Themafeest (98)

Toon Vertier, Hollandse Feestavond Toon Vertier, Hollandse Feestavond Toon Vertier, Hollandse Feestavond

Hollandse Feestavond

2859
Toon Vertier: Een Hollandse feestavond van formaat. Bij Toon Vertier zijn feesten dan ook feesten. Het zal uw dan ook duidelijk worden waar de Brabantse gezelligheid vandaan komt. "Hollandse feestavond"U wordt welkom geheten door onze schoonmaak-animatie dames. Deze zullen u laten ondervinden dat de ..
Van 30 tot 200 personen
2Do Events, Winter BBQ Events 2Do Events, Winter BBQ Events 2Do Events, Winter BBQ Events

Winter BBQ Events

4885
2Do Events: Dikke truien aan, muts op en met vrienden, familie of collega's rondom het kampvuur tijdens een gezellige Winter BBQ! Gekleurde lichtjes en een hete glühwein of warme chocolademelk met slagroom maken de donkere dagen extra sfeervol. Op strobalen, dicht tegen elkaar aan verhalen vertellen en ..
Van 20 tot 80 personen
Nederlands Openluchtmuseum, Sfeervolle Kasteelboerderij Nederlands Openluchtmuseum, Sfeervolle Kasteelboerderij Nederlands Openluchtmuseum, Sfeervolle Kasteelboerderij

Sfeervolle Kasteelboerderij

4728
Nederlands Openluchtmuseum: Zoekt u een bijzondere locatie voor een jubileum, zakelijk diner, personeelsfeest, of afdelingsuitje? Dan is het Nederlands Openluchtmuseum de ideale locatie. Het Openluchtmuseum biedt wat u zoekt, plus een van de mooiste en best bezochte musea in ons land. Een jubileum, zakelijk diner, ..
Van 16 tot 375 personen
FeestProducties, Golden Delicious FeestProducties, Golden Delicious FeestProducties, Golden Delicious

Golden Delicious

4144
FeestProducties: Golden Delicious – De Disco Party met een Gouden Randje! Glitterende aankleding, verrassende Live optredens, een unieke Golden Lounge, een super Disco Show en een overheerlijk buffet. Het staat allemaal op u te wachten tijdens dit themafeest!De DJ start de zwoele muziek en het buffet wordt ..
Van 80 tot 2000 personen
Uitjes.nl, Popquiz Uitjes.nl, Popquiz Uitjes.nl, Popquiz

Popquiz

4054
Uitjes.nl: De Popquiz is een wedstrijd met muziek en plezier voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met je kennis en door het competitie-element de nodige strijdlust kweken! Inclusief discobingo en entertainmentronde waarin de strijd losbarst!De avondDe groep wordt verdeeld in ..
Van 15 tot 99999 personen
FeestProducties, Hou van Holland Feest FeestProducties, Hou van Holland Feest FeestProducties, Hou van Holland Feest

Hou van Holland Feest

4146
FeestProducties: Vanavond draait alles om vaderlandse liefde die uw bedrijf voelt en uitademt: VIVA HOLLANDIA!U wordt bij binnenkomst eerst ontvangen met een Koninklijk Oranje Bittertje en een heerlijke Hollandse bitterbal! Welkom in het Hol van de Leeuw!Sfeermaker Adrie van der Klomp neemt u vanavond mee in een ..
Van 80 tot 2000 personen
AMEK, Middeleeuws Themafeest AMEK, Middeleeuws Themafeest AMEK, Middeleeuws Themafeest

Middeleeuws Themafeest

1873
AMEK: Niet op zoek naar een normaal kasteelfeestje? Maar naar een echte reis terug in de tijd?Wil je authentiek diner met ongelofelijk spektakel en geen zin om de avond op een aluminium klapstoeltje te zitten en je bier te drinken uit een glas, terwijl je moet toekijken hoe een in een plastic pakje ..
Van 25 tot 1000 personen
InspirationCompany , SingIt! The Battle InspirationCompany , SingIt! The Battle

SingIt! The Battle

3786
InspirationCompany : SingIt! The Battle is een wedstrijd waar vier teams met elkaar de strijd aan gaan. In verschillende rondes krijgen de teams de kans om hun zangtalenten aan te boren en te presenteren. Er zijn verschillende opdrachten in de verschillende rondes. Steeds weer krijgt het team de keus uit verschillende ..
Van 25 tot 100 personen
Carpe Diem Evenementenbedrijf, Wereldfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Wereldfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Wereldfeest

Wereldfeest

2752
Carpe Diem Evenementenbedrijf: Op zoek naar een sfeervol bedrijfsuitje, personeelsfeest, bedrijfsfeest, afdelingsuitje, fusiefeest, eindejaarsfeest of jubileumfeest? Carpe Diem heeft veel verschillende mogelijkheden!Van salsa en merengue dansen en Spaans sinaasappelsteken tot doedelzak spelen en waterpijp roken. In één woord: ..
Van 40 tot 1500 personen
Carpe Diem evenementenbedrijf, Middeleeuws kasteelfeest Carpe Diem evenementenbedrijf, Middeleeuws kasteelfeest Carpe Diem evenementenbedrijf, Middeleeuws kasteelfeest

Middeleeuws kasteelfeest

3765
Carpe Diem evenementenbedrijf: Carpe Diem is de kasteelspecialist van Nederland. Kiest u voor een middeleeuws kasteelfeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest? Carpe Diem regelt een complete dag met of zonder feestavond voor u voordelig op een kasteellocatie. Bijvoorbeeld: Beleef een echt Middeleeuws feest met sfeervolle ..
Van 20 tot 5000 personen
Tb Events, Gek op Holland Quiz Tb Events, Gek op Holland Quiz Tb Events, Gek op Holland Quiz

Gek op Holland Quiz

4441
Tb Events: Hou je van Holland? Doe de Gek op Holland quiz als teamuitje! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is nu op elke locatie te spelen. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een super gezellige quizavond, uitermate geschikt voor ..
Van 15 tot 500 personen
Den Bosch Evenementen, Oud Hollandse Spelen Den Bosch Den Bosch Evenementen, Oud Hollandse Spelen Den Bosch Den Bosch Evenementen, Oud Hollandse Spelen Den Bosch

Oud Hollandse Spelen Den Bosch

3631
Den Bosch Evenementen: De kinderen mogen dan wel volledig gedigitaliseerd zijn tegenwoordig, ze weten niet wat ze meemaken als ze echte Oud Hollandse spelletjes gaan spelen. Ook leuk voor een familiepartijtje, want er wordt gespeeld in verschillende teams! Dus de mannen tegen de vrouwen of de kinderen tegen de grote ..
Van 15 tot 500 personen
De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl