Themafeest (86)

De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
Pampus Exclusief, Forteiland Pampus Pampus Exclusief, Forteiland Pampus Pampus Exclusief, Forteiland Pampus

Forteiland Pampus

2552
Pampus Exclusief: Eens was Forteiland Pampus een machtig fort dat de monding van het IJ moest beschermen tegen mogelijke vijanden. Nu is het eiland met haar robuuste fort, rustgevende natuur en prachtige uitzicht nog steeds een indrukwekkend bouwwerk. Een bijzondere locatie voor een dag vol teambuilding, cultuur ..
Van 30 tot 1000 personen
Kamer van Feesthandel, Seventies Nightfever Kamer van Feesthandel, Seventies Nightfever Kamer van Feesthandel, Seventies Nightfever

Seventies Nightfever

5104
Kamer van Feesthandel: De seventies komen weer helemaal tot leven! Disco, Soul, Grease en Saturday Nightfever zijn allemaal ingrediënten voor dit dansfeest. De verlichte dansvloer en de decoratie zorgen ervoor dat iedereen zich snel zal thuisvoelen in dit tijdperk. Onze zanger/entertainer zingt drie sets ..
Van 10 tot 500 personen
TreaT, Moorddiner, CSI aan tafel TreaT, Moorddiner, CSI aan tafel TreaT, Moorddiner, CSI aan tafel

Moorddiner, CSI aan tafel

961
TreaT: De gasten worden opgevangen door Sherlock Holmes. Deze vertelt jullie de details van de moord in het dorp. Wat blijkt? Elke gast is inwoner van dit authenthieke dorp en is in het bezit van belangrijke informatie. Door die informatie met elkaar te delen, zorgvuldig het onderzoeksrapport te ..
Van 10 tot 100 personen
Carpe Diem Evenementenbedrijf, Kasteelfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Kasteelfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Kasteelfeest

Kasteelfeest

3458
Carpe Diem Evenementenbedrijf: Kiest u voor een middeleeuws kasteelfeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest? Carpe Diem regelt een complete dag met of zonder feestavond voor u voordelig op een kasteellocatie. Carpe Diem is de kasteelspecialist van Nederland. Enkele voorbeelden van programma’s:Verover Nederland, Koninklijk ..
Van 30 tot 150 personen
FeestProducties, Golden Delicious FeestProducties, Golden Delicious FeestProducties, Golden Delicious

Golden Delicious

4144
FeestProducties: Golden Delicious – De Disco Party met een Gouden Randje! Glitterende aankleding, verrassende Live optredens, een unieke Golden Lounge, een super Disco Show en een overheerlijk buffet. Het staat allemaal op u te wachten tijdens dit themafeest!De DJ start de zwoele muziek en het buffet wordt ..
Van 80 tot 2000 personen
2Do Events, Winter BBQ Events 2Do Events, Winter BBQ Events 2Do Events, Winter BBQ Events

Winter BBQ Events

4885
2Do Events: Dikke truien aan, muts op en met vrienden, familie of collega's rondom het kampvuur tijdens een gezellige Winter BBQ! Gekleurde lichtjes en een hete glühwein of warme chocolademelk met slagroom maken de donkere dagen extra sfeervol. Op strobalen, dicht tegen elkaar aan verhalen vertellen en ..
Van 20 tot 80 personen
Kamer van Feesthandel, De Weekendquiz Kamer van Feesthandel, De Weekendquiz Kamer van Feesthandel, De Weekendquiz

De Weekendquiz

5105
Kamer van Feesthandel: Humor, gekkigheid en entertainment zijn trefwoorden voor deze geweldige muziek-en spelletjesshow. In een avondvullend programma neemt quizmaster Rinus Ruis jullie mee naar een ouderwets avondje gezelligheid waar je niet voor thuis blijft!! In een hoog tempo volgen bekende spelletjes elkaar op die ..
Van 10 tot 200 personen
Break Out, Ministerie van Verrassingen Break Out, Ministerie van Verrassingen Break Out, Ministerie van Verrassingen

Ministerie van Verrassingen

1840
Break Out: Zin in een feestje? Waarom zo bescheiden? FEEST met hoofdletters! Wentel u in de feestconcepten van Het Ministerie van Verrassingen. Het Ministerie is Voor, houdt van Ja en denkt in mogelijkheden want feestvieren is een Serieuze Zaak! Daarom nemen we u de zorgen van het organiseren uit handen, ..
Van 50 tot 5000 personen
Top Tours, Amsterdamse Avond Top Tours, Amsterdamse Avond Top Tours, Amsterdamse Avond

Amsterdamse Avond

4337
Top Tours: Zin in een échte Amsterdamse avond? Boek dan dit exclusieve feestarrangement. We organiseren een avondprogramma privé voor jullie groep. Op een prachtige locatie in hartje Amsterdam ontvangen we de gasten met een lekker drankje en hapje. We verzorgen een avond vol entertainment, muziek en een ..
Van 30 tot 400 personen
FeestProducties, Travel around the world! FeestProducties, Travel around the world! FeestProducties, Travel around the world!

Travel around the world!

4145
FeestProducties: Met als bestemming: FEEST!Vanavond bent u feestglobetrotter en bepaalt u zelf op welk continent en in welk land u deze avond uw feest gaat vieren. Het wordt nog mooier... u stelt vanavond uw eigen ticket samen! Gaat u gokken in het Casino van Monaco, laat u zich verwennen door de Geisha’s in ..
Van 80 tot 2000 personen
Kamer van Feesthandel, Goed Fout Feest Kamer van Feesthandel, Goed Fout Feest Kamer van Feesthandel, Goed Fout Feest

Goed Fout Feest

5106
Kamer van Feesthandel: Fouter dan dit kunnen we het niet maken! Goed foute muziek, foute kleding en foute props. Wij bieden compleet verzorgd entertainment voor een geslaagde feestavond waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Jullie zorgen er natuurlijk zelf voor dat jullie goed fout gekleed aan het feest ..
Van 10 tot 500 personen
FeestProducties, Hou van Holland Feest FeestProducties, Hou van Holland Feest FeestProducties, Hou van Holland Feest

Hou van Holland Feest

4146
FeestProducties: Vanavond draait alles om vaderlandse liefde die uw bedrijf voelt en uitademt: VIVA HOLLANDIA!U wordt bij binnenkomst eerst ontvangen met een Koninklijk Oranje Bittertje en een heerlijke Hollandse bitterbal! Welkom in het Hol van de Leeuw!Sfeermaker Adrie van der Klomp neemt u vanavond mee in een ..
Van 80 tot 2000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl