Stoere en relaxte gemotoriseerde bedrijfsuitjes (102)

Zijn uw collega's stoere vrouwen en veel mannen? Dan is een gemotoriseerd bedrijfsuitje zeker een aanrader! Heerlijk stoer quad rijden en zandhappen, jeep rijden, of of iets relaxer misschien... een solextocht? Of wat dacht u van een Kevertour? Heerlijk met elkaar een mooie tocht maken, door bijvoorbeeld het Groene Hart? In de rubriek Fun op Wielen staan veel leuke... Lees meer
Zijn uw collega's stoere vrouwen en veel mannen? Dan is een gemotoriseerd bedrijfsuitje zeker een aanrader! Heerlijk stoer quad rijden en zandhappen, jeep rijden, of of iets relaxer misschien... een solextocht? Of wat dacht u van een Kevertour? Heerlijk met elkaar een mooie tocht maken, door bijvoorbeeld het Groene Hart? In de rubriek Fun op Wielen staan veel leuke gemotoriseerde bedrijfsuitjes, voor ieder wat wils! Geniet!
Summit Sports & Events, Blokarting & Balls (New!) Summit Sports & Events, Blokarting & Balls (New!) Summit Sports & Events, Blokarting & Balls (New!)

Blokarting & Balls (New!)

5310
Summit Sports & Events: Summit Sports & Events is de blokart [strandzeil] specialist, het eerste en grootste Blokart centre in Europa.Wij hebben dan ook de meeste opties voor groepen om deze spectaculaire sport uit te proberen, varierend van blokart solo tot blokart tandem. Blokarting & BallsMaar naast ..
Van 5 tot 800 personen
Sport- en Belevingscentrum De Scheg, Vergaderen en activiteiten Sport- en Belevingscentrum De Scheg, Vergaderen en activiteiten Sport- en Belevingscentrum De Scheg, Vergaderen en activiteiten

Vergaderen en activiteiten

5383
Sport- en Belevingscentrum De Scheg: De Scheg in Deventer beschikt over een zeer divers en ruim aanbod aan voorzieningen en ruimtes, waardoor vele sportieve activiteiten mogelijk zijn. Deventer is speelstad van het komende EK Voetbal voor Vrouwen, daarom is De Scheg oranjegetint! Profiteer van compleet verzorgde zakelijke ..
Van 1 tot 5000 personen
Buggy Rally, Wauw, de Buggy Rally! Buggy Rally, Wauw, de Buggy Rally! Buggy Rally, Wauw, de Buggy Rally!

Wauw, de Buggy Rally!

3718
Buggy Rally: Buggy rijden is het nieuwe karten, maar dan uitdagender én op de openbare weg. Als grootste van NL beschikken wij over meer dan 30 glimmende "Bugxters": stoere open 2-persoons voertuigen, laag over de grond en slechts 250 kg zwaar. Stoere voertuigen die geen 40 of 50, maar tot wel 65 km p/u ..
Van 8 tot 200 personen
Quads for All, Quadtochten en veel meer! Quads for All, Quadtochten en veel meer! Quads for All, Quadtochten en veel meer!

Quadtochten en veel meer!

3839
Quads for All: Quads for All verzorgt diverse tochten en activiteiten. Stevige schoenen of laarzen aan en een helm op, dan is iedereen klaar om te gaan! Ook andere sportieve en actieve combinaties zijn mogelijk bij ons! Quad rijden Na een degelijke instructie gaat u inrijden op ht industrieterrein. Gaat alles ..
Van 4 tot 80 personen
Toon Vertier, Foto - Puzzeltocht Toon Vertier, Foto - Puzzeltocht Toon Vertier, Foto - Puzzeltocht

Foto - Puzzeltocht

2852
Toon Vertier: Een lekker actief  dagje bezig zijn met uw team of bedrijf? Bij ons kunt u een tocht maken op een van de meermanfietsen door de prachtige natuurgebieden van het Brabantse Best…Foto - PuzzeltochtMet ca. 4 tot 5 personen neemt u plaats op onze vierwielige trapkarren. Aan de hand van een ..
Van 2 tot 400 personen
Kever Cabrio Rally Groene Hart, Ik Hou van Holland Rally Kever Cabrio Rally Groene Hart, Ik Hou van Holland Rally Kever Cabrio Rally Groene Hart, Ik Hou van Holland Rally

Ik Hou van Holland Rally

4976
Kever Cabrio Rally Groene Hart: Helemaal terug naar de nostalgie van de jaren ’70 gaan jullie per team genieten van het rijden in volkswagen T2 hippie bussen of retro beetle cabrio's. Een rally is een echte teambuildingsactiviteit, met je team de juiste route volgen via diverse navigatiemethoden. Er zijn heel wat rollen de ..
Van 12 tot 200 personen
Scootertje Gezond, Scooter Dorpen Derby Scootertje Gezond, Scooter Dorpen Derby Scootertje Gezond, Scooter Dorpen Derby

Scooter Dorpen Derby

4373
Scootertje Gezond: Lachen, gieren brullen op de scooter! Geniet van de prachtige omgeving, een veelzijdig bedrijfsuitje, vrijgezellendag of familieuitje!Parijs Dakar, Grand prix van Monaco, Schumacher, Jos Verstappen, laat me niet lachen! Deze rally voert u langs Nationaal Park de Biesbosch en langs en over ..
Van 10 tot 1000 personen
Uitjesbazen.nl, Doldwaze Solexrace Uitjesbazen.nl, Doldwaze Solexrace Uitjesbazen.nl, Doldwaze Solexrace

Doldwaze Solexrace

5967
Uitjesbazen.nl: Solex rijden… Rondjes rijden met je collega’s door een prachtig rustgevend landschap.. Niets is minder waar! Welkom bij de Solexrace van uitjesbazen! Wij houden niet van doelloos rondrijden op een bromfiets. Waar wij wel van houden: Solexen, fun, creativiteit, originaliteit en ..
Van 4 tot 300 personen
Tuk Tuk Brabant, GPS Tuk Tuk Challenge Tuk Tuk Brabant, GPS Tuk Tuk Challenge Tuk Tuk Brabant, GPS Tuk Tuk Challenge

GPS Tuk Tuk Challenge

4375
Tuk Tuk Brabant: Lach je stuk! Met z'n allen in een Tuk! U wordt ontvangen te Geertruidenberg. Hier krijgt u eerst een kleine maar duidelijke clinic, over rijden met een TukTuk. In Thailand zijn ze er al zeer behendig in, maar een groot percentage in Europa heeft er waarschijnlijk nog nooit in ..
Van 10 tot 1000 personen
Mokum Events, Amsterdam Scooter Rally Mokum Events, Amsterdam Scooter Rally Mokum Events, Amsterdam Scooter Rally

Amsterdam Scooter Rally

2132
Mokum Events: “Een spectaculaire Rally in de drukte van de stad, waarbij de routes speciaal zijn afgezet wegens werkzaamheden en de toeschouwers en masse op de tramhaltes staan te wachten!”  Parijs Dakar? Kinderspel! Monte Carlo? Baja 1000? Haha, leuk voor beginnelingen… Mokum Events ..
Van 10 tot 150 personen
Kever Cabrio Rally Groene Hart, Cabrio Rally & Sloep Varen Kever Cabrio Rally Groene Hart, Cabrio Rally & Sloep Varen Kever Cabrio Rally Groene Hart, Cabrio Rally & Sloep Varen

Cabrio Rally & Sloep Varen

4594
Kever Cabrio Rally Groene Hart: Jullie gaan eerst per team genieten van het rijden in volkswagen T2 bussen of beetle's cabrio. In combinatie met de rally gaan jullie aan boord van elektrische sloepen voor een tocht door de prachtige natuur van de Nieuwkoopse plassen. We sluiten af met een hilarische prijsuitreiking en ..
Van 12 tot 200 personen
Hiawatha Actief, Lelijke Eendentour Hiawatha Actief, Lelijke Eendentour Hiawatha Actief, Lelijke Eendentour

Lelijke Eendentour

1771
Hiawatha Actief: Op zoek naar iets ludieks? Dan is deze Eendentour iets voor u! Een verrassende toertocht met 2CV’s, oftewel Lelijke Eenden. Na het ontvangst en uitleg met koffie en cake, gaat u met z’n vieren op stap in uw eigen Lelijke Eend. Met het roadbook op schoot rijdt u van checkpoint naar ..
Van 8 tot 130 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl