Stedentrip | WegmetdeBaas Teamuitjes (43)

Op zoek naar een bedrijfsuitje of incentive naar de een leuke, bijzondere stad? WegmetdeBaas biedt een overzicht van de allerleukste bedrijfsuitjes naar de diverse steden!
Matz Travel, Vive Parijs Matz Travel, Vive Parijs

Vive Parijs

2900
Matz Travel: Parijs is een stad met veel gezichten. Het is de bruisende combinatie van klassiek en stijlvol enerzijds en internationaal, modern en trendy anderzijds, die een onvermijdelijke aantrekkingskracht uitstraalt op iedereen die er komt. Er s hier zoveel te doen. Wat dacht u van een fietsrally door de ..
Van 20 tot 350 personen
WeCreate Events, Vind de Mol! WeCreate Events, Vind de Mol! WeCreate Events, Vind de Mol!

Vind de Mol!

3698
WeCreate Events: Gedurende deze spannende citygame is het uw taak om de ware Mol te ontmaskeren. Ga samen met uw team op zoek naar de juiste aanwijzingen en vind de Mol.    Programma:13.00 - 14.15 LunchGeniet van een heerlijke lunch in één van de sfeervolle restaurants in het ..
Van 20 tot 250 personen
Uitjesbazen.nl, Wie is de rat Buitenland Uitjesbazen.nl, Wie is de rat Buitenland Uitjesbazen.nl, Wie is de rat Buitenland

Wie is de rat Buitenland

5839
Uitjesbazen.nl: Ontdek Europa op een manier als nooit tevoren!Wie is de rat is ontwikkelt zodat iedereen op een nieuwe manier Barcelona, Londen, Lissabon of welke stad in het buitenland dan ook kunt ontdekken. Lopend zul je het hele centrum bewonderen en alle highlights aandoen. Natuurlijk wil je hier ook meer ..
Van 20 tot 300 personen
Events2be, Adrenaline Trip Events2be, Adrenaline Trip Events2be, Adrenaline Trip

Adrenaline Trip

6322
Events2be: 24h, 48h or 72h Trip: See more in less time! Korte reizen van soms maar 24 uur naar de meest bijzondere plekken in de wereld, een overweldigende ervaring! De ideale manier om dé must see’s & must do’s te ervaren en deze zo van je bucket list af te strepen. Hier gaat over ..
Van 10 tot 500 personen
Rientjes & Partners, Boeiend Boedapest! Rientjes & Partners, Boeiend Boedapest! Rientjes & Partners, Boeiend Boedapest!

Boeiend Boedapest!

4388
Rientjes & Partners: Boedapest is een hele verrassende stad! Tank en quad rijden met collega’s op een ruig terrein, een Trabanten rally over de Poesta of door de stad, speedboot racen op de Donau, hoog boven de grond tokkelend (canopy) van mast naar mast met fantastisch uitzicht, per helikopter over de stad ..
Van 15 tot 1000 personen
Rientjes & Partners, Geniet van gastvrij Duitsland! Rientjes & Partners, Geniet van gastvrij Duitsland! Rientjes & Partners, Geniet van gastvrij Duitsland!

Geniet van gastvrij Duitsland!

3797
Rientjes & Partners: Fascinerend Berlijn Het populaire Berlijn is wereldberoemd vanwege Checkpoint Charlie, de Brandenburger Tor en de Kurfürstendamm, maar deze gezellige stad biedt zo veel meer dan haar rijke en gevarieerde cultuur! Flaneer in een Trabant over de Kurfürstendamm, drink een lekker Duits ..
Van 15 tot 1000 personen
Uitjesbazen, Escape the City Uitjesbazen, Escape the City Uitjesbazen, Escape the City

Escape the City

6219
Uitjesbazen: Jullie dachten een rustige citytour te boeken? Niets is minder waar! In de stad liggen een 12-tal bommen verstopt. Wie deze hier heeft geplaatst weet niemand, maar wie ze kan gaan ontmantelen zijn jullie. Ga met het team in de stad op pad, en red dat leven van jullie zelf en vele anderen!Met ..
Van 4 tot 300 personen
Rientjes & Partners, Verrassend Riga! Rientjes & Partners, Verrassend Riga! Rientjes & Partners, Verrassend Riga!

Verrassend Riga!

3241
Rientjes & Partners: Riga saai? Oordeel zelf! In slechts 2 uur vliegen sta je met het hele team in deze verrassende hoofdstad van Letland. Een nog relatief onbekende bestemming voor veel mensen maar met ongekende mogelijkheden voor een gezellige incentivereis, teamuitje of andere bedrijfsreis. Bijzonder vervoer Om het ..
Van 15 tot 1000 personen
Rientjes & Partners, Incentive in de Spaanse zon! Rientjes & Partners, Incentive in de Spaanse zon! Rientjes & Partners, Incentive in de Spaanse zon!

Incentive in de Spaanse zon!

3239
Rientjes & Partners: Zonnig Spanje!Denk je aan Spanje, dan denk je aan zon, lekker eten en gezelligheid. Dus waarom niet op een korte bedrijfsreis, teamuitje of incentive reis met je collega's naar Spanje?Kleurrijk Barcelona Cultuur, strand, shoppen en een heerlijke keuken, Barcelona biedt werkelijk alles! Het ..
Van 15 tot 1000 personen
Matz Travel, Berlijn Trendy Metropool Matz Travel, Berlijn Trendy Metropool Matz Travel, Berlijn Trendy Metropool

Berlijn Trendy Metropool

2901
Matz Travel: Sinds de val van de muur, inmiddels zo 20 jaar geleden, lijkt Berlijn haast in niets meer op het Berlijn van toen. Berlijn kan zich als eenheid in al haar pracht tonen: De Postdamer Platz, Checkpoint Charlie, Unter den Linden, De Brandenburgen Tor, Kurfüstendamm, de Reichstag... Zoveel historische ..
Van 20 tot 350 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl