Themafeest (90)

De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
TB Events, Gek op Holland Quiz TB Events, Gek op Holland Quiz TB Events, Gek op Holland Quiz

Gek op Holland Quiz

4441
TB Events: Hou je van Holland? Doe de Gek op Holland quiz als teamuitje! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is nu op elke locatie te spelen. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een super gezellige quizavond, uitermate geschikt voor ..
Van 15 tot 500 personen
Uitjes en Eten, Fun en Feest Uitjes en Eten, Fun en Feest Uitjes en Eten, Fun en Feest

Fun en Feest

1081
Uitjes en Eten: Fun en Feest is het bedrijfsuitje dat actief en leuk is! Een actief middagprogramma in combinatie met heerlijk eten en een afsluitend super feest. ’S middags is er een keuze aan diverse activiteiten,  jullie maken een keuze uit een volgend uitje: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, Crazy ..
Van 30 tot 1000 personen
Top Tours, Amsterdamse Avond Top Tours, Amsterdamse Avond Top Tours, Amsterdamse Avond

Amsterdamse Avond

4337
Top Tours: Zin in een échte Amsterdamse avond? Boek dan dit exclusieve feestarrangement. We organiseren een avondprogramma privé voor jullie groep. Op een prachtige locatie in hartje Amsterdam ontvangen we de gasten met een lekker drankje en hapje. We verzorgen een avond vol entertainment, muziek en een ..
Van 30 tot 400 personen
AMEK, Middeleeuws Themafeest AMEK, Middeleeuws Themafeest AMEK, Middeleeuws Themafeest

Middeleeuws Themafeest

1873
AMEK: Middeleeuws dinerenWil je authentiek middeleeuws dineren terwijl je kijkt naar een geweldig spektakel? Dan is er maar één oplossing… een middeleeuws spektakelfeest van de AMEK!De AMEK is werelds leidinggevende organisatie op het gebied van historische krijgskunsten. Wij doen ..
Van 50 tot 1000 personen
Organisatiebureau Marie Aubain, Buiksloterkerk Organisatiebureau Marie Aubain, Buiksloterkerk Organisatiebureau Marie Aubain, Buiksloterkerk

Buiksloterkerk

532
Organisatiebureau Marie Aubain: De Buiksloterkerk is een geschikte en mooie locatie om een feest, diner of huwelijk in te geven.Wij organiseren dit graag voor u, wij zijn Marie Aubain Events, een full-service organisatiebureau gespecialiseerd in creatieve concepten en bijzonder entertainment. Ons specialisme is onuitputtelijke ..
Van 8 tot 150 personen
Kamer van Feesthandel, Goed Fout Feest Kamer van Feesthandel, Goed Fout Feest Kamer van Feesthandel, Goed Fout Feest

Goed Fout Feest

5106
Kamer van Feesthandel: Fouter dan dit kunnen we het niet maken! Goed foute muziek, foute kleding en foute props. Wij bieden compleet verzorgd entertainment voor een geslaagde feestavond waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Jullie zorgen er natuurlijk zelf voor dat jullie goed fout gekleed aan het feest ..
Van 10 tot 500 personen
FeestProducties, Travel around the world! FeestProducties, Travel around the world! FeestProducties, Travel around the world!

Travel around the world!

4145
FeestProducties: Met als bestemming: FEEST!Vanavond bent u feestglobetrotter en bepaalt u zelf op welk continent en in welk land u deze avond uw feest gaat vieren. Het wordt nog mooier... u stelt vanavond uw eigen ticket samen! Gaat u gokken in het Casino van Monaco, laat u zich verwennen door de Geisha’s in ..
Van 80 tot 2000 personen
Kamer van Feesthandel, Heel Holland Feest Kamer van Feesthandel, Heel Holland Feest Kamer van Feesthandel, Heel Holland Feest

Heel Holland Feest

5200
Kamer van Feesthandel: DJ, Entertainment en feesten Dat die Hollanders feesten kunnen, dat weten ze in het buitenland heel goed. Maar dat komt omdat we vaak oefenen! Tijdens dit feest gaan we meedeinen met de Toppers, zingen voor Oranje, gieren met Geer & Goor, walsen met André Rieu, høken met Normaal ..
Van 1 tot 500 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl