Bedrijfsuitje Outdoor Sport en Actie (106)

Op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje met veel sport en actie? Vind en vergelijk vele aanbieders van sportieve en actieve bedrijfsuitjes op WegmetdeBaas.
UP Events, Bubbel voetbal UP Events, Bubbel voetbal UP Events, Bubbel voetbal

Bubbel voetbal

5738
UP Events: Bubbel voetbal Amsterdam Bubbel voetbal is toch wel een van de leukste teambuilding activiteiten van dit moment. Speel nu met je vrienden, collega’s of familie deze hilarische activiteit in Amsterdam West op onze eigen locatie. Gehuld in een grote Bubbel gaan de teams de strijd met elkaar ..
Van 8 tot 2000 personen
Efence Schermclinics voor teams op locatie, Workshop schermen Efence Schermclinics voor teams op locatie, Workshop schermen Efence Schermclinics voor teams op locatie, Workshop schermen

Workshop schermen

3193
Efence Schermclinics voor teams op locatie: Efence organiseert dynamische schermworkshops voor teams, klein en grote groepen, zowel in de particuliere als zakelijke sector. Samen oefenen en leren zijn de speerpunten. Plezier, veiligheid en een proffesionele verzorging staan centraal tijdens de kennismaking met deze oude Olympische ..
Van 10 tot 100 personen
Centipede Events, Challenge Day Centipede Events, Challenge Day Centipede Events, Challenge Day

Challenge Day

3435
Centipede Events: Een programma met activiteiten die erg op uw lachspieren werken en waarbij een goede samenwerking vereist is. Gezelligheid en teamspirit zijn de belangrijkste onderdelen tijdens dit programma. De spelers moedigen elkaar aan en de activiteiten zorgen voor veel vermaak bij de toeschouwers en ..
Van 15 tot 1000 personen
TeamBiesbosch, Biesbosch Experience TeamBiesbosch, Biesbosch Experience TeamBiesbosch, Biesbosch Experience

Biesbosch Experience

4652
TeamBiesbosch: Gelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch. Hier kunnen wij voor u of uw bedrijf een fantastisch uitje organiseren. Op ons prachtige terrein aan het water hebben wij de mogelijkheid om voor jong en oud vele uiteenlopende ..
Van 10 tot 1000 personen
TeamBiesbosch, Expeditie Biesbosch TeamBiesbosch, Expeditie Biesbosch TeamBiesbosch, Expeditie Biesbosch

Expeditie Biesbosch

4651
TeamBiesbosch: Wint u met uw team de sleutel voor de schatkist?!Wie kent Expeditie Robinson Niet?! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben voor u een uitdagend teamuitje samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma. Gaat u de uitdaging aan? Tijdens de ..
Van 10 tot 1000 personen
Fundustry events, Hunger Games Fundustry events, Hunger Games Fundustry events, Hunger Games

Hunger Games

6653
Fundustry events: Beleef The Hunger Games! Teambuilding ten top! Moerasspel. Pas op een moeras! Hoe komen jij en je teamgenoten nou aan de andere kant van het denkbeeldige moeras? Met boomstronken en planken moeten jullie de overkant proberen te bereiken. Als iemand in het moeras valt beginnen jullie weer vanaf ..
Van 6 tot 1000 personen
Fundustry events, Grip op de situatie Fundustry events, Grip op de situatie Fundustry events, Grip op de situatie

Grip op de situatie

6680
Fundustry events: Wil je zowel iets leren als plezier hebben? Bedrijfsuitje Grip op de Situatie Met Grip op de situatie worden twee uiterst uitdagende activiteiten gecombineerd met elkaar. Je komt offroad rijden op een uitdagend parcours en leert een auto onder controle te houden bij slechte weersomstandigheden ..
Van 5 tot 100 personen
Landgoed Welderen, Recreatief golfen! Landgoed Welderen, Recreatief golfen! Landgoed Welderen, Recreatief golfen!

Recreatief golfen!

6842
Landgoed Welderen: Een keer een andere sport proberen? Kom een middagje golfen! Op Landgoed Welderen kan je met en zonder ervaring gewoon terecht om zelf even een balletje te slaan op de échte golfbaan.   Ontdek of je een natuurtalent bent, of jouw ballen vijfhonderd meter verderop weer landen en leer ..
Van 1 tot 200 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl