Themafeest (86)

De leukste themafeesten vind je op WegmetdeBaas. Wij bieden een compleet overzicht van aanbieders van een themafeest.
Carpe Diem evenementenbedrijf, Middeleeuws kasteelfeest Carpe Diem evenementenbedrijf, Middeleeuws kasteelfeest Carpe Diem evenementenbedrijf, Middeleeuws kasteelfeest

Middeleeuws kasteelfeest

3765
Carpe Diem evenementenbedrijf: Carpe Diem is de kasteelspecialist van Nederland. Kiest u voor een middeleeuws kasteelfeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest? Carpe Diem regelt een complete dag met of zonder feestavond voor u voordelig op een kasteellocatie. Bijvoorbeeld: Beleef een echt Middeleeuws feest met sfeervolle ..
Van 20 tot 5000 personen
InspirationCompany, Het Ultieme Feest InspirationCompany, Het Ultieme Feest InspirationCompany, Het Ultieme Feest

Het Ultieme Feest

1651
InspirationCompany: Een feest gemaakt door en voor u en uw collega’s. Iedereen is met een team verantwoordelijk voor één deel van het feest.Het Ultieme Feest is een "maatevenement". Niemand weet immers beter wat goed is voor uw bedrijf dan uw mensen zelf. Het Ultieme Feest is een goede combinatie ..
Van 50 tot 500 personen
Amsterdam Entertainment, De Grote Kroegquiz Amsterdam Entertainment, De Grote Kroegquiz Amsterdam Entertainment, De Grote Kroegquiz

De Grote Kroegquiz

4248
Amsterdam Entertainment: De Grote Kroegquiz!!!  U gaat in verschillende teams met elkaar de strijd aan. De Kroegquiz zal bestaan uit: De actualiteitenronde, de plaatjesronde en de geluidsronde. De overige zes rondes zullen bestaan uit een mix van kennisvragen op het gebied van muziek, sport, entertainment, algemene ..
Van 20 tot 500 personen
Party Planners, Themadiners & Themafeesten! Party Planners, Themadiners & Themafeesten! Party Planners, Themadiners & Themafeesten!

Themadiners & Themafeesten!

539
Party Planners: Geniet van de all-inclusive themafeesten en Dinershows:Boek als besloten gezelschap of op een inschrijffeest (vanaf 4 personen).- `Gasterij de Klaveet Achterveld, afdeling Thema-plaza`Gelderland / Utrecht- Partycentrum ’t Maoske Tilburg, afdeling Thema-plaza Noord BrabantOf op de locatie van ..
Van 4 tot 1200 personen
Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag Hofstad Events, Moordspel Diner in Den Haag

Moordspel Diner in Den Haag

4175
Hofstad Events: Zin in een spannende belevenis in het centrum van Den Haag? Tijdens het moorddiner van Hofstad Events in Den Haag is er iemand zomaar ´omgelegd´! Net voor het eten. Tijdens een wervelend acteerspel speelt u de rol van uw leven en helpt u onze politierechercheur met het identificeren en ..
Van 10 tot 250 personen
InspirationCompany, SingIt! The Battle InspirationCompany, SingIt! The Battle InspirationCompany, SingIt! The Battle

SingIt! The Battle

3786
InspirationCompany: SingIt! The Battle is een wedstrijd waar vier teams met elkaar de strijd aan gaan. In verschillende rondes krijgen de teams de kans om hun zangtalenten aan te boren en te presenteren. Er zijn verschillende opdrachten in de verschillende rondes. Steeds weer krijgt het team de keus uit verschillende ..
Van 25 tot 100 personen
GroningseUitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven! GroningseUitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven! GroningseUitjes.nl, Moordzaak in 3 bedrijven!

Moordzaak in 3 bedrijven!

4120
GroningseUitjes.nl: Het moorddiner in Groningen! U bent samen met uw collega's de enige aanwezige getuige(n)...of misschien wel dader(s). Tijdens dit spannende en interactieve detective bedrijfsuitje moet u gezamenlijk binnen de tijd deze moord aan tafel oplossen.Het spelDit moorddiner vindt plaats tijdens een ..
Van 10 tot 10000 personen
Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery Siri Groepsactiviteiten, Moorddiner Murder Mystery

Moorddiner Murder Mystery

170
Siri Groepsactiviteiten: Een avondvullend moordspel, waarbij u tijdens een diner in teams/tafels enkele mysterieuze moorden moet oplossen.Het 18e-eeuwse (witte pruikentijd) plot voor deze originele avond zit vol ludieke ontknopingen! Diverse merkwaardige figuren (o.a. een baronale familie, hooggeplaatste gasten en ..
Van 20 tot 200 personen
Kamer van Feesthandel, Seventies Nightfever Kamer van Feesthandel, Seventies Nightfever Kamer van Feesthandel, Seventies Nightfever

Seventies Nightfever

5104
Kamer van Feesthandel: De seventies komen weer helemaal tot leven! Disco, Soul, Grease en Saturday Nightfever zijn allemaal ingrediënten voor dit dansfeest. De verlichte dansvloer en de decoratie zorgen ervoor dat iedereen zich snel zal thuisvoelen in dit tijdperk. Onze zanger/entertainer zingt drie sets ..
Van 10 tot 500 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl