Bedrijfsuitje Outdoor Sport en Actie (109)

Op zoek naar een outdoor bedrijfsuitje met veel sport en actie? Vind en vergelijk vele aanbieders van sportieve en actieve bedrijfsuitjes op WegmetdeBaas.
PBN Nova Zembla, Beachfun PBN Nova Zembla, Beachfun PBN Nova Zembla, Beachfun

Beachfun

3686
PBN Nova Zembla: Beachfun, actief en ontspannen op en om het strand!Beachfun is een leuk en actief programma op en rond het sfeervolle paviljoen Nova Zembla. Het programma kan zelf samengesteld worden met keuze uit de volgende activiteiten: Teamtower, blowkarten, drakenboot varen, raften, teamwork, disc golf, ..
Van 12 tot 200 personen
Toon Vertier, Op de vlucht Toon Vertier, Op de vlucht Toon Vertier, Op de vlucht

Op de vlucht

6593
Toon Vertier: Vluchtende criminelen dat is de term waaraan u gewend bent. Al eerder bent u ontsnapt maar helaas u wordt weer op de hielen gezeten door de plaatselijke politie. U belandt in BEST bij Toon Vertier waar u de vluchtpoging tot een goed einde probeert te brengen. Ergens in dit buitengebied heeft ..
Van 5 tot 100 personen
TB Events, Bubbelbal TB Events, Bubbelbal TB Events, Bubbelbal

Bubbelbal

6245
TB Events: Bubble voetbal of Bubbelbal! Het sensationele teamuitje voor wie van voetbal houdt!Ga de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of collega’s! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje voor voetbalteams of vrijgezellenfeest!   Bubble voetbal is het maffe spel waarbij je tegenstander de andere ..
Van 12 tot 5000 personen
Centipede Events, Challenge Day Centipede Events, Challenge Day Centipede Events, Challenge Day

Challenge Day

3435
Centipede Events: Een programma met activiteiten die erg op uw lachspieren werken en waarbij een goede samenwerking vereist is. Gezelligheid en teamspirit zijn de belangrijkste onderdelen tijdens dit programma. De spelers moedigen elkaar aan en de activiteiten zorgen voor veel vermaak bij de toeschouwers en ..
Van 15 tot 1000 personen
Buitencentra Staatsbosbeheer, Boswachter voor een dag Buitencentra Staatsbosbeheer, Boswachter voor een dag Buitencentra Staatsbosbeheer, Boswachter voor een dag

Boswachter voor een dag

4909
Buitencentra Staatsbosbeheer: Iets voor u, een uitdagende afwisselende baan in de natuur? U ontdekt het tijdens deze actieve dag in het bos. Kruip in de huid van een boswachter en proef het echte buitenleven. Na de ontvangst met koffie en een lokale lekkernij gaan we het veld in voor een korte ontdekkingstocht. Bijdrage ..
Van 10 tot 150 personen
Fundustry events, Survival Games Fundustry events, Survival Games Fundustry events, Survival Games

Survival Games

6689
Fundustry events: Een onvergetelijke Survival! De Survival Games bestaan uit 3 survival activiteiten: Expeditie Robinson, Archery tag en Electric Fence. In teams ga je de strijd met elkaar aan, last man standing wint de Survival Games! Expeditie RobinsonMet Expeditie Robinson ga je in groepen tegen elkaar ..
Van 6 tot 1000 personen
Landgoed Welderen, Recreatief golfen! Landgoed Welderen, Recreatief golfen! Landgoed Welderen, Recreatief golfen!

Recreatief golfen!

6842
Landgoed Welderen: Een keer een andere sport proberen? Kom een middagje golfen! Op Landgoed Welderen kan je met en zonder ervaring gewoon terecht om zelf even een balletje te slaan op de échte golfbaan.   Ontdek of je een natuurtalent bent, of jouw ballen vijfhonderd meter verderop weer landen en leer ..
Van 1 tot 200 personen
TB Events, Expeditie Robinson TB Events, Expeditie Robinson TB Events, Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

6243
TB Events: Eens iets anders als bedrijfsuitje organiseren; Expeditie Robinson, laat je verrassen tijdens dit actieve uitje! Voer met je team uitdagende opdrachten uit en voorkom dat je naar de eilandraad moet. Op een leuke manier doe je teambuildingactiviteiten met elkaar waarbij in tegenstelling tot het ..
Van 12 tot 5000 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl