Stoere en relaxte gemotoriseerde bedrijfsuitjes (97)

Zijn uw collega's stoere vrouwen en veel mannen? Dan is een gemotoriseerd bedrijfsuitje zeker een aanrader! Heerlijk stoer quad rijden en zandhappen, jeep rijden, of of iets relaxer misschien... een solextocht? Of wat dacht u van een Kevertour? Heerlijk met elkaar een mooie tocht maken, door bijvoorbeeld het Groene Hart? In de rubriek Fun op Wielen staan veel leuke... Lees meer
Zijn uw collega's stoere vrouwen en veel mannen? Dan is een gemotoriseerd bedrijfsuitje zeker een aanrader! Heerlijk stoer quad rijden en zandhappen, jeep rijden, of of iets relaxer misschien... een solextocht? Of wat dacht u van een Kevertour? Heerlijk met elkaar een mooie tocht maken, door bijvoorbeeld het Groene Hart? In de rubriek Fun op Wielen staan veel leuke gemotoriseerde bedrijfsuitjes, voor ieder wat wils! Geniet!
SmaakMakers Tour, SmaakMakers Tour Utrecht SmaakMakers Tour, SmaakMakers Tour Utrecht SmaakMakers Tour, SmaakMakers Tour Utrecht

SmaakMakers Tour Utrecht

6146
SmaakMakers Tour: Samen met je collega’s culinair Utrecht beleven? Stap op de fiets, bezoek samen met SmaakMakers Tour 5 restaurants op één middag en laat je verrassen! Al fietsend bezoeken we een selectie van Utrechtse smaakmakers verspreid door de stad. Zo ontdekken jullie ook die leuke ..
Van 5 tot 16 personen
Toon Vertier, Bos escape plus Toon Vertier, Bos escape plus Toon Vertier, Bos escape plus

Bos escape plus

6217
Toon Vertier: Bent u op zoek naar een uniek uitje waarbij Spanning, Sensatie en Samenwerken hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontsnappen uit het bos gecombineerd met een hindernissentour op de meermansfietsen. Als een ieder volledig voorzien is van de nodige instructies ..
Van 12 tot 200 personen
Brabantse Kwibus, American Schoolbus Challenge Brabantse Kwibus, American Schoolbus Challenge Brabantse Kwibus, American Schoolbus Challenge

American Schoolbus Challenge

5639
Brabantse Kwibus: De leukste challenge is met deze bus, hoog tijd om te boeken dus! U wordt gezellig in Amerikaanse sferen ontvangen. Na het ontvangst en een korte uitleg is het tijd om met de hele groep in onze American Schoolbus te stappen. Deze bus wordt geheel in stijl bestuurd door uw privéchauffeur en ..
Van 10 tot 1000 personen
Experience Events B.V., Slipcursus Event Experience Events B.V., Slipcursus Event Experience Events B.V., Slipcursus Event

Slipcursus Event

5127
Experience Events B.V.: Wil je een leuk, spectaculair en leerzaam bedrijfsuitje/personeelsuitje organiseren? Boek dan nu een Slipcursus Event! Het is een super leuke manier om tijdens een leuke en ontspannen dag ook nog eens iets te leren. Iedereen kan inparkeren, of in ieder geval bijna iedereen. Maar kun je ook een ..
Van 10 tot 500 personen
Quads for All, Quadtochten en veel meer! Quads for All, Quadtochten en veel meer! Quads for All, Quadtochten en veel meer!

Quadtochten en veel meer!

3839
Quads for All: Quad rijden Na een degelijke instructie gaat u inrijden op ht industrieterrein. Gaat alles goed dan gaat u over de openbare weg naar het bos. Geef gas, rij door de modder u verbaasde collega's, vrieden of familie achterlatend. Een tocht met een quad brengt de durfal in iedereen naar boven. Het is ..
Van 4 tot 80 personen
De Heere van Meijel, TukTuk tocht in de Peel De Heere van Meijel, TukTuk tocht in de Peel De Heere van Meijel, TukTuk tocht in de Peel

TukTuk tocht in de Peel

2906
De Heere van Meijel: In een 3 uur durende Thaise TukTuktocht ontdekt u, aan de hand van de tuktuk routekaart, de mooiste plekjes in de oerhollandse Peel. U vertrekt vanuit Meijel, het bruisende hart van de Peel, voor een gezellige en leerzame tocht door het natuurgebied.De tuktuk toertocht is bij uitstek geschikt voor ..
Van 1 tot 43 personen
Watergoed, Off Road Terreinrijden Watergoed, Off Road Terreinrijden Watergoed, Off Road Terreinrijden

Off Road Terreinrijden

5751
Watergoed: In de modder spelen! Ben jij op zoek naar een 4x4 kick? Ben je benieuwd waar een 4x4 Land Rover Defender toe in staat is?   Tijdens het terreinrijden kom je erachter in onze eigen Land Rover Defenders! Onze Land Rover Defenders zijn geprepareerd voor het zware werk. Denk hierbij aan ..
Van 4 tot 60 personen
Safety Experience Center, Anti Slipcursus Safety Experience Center, Anti Slipcursus Safety Experience Center, Anti Slipcursus

Anti Slipcursus

5107
Safety Experience Center: Bent u op zoek naar een spannende maar ook waardevolle invulling voor een bedrijfsuitje of personeelsdag met uw afdeling? Het Safety Experience Center in Rosmalen biedt u een compleet rijvaardigheidsprogramma waarin de belangrijkste aspecten van voertuigbeheersing worden getraind en intensief ..
Van 8 tot 120 personen
De Heere van Meijel, Legerjeep in de Peel De Heere van Meijel, Legerjeep in de Peel De Heere van Meijel, Legerjeep in de Peel

Legerjeep in de Peel

5959
De Heere van Meijel: Wel eens in een echte legerjeep gereden? Ervaar het nu bij Legerjeep in de Peel! Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel ‘Kruispunt in de Peel’ in de oorlogstijd; en dat middels een unieke toertocht in een echte legerjeep uit de jaren 50. Aan de hand van het ..
Van 1 tot 25 personen
Uitjes en Eten, Steps in the City Uitjes en Eten, Steps in the City Uitjes en Eten, Steps in the City

Steps in the City

2668
Uitjes en Eten: Steps in the City  Stadsontdekkingstocht per step met uitdagende doe, denk en behendigheidsopdrachten. Geniet samen met lekker eten en drinken. Het ideale uitje om de stad op een andere manier te ervaren.  Wat is Steps in the City ? Step, ontdek en maak plezier Een superleuke ..
Van 12 tot 250 personen
Summit Sports & Events, Blokarting & Balls (New!) Summit Sports & Events, Blokarting & Balls (New!) Summit Sports & Events, Blokarting & Balls (New!)

Blokarting & Balls (New!)

5310
Summit Sports & Events: Summit Sports & Events is de blokart [strandzeil] specialist, het eerste en grootste Blokart centre in Europa.Wij hebben dan ook de meeste opties voor groepen om deze spectaculaire sport uit te proberen, varierend van blokart solo tot blokart tandem. Blokarting & BallsMaar naast ..
Van 5 tot 800 personen
Buggy Rally, Wauw, de Buggy Rally! Buggy Rally, Wauw, de Buggy Rally! Buggy Rally, Wauw, de Buggy Rally!

Wauw, de Buggy Rally!

3718
Buggy Rally: Buggy rijden is het nieuwe karten, maar dan uitdagender én op de openbare weg. Als grootste van NL beschikken wij over meer dan 30 glimmende "Bugxters": stoere open 2-persoons voertuigen, laag over de grond en slechts 250 kg zwaar. Stoere voertuigen die geen 40 of 50, maar tot wel 65 km p/u ..
Van 8 tot 200 personen
Kever Cabrio Rally Groene Hart, Rally & Kaas & Theeproeverij Kever Cabrio Rally Groene Hart, Rally & Kaas & Theeproeverij Kever Cabrio Rally Groene Hart, Rally & Kaas & Theeproeverij

Rally & Kaas & Theeproeverij

5498
Kever Cabrio Rally Groene Hart: Wij hebben voor jullie een super route uitgezet in het prachtige Groene Hart. Ieder team rijdt bij ons altijd zijn eigen rally in  onze beetle cabrio's of VW hippie bussen.Wat deze rally zo bijzonder maakt is de pitstop bij onze boeren met een passie voor hun vak en hun producten. Wij ..
Van 12 tot 100 personen
Toon Vertier, Dagje Tukkend Touren Toon Vertier, Dagje Tukkend Touren Toon Vertier, Dagje Tukkend Touren

Dagje Tukkend Touren

2846
Toon Vertier: Tuk Slogan Tour Een origineel bedrijfsuitje!! De Tuk slogan tour. De tuk slogan tour is een belevenis die u werkelijk altijd bij zal blijven. Op de Thaise Tuk Tuk voorzien van "schone" uitlaatgassen rijdt u met uw gezelschap door de mooiste plekjes die ons land rijk zijn. Uw tocht ..
Van 8 tot 84 personen
Hiawatha Actief, Lelijke Eendentour Hiawatha Actief, Lelijke Eendentour Hiawatha Actief, Lelijke Eendentour

Lelijke Eendentour

1771
Hiawatha Actief: Op zoek naar iets ludieks? Dan is deze Eendentour iets voor u! Een verrassende toertocht met 2CV’s, oftewel Lelijke Eenden. Na het ontvangst en uitleg met koffie en cake, gaat u met z’n vieren op stap in uw eigen Lelijke Eend. Met het roadbook op schoot rijdt u van checkpoint naar ..
Van 8 tot 130 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl