Themafeest (87)

De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
Amsterdam Entertainment, De Grote Kroegquiz Amsterdam Entertainment, De Grote Kroegquiz Amsterdam Entertainment, De Grote Kroegquiz

De Grote Kroegquiz

4248
Amsterdam Entertainment: De Grote Kroegquiz!!!  U gaat in verschillende teams met elkaar de strijd aan. De Kroegquiz zal bestaan uit: De actualiteitenronde, de plaatjesronde en de geluidsronde. De overige zes rondes zullen bestaan uit een mix van kennisvragen op het gebied van muziek, sport, entertainment, algemene ..
Van 20 tot 500 personen
Break Out, Ministerie van Verrassingen Break Out, Ministerie van Verrassingen Break Out, Ministerie van Verrassingen

Ministerie van Verrassingen

1840
Break Out: Zin in een feestje? Waarom zo bescheiden? FEEST met hoofdletters! Wentel u in de feestconcepten van Het Ministerie van Verrassingen. Het Ministerie is Voor, houdt van Ja en denkt in mogelijkheden want feestvieren is een Serieuze Zaak! Daarom nemen we u de zorgen van het organiseren uit handen, ..
Van 50 tot 5000 personen
Showtime, James Bond for one Night Showtime, James Bond for one Night

James Bond for one Night

3708
Showtime: Waan jezelf voor 1 avond in het leven van James Bond! Cocktails, muziek, roulette, eten, drinken en nog meer… Alle luxe en weelde voor een leuke prijs! “Hello mr. Bond. We’ve been expecting you!” De rode loper uitgerold, en uw gasten arriveren dan ook in stijl in de 007 locatie. Gastheer ..
Van 30 tot 300 personen
Kamer van Feesthandel, Nineties Night Kamer van Feesthandel, Nineties Night Kamer van Feesthandel, Nineties Night

Nineties Night

5199
Kamer van Feesthandel: DJ, Entertainment en Video Clips De jaren ’90 komen weer helemaal tot leven! Van Robin S tot de Vengaboys en van DJ Jurgen tot Michael Jackson! Onze zanger/entertainer kent natuurlijk ook de jaren '90 klappers van Nederlandse bodem zoals Guus Meeuwis, Marco Borsato en Tim ..
Van 1 tot 500 personen
Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag

Moordspel Diner in Den Haag

4175
Hofstad Events: Zin in een spannende belevenis in het centrum van Den Haag? Tijdens het moorddiner van Hofstad Events in Den Haag is er iemand zomaar ´omgelegd´! Net voor het eten. Tijdens een wervelend acteerspel speelt u de rol van uw leven en helpt u onze politierechercheur met het identificeren en ..
Van 10 tot 250 personen
Fitland XL, Hollandse feestavond Fitland XL, Hollandse feestavond Fitland XL, Hollandse feestavond

Hollandse feestavond

5154
Fitland XL: Rond de klok van 20.30 bent u van harte welkom om te starten met koffie / thee en een Hollands gebakje. Vervolgens gaan we rond de klok van 21.00 van start met een 90 minuten durend quiz – programma. In kleine groepjes wordt via een draadloos buzzer systeem de algemene kennis, muziek & ..
Van 40 tot 250 personen
FeestProducties, Machtig Marrakech - 1001 Nacht! FeestProducties, Machtig Marrakech - 1001 Nacht! FeestProducties, Machtig Marrakech - 1001 Nacht!

Machtig Marrakech - 1001 Nacht!

4147
FeestProducties: Laat uw feest een waar sprookje zijn en treedt binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht. In de prachtig aangeklede ruimte komt al het mooie van de Oriënt samen. Maak samen met Sultan Abd-el-Moumen een reis door de kleurrijke steegjes van Marrakech en belandt op het wereldberoemde Djemaa el ..
Van 80 tot 2000 personen
Rotterdam Business Events, Pubquiz Rotterdam Rotterdam Business Events, Pubquiz Rotterdam Rotterdam Business Events, Pubquiz Rotterdam

Pubquiz Rotterdam

5413
Rotterdam Business Events: De Pubquiz Rotterdam is uniek en anders dan alle andere pubquizzen. Rotterdam Business Events biedt deze Pubquiz Rotterdam aan met de Rotterdamse Top entertainer Ray Martin. Hij is niet alleen uw quizmaster maar zingt ook nog eens live de nummers zodat er een ongekende sfeer ontstaat.Pubquiz ..
Van 15 tot 500 personen
Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten' Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten' Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten'

Personeelsfeest '1001 nachten'

3607
Levensgenieters: Maak een reis door Marokko! Marrakech is de tweede grootste stad van Marokko, en een centrum van cultuur, entertainment en ontspanning! De stad is beroemd om haar markten en festivals. De Marokkaanse sfeer zal helemaal worden overgebracht naar de locatie. Aan de muren en door de locatie heen hangen ..
Van 50 tot 5000 personen
Carpe Diem Evenementenbedrijf, Wereldfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Wereldfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Wereldfeest

Wereldfeest

2752
Carpe Diem Evenementenbedrijf: Van salsa en merengue dansen en Spaans sinaasappelsteken tot doedelzak spelen en waterpijp roken. In één woord: een Wereldfeest! Wel eens in een riksja gezeten? Na vandaag wel. Ga mee op deze culturele reis rond de wereld. Met wereldse activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. ..
Van 40 tot 1500 personen
Uitjes en Eten, Fun en Feest Uitjes en Eten, Fun en Feest Uitjes en Eten, Fun en Feest

Fun en Feest

1081
Uitjes en Eten: Fun en Feest is het bedrijfsuitje dat actief en leuk is! Een actief middagprogramma in combinatie met heerlijk eten en een afsluitend super feest. ’S middags is er een keuze aan diverse activiteiten,  jullie maken een keuze uit een volgend uitje: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Crazy ..
Van 30 tot 1000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl