Monopoly Streets Dinner

  • Uitjesbureau
  • 20 - 250 personen
  • 10888
  • Beschrijving

Monopoly is door Uitjes.nl in een nieuw stedenjasje gegoten. Het gaat er nu om dat u tussen de heerlijke gerechten door de verschillende straten van een stad naar keuze weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro's mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u het mooie stadhuis?! Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking; een samenwerking die tijdens het voorgerecht al besproken kan worden met uw teamleden.
 

Van al dat veroveren krijgt u natuurlijk honger, dus hup, op naar de nieuwe locatie voor het hoofdgerecht. Welk team had die straat al veroverd en komt als eerste aan? Buikjes rondgegeten? Snel de stad weer in voor de verdere veroveringstocht!


Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Fotocamera
- Kennis over de stad
- Teambuilding
- Spelmaterialen
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste bankier
- Prijs voor het winnende team
- Driegangendiner op twee verschillende locaties


Monopoly Streets is natuurlijk niets zonder de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in een klap alle kansen weer doen keren!
 

Denkt u uiteindelijk genoeg te weten over de stad om de bonussen binnen te halen? Dan kan u daar in het eindspel van profiteren. Of niet en dan belandt u, net zoals bij het bordspel, in de stadsgevangenis! Uiteindelijk komt alles tot een spannende ontknoping tijdens het heerlijke dessert op wederom een nieuwe locatie. Wie gaat er met de prijs voor beste bankier vandoor en welk team gaat stadloos ten onder? Het is alles of niets vandaag!


Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje

Dit dinerspel is te boeken in de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Maastricht, Groningen en Antwerpen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!