Themafeest (88)

De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
Carpe Diem evenementenbedrijf, Festival Kerstfeest Carpe Diem evenementenbedrijf, Festival Kerstfeest Carpe Diem evenementenbedrijf, Festival Kerstfeest

Festival Kerstfeest

5910
Carpe Diem evenementenbedrijf: Uw kerstfeest eens op een andere manier vieren en het jaar anders afsluiten? Geef wat meer sfeer aan uw eindejaarsfeest. Dit kan buiten plaatsvinden met verwarmde stretchtenten, vuurtenten met chocomel, fantasietenten met kerstcadeaus, kampvuurtjes, sfeervolle verlichting, foodtrucks, zingende ..
Van 50 tot 10000 personen
TB Events, Het Kerst Mysterie TB Events, Het Kerst Mysterie TB Events, Het Kerst Mysterie

Het Kerst Mysterie

5479
TB Events: Het Kerst Mysterie. Helemaal in je rol tijdens het grootste Kerst Mysterie ooit! Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. De leukste pret is voorpret. Dat geldt zeker voor het Kerst ..
Van 15 tot 1000 personen
Buro In!, Exclusieve events Buro In!, Exclusieve events Buro In!, Exclusieve events

Exclusieve events

5607
Buro In!: Trakteer jij je relaties en klanten graag op een exclusieve, enerverende ervaring? Of wil je de medewerkers belonen voor hun inspanningen? Overtref dan de verwachtingen met een op maat gemaakt event door Buro In!   Overdag maken we graag je dromen waar. En laten we het bloed sneller door de ..
Van 20 tot 1000 personen
Café Restaurant Rootz at the Harbour, Bedrijfsuitje Rootz Scheveningen Café Restaurant Rootz at the Harbour, Bedrijfsuitje Rootz Scheveningen Café Restaurant Rootz at the Harbour, Bedrijfsuitje Rootz Scheveningen

Bedrijfsuitje Rootz Scheveningen

5933
Café Restaurant Rootz at the Harbour: Rootz at the Harbour is de perfecte locatie voor uw bedrijfsuitje. Denkt u eens aan een vergadering gecombineerd met teambuilding, een bierproeverij, een walking dinner met entertainment of een themafeest. De middag en/of avond kunt u uiteraard naar eigen wens invullen. Wij adviseren u graag bij de ..
Van 10 tot 600 personen
Carpe Diem Evenementenbedrijf, Kasteelfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Kasteelfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Kasteelfeest

Kasteelfeest

3458
Carpe Diem Evenementenbedrijf: Kiest u voor een middeleeuws kasteelfeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest? Carpe Diem regelt een complete dag met of zonder feestavond voor u voordelig op een kasteellocatie. Of kiest u voor een kasteelfeest met een ander thema? Enkele voorbeelden van programma’s die op een ..
Van 20 tot 150 personen
Uitjesbazen, Foute Bingoshow! Uitjesbazen, Foute Bingoshow! Uitjesbazen, Foute Bingoshow!

Foute Bingoshow!

5851
Uitjesbazen: Zijn jullie allemaal hoogbejaard, zijn de kussentjes op de stoeltjes zacht genoeg en staan de gehoorapparaatjes aan? Tijd voor de bingoshow! Wij maken bingo weer cool, vet en hip. Twee jonge presentatoren zullen je de show van je leven bezorgen. En niet alleen zij.. Iedereen wordt betrokken bij de ..
Van 12 tot 80 personen
Carpe Diem evenementenbedrijf, Luxe relatiedag op kasteel Carpe Diem evenementenbedrijf, Luxe relatiedag op kasteel Carpe Diem evenementenbedrijf, Luxe relatiedag op kasteel

Luxe relatiedag op kasteel

5647
Carpe Diem evenementenbedrijf: Wilt u uw relaties op een kasteel verwennen met een luxe relatiedag in Nederland? Carpe Diem evenementenbedrijf organiseert een onvergetelijke verwendag op 20 kastelen door heel Nederland. In overleg met u stellen wij deze dag samen. Bezoek een sfeervolle wijngaard, ga zweefvliegen, jeep ..
Van 10 tot 100 personen
Carpe Diem Evenementenbedrijf, Mysterieus Venetiaans Feest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Mysterieus Venetiaans Feest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Mysterieus Venetiaans Feest

Mysterieus Venetiaans Feest

2753
Carpe Diem Evenementenbedrijf: Waan uzelf in een andere wereld met het ‘Carnevale di Venezia’. Illusionisten, manshoge kaarsenkandelaars, acrobaten, koets en ariazangers. Met een knipoog naar het verleden wandelt u door een achttiende-eeuws volksfeest. Prikkelend en uitdagend. Voor jong én oud. Een Venetiaans ..
Van 30 tot 250 personen
Carpe Diem evenementenbedrijf, Festival met uw bedrijf Carpe Diem evenementenbedrijf, Festival met uw bedrijf Carpe Diem evenementenbedrijf, Festival met uw bedrijf

Festival met uw bedrijf

5903
Carpe Diem evenementenbedrijf: Wilt u een sfeervol FESTIVAL organiseren voor uw bedrijf? Met sfeervolle stretchtenten, vuurtenten, foodtrucks, entertainment, bands en inrichting? Wij organiseren dit feest voor u op iedere gewenste locatie. Voor groepen groter dan 250 personen.Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte ..
Van 100 tot 10000 personen
Feel it Events, PopQuiz Feel it Events, PopQuiz Feel it Events, PopQuiz

PopQuiz

5245
Feel it Events: “Test je muziekkennis in dit razendsnelle spel waarbij het genieten is geblazen met al die geweldige muziek van toen en nu.”  Een programma dat bij uitstek met slecht weer gedaan kan worden! Een hoog spelelement door vraag en antwoord en tussendoor kan er ook nog heerlijk ..
Van 15 tot 150 personen
PBN, Fort Royale PBN, Fort Royale PBN, Fort Royale

Fort Royale

5111
PBN: Voor de romantische wijnproever en de avontuurlijke lekkerbek. Proef Fort Royale!Keer de drukte de rug toe en laat Koningin Emma je hoogstpersoonlijk naar het Forteiland vervoeren. Zet voet aan wal op vier hectare historie en laat het eiland de rest doen. Geniet van de gezellig ontvangst met ..
Van 20 tot 600 personen
TB Events, Gek op Holland Quiz TB Events, Gek op Holland Quiz TB Events, Gek op Holland Quiz

Gek op Holland Quiz

4441
TB Events: Hou je van Holland? Doe de Gek op Holland quiz als teamuitje! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is nu op elke locatie te spelen. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een super gezellige quizavond, uitermate geschikt voor ..
Van 15 tot 500 personen
FeestProducties, Golden Delicious FeestProducties, Golden Delicious FeestProducties, Golden Delicious

Golden Delicious

4144
FeestProducties: Golden Delicious – De Disco Party met een Gouden Randje! Glitterende aankleding, verrassende Live optredens, een unieke Golden Lounge, een super Disco Show en een overheerlijk buffet. Het staat allemaal op u te wachten tijdens dit themafeest!De DJ start de zwoele muziek en het buffet wordt ..
Van 80 tot 2000 personen
TOBACCO Theater, TOBACCO Theater TOBACCO Theater, TOBACCO Theater TOBACCO Theater, TOBACCO Theater

TOBACCO Theater

5850
TOBACCO Theater: TOBACCO Theater is een industriële eventlocatie in het centrum van Amsterdam   In deze voormalige tabaksveiling ontmoeten en versterken cultuur, creativiteit en bedrijfs-evenementen elkaar voortdurend. TOBACCO Theater is een groots, fris en industrieel vormgegeven locatie met ..
Van 1 tot 450 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl