Themafeest (85)

De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
The Lightning B.V. - Club Ruis, Beerpong Party The Lightning B.V. - Club Ruis, Beerpong Party The Lightning B.V. - Club Ruis, Beerpong Party

Beerpong Party

5786
The Lightning B.V. - Club Ruis: Op zoek naar een origineel en gezellig personeels- of bedrijfsfeest? Zoek niet verder, want bij Club Ruis kan je meedoen aan een All American Beerpong toernooi. Jullie groep wordt onderverdeeld in teams van twee, waarin jullie tegen elkaar gaan strijden om de titel "Beerpong Champ". De ..
Van 8 tot 400 personen
EvenementenBrigade, Moorddiner EvenementenBrigade, Moorddiner EvenementenBrigade, Moorddiner

Moorddiner

4166
EvenementenBrigade: Weet uw rechercheteam de moord op te lossen? Dit blijkt geen ‘gewoon’ bedrijfsetentje wanneer uw collega’s na binnenkomst worden opgeschrikt door de gepleegde moord. De hoofdrechercheur zal u vragen om de moord in teams op te lossen. Welk team weet de hoofdinspecteur tevreden te ..
Van 15 tot 9000 personen
FeestProducties, Travel around the world! FeestProducties, Travel around the world! FeestProducties, Travel around the world!

Travel around the world!

4145
FeestProducties: Met als bestemming: FEEST!Vanavond bent u feestglobetrotter en bepaalt u zelf op welk continent en in welk land u deze avond uw feest gaat vieren. Het wordt nog mooier... u stelt vanavond uw eigen ticket samen! Gaat u gokken in het Casino van Monaco, laat u zich verwennen door de Geisha’s in ..
Van 80 tot 2000 personen
TB Events, Het Kerst Mysterie TB Events, Het Kerst Mysterie TB Events, Het Kerst Mysterie

Het Kerst Mysterie

5479
TB Events: Het Kerst Mysterie. Helemaal in je rol tijdens het grootste Kerst Mysterie ooit! Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. De leukste pret is voorpret. Dat geldt zeker voor het Kerst ..
Van 15 tot 1000 personen
Events2be, Dutch Saint Tropez Events2be, Dutch Saint Tropez Events2be, Dutch Saint Tropez

Dutch Saint Tropez

5256
Events2be: Al druk met het organiseren van uw zomeruitje? Organiseer uw eigen Saint Tropez ervaring! Zorg dat u er op tijd bij bent, want het aantal vergelijkbare exclusieve jachten is beperkt en de interesse groot! Wanneer u in Saint Tropez bent geweest, dan kent u de prachtige schepen die voor anker ..
Van 100 tot 700 personen
Carpe Diem evenementenbedrijf, Bedrijfsfeest op uw locatie? Carpe Diem evenementenbedrijf, Bedrijfsfeest op uw locatie? Carpe Diem evenementenbedrijf, Bedrijfsfeest op uw locatie?

Bedrijfsfeest op uw locatie?

5273
Carpe Diem evenementenbedrijf: Bedrijfsuitje of bedrijfsfeest op uw eigen locatie organiseren? Carpe Diem heeft sfeervolle stretchtenten met decoratie en inrichting waarmee uw locatie snel wordt omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie. Wij kunnen de volgende feesten op uw eigen locatie organiseren: Zomerfeest, Grenzeloos ..
Van 20 tot 2500 personen
Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag

Moordspel Diner in Den Haag

4175
Hofstad Events: Zin in een spannende belevenis in het centrum van Den Haag? Tijdens het moorddiner van Hofstad Events in Den Haag is er iemand zomaar ´omgelegd´! Net voor het eten. Tijdens een wervelend acteerspel speelt u de rol van uw leven en helpt u onze politierechercheur met het identificeren en ..
Van 10 tot 250 personen
Carpe Diem Evenementenbedrijf, Mysterieus Venetiaans Feest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Mysterieus Venetiaans Feest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Mysterieus Venetiaans Feest

Mysterieus Venetiaans Feest

2753
Carpe Diem Evenementenbedrijf: Waan uzelf in een andere wereld met het ‘Carnevale di Venezia’. Illusionisten, manshoge kaarsenkandelaars, acrobaten, koets en ariazangers. Met een knipoog naar het verleden wandelt u door een achttiende-eeuws volksfeest. Prikkelend en uitdagend. Voor jong én oud. Een Venetiaans ..
Van 30 tot 250 personen
Event Creators, Jubilea Event Creators, Jubilea Event Creators, Jubilea

Jubilea

5644
Event Creators: Uw bedrijf bestaat 10, 25, 50 of zelfs 75 of 100 jaar en u wilt een onvergetelijk jubileumfeest organiseren? Event Creators helpt u als creatieve experiencepartner om van uw jubileumfeest een onvergetelijk evenement te maken. Een jubileum is een bijzondere aangelegenheid die speciale aandacht ..
Van 40 tot 1000 personen
FeestProducties, Hou van Holland Feest FeestProducties, Hou van Holland Feest FeestProducties, Hou van Holland Feest

Hou van Holland Feest

4146
FeestProducties: Vanavond draait alles om vaderlandse liefde die uw bedrijf voelt en uitademt: VIVA HOLLANDIA!U wordt bij binnenkomst eerst ontvangen met een Koninklijk Oranje Bittertje en een heerlijke Hollandse bitterbal! Welkom in het Hol van de Leeuw!Sfeermaker Adrie van der Klomp neemt u vanavond mee in een ..
Van 80 tot 2000 personen
Event Creators, Bedrijfsopening Event Creators, Bedrijfsopening Event Creators, Bedrijfsopening

Bedrijfsopening

4752
Event Creators: Door onze jarenlange ervaring zijn wij specialist op het gebied van het organiseren van bedrijfsopeningen van A tot Z. De opening van een bedrijf of (deel van een) bedrijfspand is een moment in de geschiedenis van uw bedrijf om bij stil te staan. Natuurlijk moet alles perfect zijn op de dag van de ..
Van 40 tot 1000 personen
Polysport Activiteitenpark & Catering, Oostenrijks Thema Activiteit Polysport Activiteitenpark & Catering, Oostenrijks Thema Activiteit Polysport Activiteitenpark & Catering, Oostenrijks Thema Activiteit

Oostenrijks Thema Activiteit

3477
Polysport Activiteitenpark & Catering: Spectaculair personeelsfeest - Actie en sensatie. Een themafeest waarbij uw personeel zich in Oostenrijkse sferen zal wanen. Bij dit leuke bedrijfsuitje legt u een spectaculair parcours af, geniet u van een uitgebreid Oostenrijks buffet en kunt u met uw collega's weer bijkomen tijdens de ..
Van 10 tot 200 personen
InspirationCompany, Het Ultieme Feest InspirationCompany, Het Ultieme Feest InspirationCompany, Het Ultieme Feest

Het Ultieme Feest

1651
InspirationCompany: Een feest gemaakt door en voor u en uw collega’s. Iedereen is met een team verantwoordelijk voor één deel van het feest.Het Ultieme Feest is een "maatevenement". Niemand weet immers beter wat goed is voor uw bedrijf dan uw mensen zelf. Het Ultieme Feest is een goede combinatie ..
Van 50 tot 500 personen
Aevention, Whodunnit Aevention, Whodunnit Aevention, Whodunnit

Whodunnit

5657
Aevention: Binnen het bedrijf is iets niet pluis, bedenk, control en ontrafel het grote Complot! Maak  gebruik van een aantal verhaalelementen, bedenk een complottheorie en maak hier een film van. Als voorbeeld: Er is informatie zoekgeraakt Er is een moord gepleegd Er is een bebloed mes ..
Van 10 tot 350 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl