Tuk Special

  • Toon Vertier
  • 4 - 80 personen
  • 10701
  • Beschrijving

Een heerlijk middagje genieten!
Als de magen gevuld zijn neemt u plaats op onze meermansfietsen. Elk team ontvangt een route met puzzelopdrachten voor onderweg. Een tocht die u voert door het groene Woud. Het populierenlandschap kunt u met eigen ogen aanschouwen, en onderweg bent u desgewenst bezig met de opdrachten. Halverwege de tocht krijgt u de gelegenheid om met zijn allen even bij te kletsen en wat te nuttigen. 

Als iedereen weer terug is op de plaats van bestemming volgt er een pauze. Hier passeren veel verschillende antwoorden onder de deelnemers die de tocht hebben gereden.

Nu het eerste onderdeel van de dag erop zit is het voor iedereen een gezellige uitdaging om het spel Mega bowl te ontdekken. Diverse uitdagende hindernissen op 11 verschillende banen. Aan u de opdracht om de bal op, in of door de hindernis te rollen. Een ongedwongen bezigheid waar elk gezelschap veel plezier aan beleeft. Voor jong en oud een plezierige bezigheid om in 6 worpen zoveel mogelijk punten te behalen. 

Na het ongedwongen spel komen we even bij op het terras waar tevens een korte instructie gegeven zal worden over het laatste onderdeel van deze dag de “tuk tuk tour”.

Nieuw in Nederland en helemaal "hot" is de tuk tuk uit India. Een beleving die u altijd zal bijblijven. U zit met 4 personen in de Tuk Tuk en rijdt langs alle bezienswaardigheden in de omgeving. Een tocht door natuurlijke landschappen met karakteristieke boerderijen. Deze tour is een belevenis op zich die u meegemaakt moet hebben.

Aan het eind van deze veelbelovende middag wordt het winnende team gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn en een daverend applaus van de andere deelnemers.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Vul voor meer informatie over dit bedrijfsuitje/ personeelsuitje/ teamuitje het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

OIRSCHOT, niet ver van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!