Themafeest (86)

De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
AMEK, Middeleeuws Themafeest AMEK, Middeleeuws Themafeest AMEK, Middeleeuws Themafeest

Middeleeuws Themafeest

1873
AMEK: Middeleeuws dinerenWil je authentiek middeleeuws dineren terwijl je kijkt naar een geweldig spektakel? Dan is er maar één oplossing… een middeleeuws spektakelfeest van de AMEK!De AMEK is werelds leidinggevende organisatie op het gebied van historische krijgskunsten. Wij doen ..
Van 50 tot 1000 personen
Nederlands Openluchtmuseum, Bedrijfsfeest Nederlands Openluchtmuseum, Bedrijfsfeest Nederlands Openluchtmuseum, Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

4728
Nederlands Openluchtmuseum: In het Nederlands Openluchtmuseum vindt u een keur aan bijzondere historische horecalocaties, plus een park vol herinneringen. Bent u op zoek naar een exclusieve locatie voor een bedrijfsfeest in Arnhem? Na vijf uur ‘s middags is het museum gesloten voor bezoekers. Dat betekent dat u ..
Van 20 tot 100 personen
Uitjes en Eten, Weerwolven Dinerspel Uitjes en Eten, Weerwolven Dinerspel Uitjes en Eten, Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Dinerspel

2732
Uitjes en Eten: Wat is het Weerwolven Diner? Bloeddorstig, zinderend  en smakelijk diner uitje Winnen de burgers of de weerwolven? Wat doet het onschuldige meisje? Combinatie van communiceren, slim zijn en plezier hebben Heerlijk dineren en genieten van lekkere drankjes   Weerwolven Diner Dit ..
Van 12 tot 75 personen
Pampus Events, Eiland exclusief te huur... Pampus Events, Eiland exclusief te huur... Pampus Events, Eiland exclusief te huur...

Eiland exclusief te huur...

4189
Pampus Events: Verwelkom uw gasten exclusief op uw eigen eiland. Het klinkt onrealistisch, maar vanaf nu is het ook in Nederland mogelijk! Forteiland Pampus Onder de rook van Amsterdam ligt in het IJsselmeer het Forteiland Pampus. Naast de sfeervolle ontvangstruimte “Pampus Paviljoen” vindt u op het ..
Van 10 tot 1500 personen
Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery

Moorddiner Murder Mystery

170
Siri Groepsactiviteiten: Een avondvullend moordspel, waarbij u tijdens een diner in teams/tafels enkele mysterieuze moorden moet oplossen.Het 18e-eeuwse (witte pruikentijd) plot voor deze originele avond zit vol ludieke ontknopingen! Diverse merkwaardige figuren (o.a. een baronale familie, hooggeplaatste gasten en ..
Van 20 tot 200 personen
Kamer van Feesthandel, Goed Fout Feest Kamer van Feesthandel, Goed Fout Feest Kamer van Feesthandel, Goed Fout Feest

Goed Fout Feest

5106
Kamer van Feesthandel: Fouter dan dit kunnen we het niet maken! Goed foute muziek, foute kleding en foute props. Wij bieden compleet verzorgd entertainment voor een geslaagde feestavond waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Jullie zorgen er natuurlijk zelf voor dat jullie goed fout gekleed aan het feest ..
Van 10 tot 500 personen
Art of Events Productions, Het Mislukte Feest Art of Events Productions, Het Mislukte Feest Art of Events Productions, Het Mislukte Feest

Het Mislukte Feest

3955
Art of Events Productions: HET MISLUKTE FEEST! Nieuwsgierig hoe uw gasten zullen reageren wanneer het lijkt of alles bij uw feest fout lijkt te gaan, terwijl u weet dat alles goed gaat komen? Welkom bij ‘Het Mislukte Feest’!   Bij aankomst op locatie blijkt al gauw dat er geen feest geboekt staat voor ..
Van 20 tot 500 personen
InspirationCompany, SingIt! The Battle InspirationCompany, SingIt! The Battle InspirationCompany, SingIt! The Battle

SingIt! The Battle

3786
InspirationCompany: SingIt! The Battle is een wedstrijd waar vier teams met elkaar de strijd aan gaan. In verschillende rondes krijgen de teams de kans om hun zangtalenten aan te boren en te presenteren. Er zijn verschillende opdrachten in de verschillende rondes. Steeds weer krijgt het team de keus uit verschillende ..
Van 25 tot 100 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl