personen
Drums and Barrels, Drummen in de buitenlucht! Drums and Barrels, Drummen in de buitenlucht! Drums and Barrels, Drummen in de buitenlucht!

Drummen in de buitenlucht!

6349
Drums and Barrels: Het buitenseizoen is geopend bij Drums and Barrels Nu het lenteweer doorzet breekt ook voor de percussie workshops het buitenseizoen weer aan. Favoriet is de drumworkshop aan het strand, maar wat te denken van een openluchttheater in het bos, of gewoon het grasveld op je eigen bedrijfslocatie. ..
Van 10 tot 2000 personen
Different Drums, Kettingreactie bouwen Different Drums, Kettingreactie bouwen Different Drums, Kettingreactie bouwen

Kettingreactie bouwen

6331
Different Drums: Een constructieve manier van teambuilding: samen een kettingreactie ontwerpen en bouwen zodat de beweging en dus de energie van de ene schakel wordt doorgegeven aan de volgende. Deze workshop is een prachtige combinatie van samenwerking-in-optima-forma, afstemming op elkaar, kinderlijke ..
Van 15 tot 200 personen
AA Events Europe, Zeepkisten Race @ RDM AA Events Europe, Zeepkisten Race @ RDM AA Events Europe, Zeepkisten Race @ RDM

Zeepkisten Race @ RDM

6362
AA Events Europe: Creativiteit, actie en durf. Speciaal voor creatieve groepen of managers die eens de handen uit de mouwen willen steken, is er in de onderzeeboot loods van het RDM, een unieke activiteit. Bij dit totaal programma gaat u met uw collega’s o.a. een bolide ontwerpen en bouwen, waarna er een ..
Van 24 tot 85 personen
Uitjesbureau, Tuk Tuk Rally Amsterdam Uitjesbureau, Tuk Tuk Rally Amsterdam Uitjesbureau, Tuk Tuk Rally Amsterdam

Tuk Tuk Rally Amsterdam

6356
Uitjesbureau: Cityrace Amsterdam klinkt wel erg uitdagend. Een race door de stad die bekend staat om zijn drukte en vele wegopbrekingen en dat ook nog per TukTuk. Precies de uitdaging die u met uw team aangaat. Deze bloedstollende race door de binnenstad van Amsterdam is een bedrijfsuitje dat het uiterste van uw ..
Van 20 tot 90 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl