Themafeest (91)

De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
Fitland XL, Hollandse feestavond Fitland XL, Hollandse feestavond Fitland XL, Hollandse feestavond

Hollandse feestavond

5154
Fitland XL: Rond de klok van 20.30 bent u van harte welkom om te starten met koffie / thee en een Hollands gebakje. Vervolgens gaan we rond de klok van 21.00 van start met een 90 minuten durend quiz – programma. In kleine groepjes wordt via een draadloos buzzer systeem de algemene kennis, muziek & ..
Van 40 tot 250 personen
2Do Events, Winter BBQ Events 2Do Events, Winter BBQ Events 2Do Events, Winter BBQ Events

Winter BBQ Events

4885
2Do Events: Dikke truien aan, muts op en met vrienden, familie of collega's rondom het kampvuur tijdens een gezellige Winter BBQ! Gekleurde lichtjes en een hete glühwein of warme chocolademelk met slagroom maken de donkere dagen extra sfeervol. Op strobalen, dicht tegen elkaar aan verhalen vertellen en ..
Van 20 tot 80 personen
FeestProducties, Travel around the world! FeestProducties, Travel around the world! FeestProducties, Travel around the world!

Travel around the world!

4145
FeestProducties: Met als bestemming: FEEST!Vanavond bent u feestglobetrotter en bepaalt u zelf op welk continent en in welk land u deze avond uw feest gaat vieren. Het wordt nog mooier... u stelt vanavond uw eigen ticket samen! Gaat u gokken in het Casino van Monaco, laat u zich verwennen door de Geisha’s in ..
Van 80 tot 2000 personen
AMEK, Middeleeuws Themafeest AMEK, Middeleeuws Themafeest AMEK, Middeleeuws Themafeest

Middeleeuws Themafeest

1873
AMEK: Middeleeuws dinerenWil je authentiek middeleeuws dineren terwijl je kijkt naar een geweldig spektakel? Dan is er maar één oplossing… een middeleeuws spektakelfeest van de AMEK!De AMEK is werelds leidinggevende organisatie op het gebied van historische krijgskunsten. Wij doen ..
Van 50 tot 1000 personen
AmsterdamseUitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven! AmsterdamseUitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven! AmsterdamseUitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven!

Moordzaak in 3 bedrijven!

4067
AmsterdamseUitjes.nl: Het moorddiner in Amsterdam! U bent samen met uw collega's de enige aanwezige getuige(n)...of misschien wel dader(s). Tijdens dit spannende en interactieve detective bedrijfsuitje moet u gezamenlijk binnen de tijd deze moord aan tafel oplossen.Het spelDit moorddiner vindt plaats tijdens een ..
Van 10 tot 10000 personen
Uitjes.nl, Popquiz Uitjes.nl, Popquiz Uitjes.nl, Popquiz

Popquiz

4054
Uitjes.nl: De Popquiz is een wedstrijd met muziek en plezier voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met je kennis en door het competitie-element de nodige strijdlust kweken! Inclusief discobingo en entertainmentronde waarin de strijd losbarst!De avondDe groep wordt verdeeld in ..
Van 15 tot 9500 personen
TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner

Moorddiner

4883
TB Events: Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel ..
Van 10 tot 500 personen
Uitjes en Eten, Fun en Feest Uitjes en Eten, Fun en Feest Uitjes en Eten, Fun en Feest

Fun en Feest

1081
Uitjes en Eten: Fun en Feest is het bedrijfsuitje dat actief en leuk is! Een actief middagprogramma in combinatie met heerlijk eten en een afsluitend super feest. ’S middags is er een keuze aan diverse activiteiten,  jullie maken een keuze uit een volgend uitje: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Crazy ..
Van 30 tot 1000 personen
Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten' Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten' Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten'

Personeelsfeest '1001 nachten'

3607
Levensgenieters: Maak een reis door Marokko! Marrakech is de tweede grootste stad van Marokko, en een centrum van cultuur, entertainment en ontspanning! De stad is beroemd om haar markten en festivals. De Marokkaanse sfeer zal helemaal worden overgebracht naar de locatie. Aan de muren en door de locatie heen hangen ..
Van 50 tot 5000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl