Themafeest (86)

Amsterdam Creative Productions, De Grote Kroegquiz Amsterdam Creative Productions, De Grote Kroegquiz Amsterdam Creative Productions, De Grote Kroegquiz

De Grote Kroegquiz

4248
Amsterdam Creative Productions: De Grote Kroegquiz!!!  U gaat in verschillende teams met elkaar de strijd aan. De Kroegquiz zal bestaan uit: De actualiteitenronde, de plaatjesronde en de geluidsronde. De overige zes rondes zullen bestaan uit een mix van kennisvragen op het gebied van muziek, sport, entertainment, algemene ..
Van 20 tot 500 personen
FeestProducties, Travel around the world! FeestProducties, Travel around the world! FeestProducties, Travel around the world!

Travel around the world!

4145
FeestProducties: Met als bestemming: FEEST!Vanavond bent u feestglobetrotter en bepaalt u zelf op welk continent en in welk land u deze avond uw feest gaat vieren. Het wordt nog mooier... u stelt vanavond uw eigen ticket samen! Gaat u gokken in het Casino van Monaco, laat u zich verwennen door de Geisha’s in ..
Van 80 tot 2000 personen
Carpe Diem Evenementenbedrijf, Mysterieus Venetiaans Feest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Mysterieus Venetiaans Feest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Mysterieus Venetiaans Feest

Mysterieus Venetiaans Feest

2753
Carpe Diem Evenementenbedrijf: Waan uzelf in een andere wereld met het ‘Carnevale di Venezia’. Illusionisten, manshoge kaarsenkandelaars, acrobaten, koets en ariazangers. Met een knipoog naar het verleden wandelt u door een achttiende-eeuws volksfeest. Prikkelend en uitdagend. Voor jong én oud. Een Venetiaans feest om niet ..
Van 30 tot 250 personen
Uitjes.nl, Popquiz Uitjes.nl, Popquiz Uitjes.nl, Popquiz

Popquiz

4054
Uitjes.nl: De Popquiz is een wedstrijd met muziek en plezier voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met je kennis en door het competitie-element de nodige strijdlust kweken! Inclusief discobingo en entertainmentronde waarin de strijd losbarst!De avondDe groep wordt verdeeld in ..
Van 15 tot 9500 personen
TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner

Moorddiner

4883
TB Events: Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel ..
Van 10 tot 500 personen
Organisatiebureau Marie Aubain, Buiksloterkerk Organisatiebureau Marie Aubain, Buiksloterkerk Organisatiebureau Marie Aubain, Buiksloterkerk

Buiksloterkerk

532
Organisatiebureau Marie Aubain: De Buiksloterkerk is een geschikte en mooie locatie om een feest, diner of huwelijk in te geven.Wij organiseren dit graag voor u, wij zijn Marie Aubain Events, een full-service organisatiebureau gespecialiseerd in creatieve concepten en bijzonder entertainment. Ons specialisme is onuitputtelijke ..
Van 8 tot 150 personen
altijd van De Partij, The Party! altijd van De Partij, The Party! altijd van De Partij, The Party!

The Party!

3019
altijd van De Partij: Vanaf nu bepaalt u zelf welke muziek er op uw feestavond te horen is met de unieke formule van The Party. Uw gasten zetten letterlijk de toon! Uw gasten kiezen voor hun feestavond de muziek die bij hen past door de unieke formule van The Party. Via uw eigen The Party website brengen de gasten ..
Van 50 tot 10000 personen
Hiawatha Actief, Monnikenstrijd & Kloostermaal Hiawatha Actief, Monnikenstrijd & Kloostermaal Hiawatha Actief, Monnikenstrijd & Kloostermaal

Monnikenstrijd & Kloostermaal

4332
Hiawatha Actief: In De Proosdij of De SassenpoortVoor de Monnikenstrijd heeft u keuze uit twee bijzondere locaties in het centrum van Zwolle. De Proosdij, de kerk van een voormalig klooster of De Sassenpoort, het meest markante gebouw van de stad. Bij deze teamstrijd gaat u op ontdekkingsreis in het verleden door ..
Van 20 tot 200 personen
InspirationCompany, Het Ultieme Feest

Het Ultieme Feest

1651
InspirationCompany: Een feest gemaakt door en gemaakt voor u en uw collega’s. Iedereen is met een team verantwoordelijk voor één deel van het feest.Het Ultieme Feest is een "maatevenement". Niemand weet immers beter wat goed is voor uw bedrijf dan uw mensen zelf. Het Ultieme Feest is een goede ..
Van 50 tot 500 personen
TreaT, Moorddiner, CSI aan tafel

Moorddiner, CSI aan tafel

961
TreaT: De gasten worden opgevangen door Sherlock Holmes. Deze doet verslag van een moord gepleegd in een Limburgs dorp. Wat blijkt? Elke gast is inwoner van dit authenthieke dorp en is in het bezit van belangrijke informatie. Door die informatie met elkaar te delen, zorgvuldig het onderzoeksrapport te ..
Van 10 tot 100 personen
Carpe Diem Evenementenbedrijf, Winterfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Winterfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Winterfeest

Winterfeest

2734
Carpe Diem Evenementenbedrijf: Uw gezelschap kan vanavond heerlijk gaan genieten van diverse activiteiten in Winterse sferen. Denkt u bijvoorbeeld aan curling, kruisboogschieten of een vuurshow. Voor elk wat wils! Wat dacht u van deze winterse avond als afsluiting van het jaar of om het nieuwe jaar weer met frisse moed te ..
Van 30 tot 500 personen
De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl