Bedrijfsuitjes Indoor - Sport en Actie (33)

Een uniek indoor bedrijfsuitje met veel sport en actie? Kijk eens in het complete aanbod van WegmetdeBaas voor indoor bedrijfsuitjes, zowel sportief als actief!
Endorfine Bedrijfsevenementen, Stuntman (M/V) voor 1 dag Endorfine Bedrijfsevenementen, Stuntman (M/V) voor 1 dag Endorfine Bedrijfsevenementen, Stuntman (M/V) voor 1 dag

Stuntman (M/V) voor 1 dag

4856
Endorfine Bedrijfsevenementen: Het meest (ont)spannende bedrijfsuitje van Nederland! Bij ons ben jij de held van de dag ! Als was het alleen maar omdat jij het leukste uitje in jaren organiseerde! Ervaren stuntmensen uit de filmindustrie en andere specialisten gaan je begeleiden in diverse workshops en maken je wegwijs in de ..
Van 8 tot 200 personen
Dukino.com, Construct Challenge Dukino.com, Construct Challenge Dukino.com, Construct Challenge

Construct Challenge

2242
Dukino.com: Dukino.com*Construct Challenge, Wérkelijk sleutelen aan uw team!Construct Challenge is een teambuilding programma met levensgroot constructie-materiaal. Verschillende teams krijgen eenzelfde bouw opdracht. Met behulp van bouwtekeningen en een enorme hoeveelheid materiaal en gereedschap gaan ..
Van 12 tot 750 personen
Stichting Auto te Water, Auto te Water Stichting Auto te Water, Auto te Water Stichting Auto te Water, Auto te Water

Auto te Water

5411
Stichting Auto te Water: Wat zou u doen als u met uw auto te water raakt? Een spannend teamuitje waarbij u uw eigen grenzen gaat verleggen. We laten u niet zomaar onderdompelen, hiervoor is een bepaalde kennis vereist die de instructeur samen met het duikteam voorafgaand aan de praktijk aan u uitlegt. ..
Van 10 tot 75 personen
A-Way Events & Wellness, Expeditie Robinson A-Way Events & Wellness, Expeditie Robinson A-Way Events & Wellness, Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

6300
A-Way Events & Wellness: Waan je tijdens de Expeditie A-Way Events op een onbewoond eiland en ga de strijd aan door middel van verschillende 'Robinson' proeven. Gebruik kracht, slimheid, tacktiek en creativiteit en zet alles in de strijd om met jouw team uitgeroepen te worden tot Expeditie Robinson winnaar! Expeditie ..
Van 8 tot 150 personen
Dukino.com, Medieval Machines Dukino.com, Medieval Machines Dukino.com, Medieval Machines

Medieval Machines

4275
Dukino.com: Dukino.comGeïnspireerd door strijdwagens, stormrammen en katapulten uit vervlogen tijden bieden wij u deze boeiende teamgame. In teamverband wordt volgens bouwtekening gebouwd aan de Donjon (woontoren van het kasteel), een katapult en een strijdwagen. Natuurlijk strijden de teams in de ..
Van 10 tot 750 personen
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl