Wintersport | WegmetdeBaas bedrijfsuitjes (8)

Met het bedrijfsuitje op wintersport? WegmetdeBaas heeft een uitgebreid overzicht van wintersport bedrijfsuitjes.
Sailing Dutchman Events, Wintersport met het bedrijf! Sailing Dutchman Events, Wintersport met het bedrijf! Sailing Dutchman Events, Wintersport met het bedrijf!

Wintersport met het bedrijf!

5941
Sailing Dutchman Events: Wilt u met uw collega’s een geweldig en onvergetelijk lang wintersport-weekend beleven? Dat kan met Sailing Dutchman Events!   Wij van Sailing Dutchman Events hebben voor u de mooiste wintersport-locaties en de beste pistes uitgezocht. Uiteraard verblijft u vlakbij de pistes en zijn er ..
Van 12 tot 500 personen
Matz Travel, Sneeuwhappen met collega's Matz Travel, Sneeuwhappen met collega's

Sneeuwhappen met collega's

2899
Matz Travel: Wat is er meer fun dan met je collega's, medewerkers, klanten of vrienden eens heerlijk een lang weekend te gaan skiën? Wij kunnen accommodaties aanbieden in het gezellige Oostenrijk, Frankrijk met zijn enorme skigebieden, het modaine Zwitserland of het heerlijke Italië.Tevens kunnen wij de ..
Van 20 tot 350 personen
Expert in Actie, Bedrijfsuitje Winterberg Expert in Actie, Bedrijfsuitje Winterberg Expert in Actie, Bedrijfsuitje Winterberg

Bedrijfsuitje Winterberg

4757
Expert in Actie: Op zoek naar een onvergetelijk wintersport weekend vol actie, sport, ontspanning en plezier? Kom dan skiën of snowboarden met je collega’s in het Sauerland. Wij regelen de complete wintersport reis voor u. Vervoer, hotel, begeleiding, eten, apres ski, activiteiten. U hoeft nergens meer ..
Van 20 tot 250 personen
Uitgebreid zoeken
Spel & Ontspanning
Sportief & Actie(f)
Creatieve Uitjes
Workshops
Eten, Drinken & Feesten
Teambuilden
Incentives
Aantal personen
Zoeken
WegmetdeBaas.nl