Themafeest (86)

De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
AmsterdamseUitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven! AmsterdamseUitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven! AmsterdamseUitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven!

Moordzaak in 3 bedrijven!

4067
AmsterdamseUitjes.nl: Het moorddiner in Amsterdam! U bent samen met uw collega's de enige aanwezige getuige(n)...of misschien wel dader(s). Tijdens dit spannende en interactieve detective bedrijfsuitje moet u gezamenlijk binnen de tijd deze moord aan tafel oplossen.Het spelDit moorddiner vindt plaats tijdens een ..
Van 10 tot 10000 personen
TreaT, Moorddiner, CSI aan tafel

Moorddiner, CSI aan tafel

961
TreaT: De gasten worden opgevangen door Sherlock Holmes. Deze vertelt jullie de details van de moord in het dorp. Wat blijkt? Elke gast is inwoner van dit authenthieke dorp en is in het bezit van belangrijke informatie. Door die informatie met elkaar te delen, zorgvuldig het onderzoeksrapport te ..
Van 10 tot 100 personen
Carpe Diem Evenementenbedrijf, Kasteelfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Kasteelfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Kasteelfeest

Kasteelfeest

3458
Carpe Diem Evenementenbedrijf: Kiest u voor een middeleeuws kasteelfeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest? Carpe Diem regelt een complete dag met of zonder feestavond voor u voordelig op een kasteellocatie. Carpe Diem is de kasteelspecialist van Nederland. Enkele voorbeelden van programma’s:Verover Nederland, Koninklijk ..
Van 30 tot 150 personen
Carpe Diem Evenementenbedrijf, Winterfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Winterfeest Carpe Diem Evenementenbedrijf, Winterfeest

Winterfeest

2734
Carpe Diem Evenementenbedrijf: Uw gezelschap kan vanavond heerlijk gaan genieten van diverse activiteiten in Winterse sferen. Denkt u bijvoorbeeld aan curling, kruisboogschieten of een vuurshow. Voor elk wat wils! Wat dacht u van deze winterse avond als afsluiting van het jaar of om het nieuwe jaar weer met frisse moed te ..
Van 30 tot 500 personen
Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten' Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten' Levensgenieters, Personeelsfeest '1001 nachten'

Personeelsfeest '1001 nachten'

3607
Levensgenieters: Maak een reis door Marokko! Marrakech is de tweede grootste stad van Marokko, en een centrum van cultuur, entertainment en ontspanning! De stad is beroemd om haar markten en festivals. De Marokkaanse sfeer zal helemaal worden overgebracht naar de locatie. Aan de muren en door de locatie heen hangen ..
Van 50 tot 5000 personen
Pampus Exclusief, Eiland exclusief te huur... Pampus Exclusief, Eiland exclusief te huur... Pampus Exclusief, Eiland exclusief te huur...

Eiland exclusief te huur...

4189
Pampus Exclusief: Verwelkom uw gasten exclusief op uw eigen eiland. Het klinkt onrealistisch, maar vanaf nu is het ook in Nederland mogelijk! Forteiland Pampus. Onder de rook van Amsterdam ligt in het IJsselmeer het Forteiland Pampus. Naast de sfeervolle ontvangstruimte “Pampus Paviljoen” vindt u op het eiland ..
Van 10 tot 1500 personen
Top Tours, Luxe moord diner Amsterdam Top Tours, Luxe moord diner Amsterdam Top Tours, Luxe moord diner Amsterdam

Luxe moord diner Amsterdam

3208
Top Tours: Kun je wel wat spanning gebruiken binnen het bedrijf? Boek dan dit bloedstollende moorddiner bij Top Tours & Events! Een gezellige avond vol opdrachten, rollenspel, lekker eten, spannende ontrafelingen en natuurlijk heel veel plezier.Je bent samen met je team de enige getuigen van de moord op een ..
Van 8 tot 80 personen
Uitjes.nl, Popquiz Uitjes.nl, Popquiz Uitjes.nl, Popquiz

Popquiz

4054
Uitjes.nl: De Popquiz is een wedstrijd met muziek en plezier voor de hele groep. Lekker meezingen met de nummers, elkaar afbluffen met je kennis en door het competitie-element de nodige strijdlust kweken! Inclusief discobingo en entertainmentronde waarin de strijd losbarst!De avondDe groep wordt verdeeld in ..
Van 15 tot 9500 personen
Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery

Moorddiner Murder Mystery

170
Siri Groepsactiviteiten: Een avondvullend moordspel, waarbij u tijdens een diner in teams/tafels enkele mysterieuze moorden moet oplossen.Het 18e-eeuwse (witte pruikentijd) plot voor deze originele avond zit vol ludieke ontknopingen! Diverse merkwaardige figuren (o.a. een baronale familie, hooggeplaatste gasten en ..
Van 20 tot 200 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl