Themafeest (97)

Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten' Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten' Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten'

Personeelsfeest '1001 nachten'

3607
Levensgenieters: Maak een reis door Marokko! Marrakech is de tweede grootste stad van Marokko, en een centrum van cultuur, entertainment en ontspanning! De stad is beroemd om haar markten en festivals. De Marokkaanse sfeer zal helemaal worden overgebracht naar de locatie. Aan de muren en door de locatie heen hangen ..
Van 50 tot 5000 personen
Top Tours, Luxe moord diner Amsterdam Top Tours, Luxe moord diner Amsterdam Top Tours, Luxe moord diner Amsterdam

Luxe moord diner Amsterdam

3208
Top Tours: Kun je wel wat spanning gebruiken binnen het bedrijf? Boek dan dit bloedstollende moorddiner bij Top Tours & Events! Een gezellige avond vol opdrachten, rollenspel, lekker eten, spannende ontrafelingen en natuurlijk heel veel plezier.Je bent samen met je team de enige getuigen van de moord op een ..
Van 8 tot 80 personen
Living Story, CSI: Special Forest Forces Living Story, CSI: Special Forest Forces Living Story, CSI: Special Forest Forces

CSI: Special Forest Forces

2209
Living Story: Jij en je collega`s nemen de rol aan van real-life detectives, die in het bos op zoek gaan naar de aanwijzingen die moeten leiden tot het oplossen van een gruwelijke moord...Het CSI-spel van Living Story is een eigenzinnig moordspel waarin snelheid, slimheid en vindingrijkheid worden gecombineerd ..
Van 30 tot 60 personen
Events2be, Fashion Night Events2be, Fashion Night Events2be, Fashion Night

Fashion Night

4620
Events2be: Fashion Night – Waan je voor 1 dag in de wereld van de mode!Zijn uw medewerkers in staat om een fantastische modeshow neer te zetten? Een modeshow waar alles, van het begin tot het eind, door uw medewerkers wordt uitgevoerd? Tijdens de Fashion Night waant u zich voor 1 dag in de wereld van de ..
Van 75 tot 1000 personen
altijd van De Partij, The Party! altijd van De Partij, The Party! altijd van De Partij, The Party!

The Party!

3019
altijd van De Partij: Vanaf nu bepaalt u zelf welke muziek er op uw feestavond te horen is met de unieke formule van The Party. Uw gasten zetten letterlijk de toon! Uw gasten kiezen voor hun feestavond de muziek die bij hen past door de unieke formule van The Party. Via uw eigen The Party website brengen de gasten ..
Van 50 tot 10000 personen
Den Bosch Evenementen, Oud Hollandse Spelen Den Bosch Den Bosch Evenementen, Oud Hollandse Spelen Den Bosch Den Bosch Evenementen, Oud Hollandse Spelen Den Bosch

Oud Hollandse Spelen Den Bosch

3631
Den Bosch Evenementen: De kinderen mogen dan wel volledig gedigitaliseerd zijn tegenwoordig, ze weten niet wat ze meemaken als ze echte Oud Hollandse spelletjes gaan spelen. Ook leuk voor een familiepartijtje, want er wordt gespeeld in verschillende teams! Dus de mannen tegen de vrouwen of de kinderen tegen de grote ..
Van 15 tot 500 personen
Uitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven! Uitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven! Uitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven!

Moordzaak in 3 bedrijven!

4037
Uitjes.nl: In geheel Nederland kan dit moordachtige spel aan tafel worden gespeeld. U wordt allemaal verdacht van een moord in het centrum van de stad! U bent 24-uur geleden ongewild getuige geweest van een passionele moord. De kleding van de vorige avond ligt voor u klaar. Aan u de zware taak, of u deze ..
Van 10 tot 99999 personen
Tb Events, Gek op Holland Quiz Tb Events, Gek op Holland Quiz Tb Events, Gek op Holland Quiz

Gek op Holland Quiz

4441
Tb Events: Hou je van Holland? Doe de Gek op Holland quiz als teamuitje! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is nu op elke locatie te spelen. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een super gezellige quizavond, uitermate geschikt voor ..
Van 15 tot 500 personen
Break Out, Ministerie van Verrassingen Break Out, Ministerie van Verrassingen Break Out, Ministerie van Verrassingen

Ministerie van Verrassingen

1840
Break Out: Zin in een feestje? Waarom zo bescheiden? FEEST met hoofdletters! Wentel u in de feestconcepten van Het Ministerie van Verrassingen. Het Ministerie is Voor, houdt van Ja en denkt in mogelijkheden want feestvieren is een Serieuze Zaak! Daarom nemen we u de zorgen van het organiseren uit handen, ..
Van 50 tot 5000 personen
Beachclub Riche & Jump Out, Flamingo Beach Beachclub Riche & Jump Out, Flamingo Beach Beachclub Riche & Jump Out, Flamingo Beach

Flamingo Beach

3446
Beachclub Riche & Jump Out: Een pittige Battle on the beach, een uitgebreide barbecue, ludieke activiteiten en een spetterende beachparty in je eigen strandtent! Het zonnetje schijnt , de temperatuur kruipt omhoog … dus tijd voor wat sportieve actie met je collega’s, familie of vrienden bij Beachclub RICHE in ..
Van 1 tot 1000 personen
Amsterdam Creative Productions, De Grote Kroegquiz Amsterdam Creative Productions, De Grote Kroegquiz Amsterdam Creative Productions, De Grote Kroegquiz

De Grote Kroegquiz

4248
Amsterdam Creative Productions: De Grote Kroegquiz!!!  U gaat in verschillende teams met elkaar de strijd aan. De Kroegquiz zal bestaan uit: De actualiteitenronde, de plaatjesronde en de geluidsronde. De overige zes rondes zullen bestaan uit een mix van kennisvragen op het gebied van muziek, sport, entertainment, algemene ..
Van 20 tot 500 personen
De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl