Themafeest (90)

De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
Madurodam Events, Feestavond in eigen thema Madurodam Events, Feestavond in eigen thema Madurodam Events, Feestavond in eigen thema

Feestavond in eigen thema

5091
Madurodam Events: Madurodam EventsOp zoek naar een bijzondere locatie? Bij Madurodam Events is het mogelijk om een evenement te organiseren in moderne zalen met uitzicht over heel Nederland. Van 25 tot 1200 personen, van bedrijfsfeest tot congres, wij bieden altijd een uniek evenement op ..
Van 20 tot 1200 personen
Den Bosch Evenementen, Oud Hollandse Spelen Den Bosch Den Bosch Evenementen, Oud Hollandse Spelen Den Bosch Den Bosch Evenementen, Oud Hollandse Spelen Den Bosch

Oud Hollandse Spelen Den Bosch

3631
Den Bosch Evenementen: De kinderen mogen dan wel volledig gedigitaliseerd zijn tegenwoordig, ze weten niet wat ze meemaken als ze echte Oud Hollandse spelletjes gaan spelen. Ook leuk voor een familiepartijtje, want er wordt gespeeld in verschillende teams! Dus de mannen tegen de vrouwen of de kinderen tegen de grote ..
Van 15 tot 500 personen
TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner TB Events, Moorddiner

Moorddiner

4883
TB Events: Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel ..
Van 10 tot 500 personen
TreaT, Moorddiner, CSI aan tafel TreaT, Moorddiner, CSI aan tafel TreaT, Moorddiner, CSI aan tafel

Moorddiner, CSI aan tafel

961
TreaT: De gasten worden opgevangen door Sherlock Holmes. Deze vertelt jullie de details van de moord in het dorp. Wat blijkt? Elke gast is inwoner van dit authenthieke dorp en is in het bezit van belangrijke informatie. Door die informatie met elkaar te delen, zorgvuldig het onderzoeksrapport te ..
Van 10 tot 100 personen
TB Events, Magic Dinnershow TB Events, Magic Dinnershow TB Events, Magic Dinnershow

Magic Dinnershow

4467
TB Events: Magic Dinnershow, Bovennatuurlijk gezellig tafelen als bedrijfsuitjeHaal dat ‘gewone’ etentje of groepsuitje maar even uit je hoofd. Net als alle verplichte nummers en routines op zo’n avond . Tijdens de Magic Dinnershow lopen dingen even anders. Magie, illusie en bovennatuurlijk ..
Van 35 tot 500 personen
Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag

Moordspel Diner in Den Haag

4175
Hofstad Events: Zin in een spannende belevenis in het centrum van Den Haag? Tijdens het moorddiner van Hofstad Events in Den Haag is er iemand zomaar ´omgelegd´! Net voor het eten. Tijdens een wervelend acteerspel speelt u de rol van uw leven en helpt u onze politierechercheur met het identificeren en ..
Van 10 tot 250 personen
2Do Events, Winter BBQ Events 2Do Events, Winter BBQ Events 2Do Events, Winter BBQ Events

Winter BBQ Events

4885
2Do Events: Dikke truien aan, muts op en met vrienden, familie of collega's rondom het kampvuur tijdens een gezellige Winter BBQ! Gekleurde lichtjes en een hete glühwein of warme chocolademelk met slagroom maken de donkere dagen extra sfeervol. Op strobalen, dicht tegen elkaar aan verhalen vertellen en ..
Van 20 tot 80 personen
Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery

Moorddiner Murder Mystery

170
Siri Groepsactiviteiten: Een avondvullend moordspel, waarbij u tijdens een diner in teams/tafels enkele mysterieuze moorden moet oplossen.Het 18e-eeuwse (witte pruikentijd) plot voor deze originele avond zit vol ludieke ontknopingen! Diverse merkwaardige figuren (o.a. een baronale familie, hooggeplaatste gasten en ..
Van 20 tot 200 personen
Break Out, Ministerie van Verrassingen Break Out, Ministerie van Verrassingen Break Out, Ministerie van Verrassingen

Ministerie van Verrassingen

1840
Break Out: Zin in een feestje? Waarom zo bescheiden? FEEST met hoofdletters! Wentel u in de feestconcepten van Het Ministerie van Verrassingen. Het Ministerie is Voor, houdt van Ja en denkt in mogelijkheden want feestvieren is een Serieuze Zaak! Daarom nemen we u de zorgen van het organiseren uit handen, ..
Van 50 tot 5000 personen
Levensgenieters, Tjoen van Toen Levensgenieters, Tjoen van Toen Levensgenieters, Tjoen van Toen

Tjoen van Toen

3593
Levensgenieters: De Tjoen van Toen is een hilarisch avondprogramma waarbij jullie in teams de muzikale strijd aangaan met de collega's. Jullie kennis van muziek - in de breedste zin van het woord - zal worden getest. Hollandse hits, 70's en 80's discoklassiekers, filmhits en bekende televisietunes komen aan bod in ..
Van 25 tot 120 personen
IJskoud Concepts & Events, Winterse uitjes IJskoud Concepts & Events, Winterse uitjes IJskoud Concepts & Events, Winterse uitjes

Winterse uitjes

5180
IJskoud Concepts & Events: Het leukste Winter uitje! Wij organiseren bedrijfsfeesten, vrijgezellen feesten etc. in geweldige winterse sferen! Een lekker hapje eten, wat drinken met elkaar, spelletjes, feesten, wij kunnen het allemaal voor u regelen! Magische Tiroler dorpen met langlaufloipes, authentieke zalen vol ..
Van 10 tot 2000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl