Onvergetelijke zeiltrip in de zon!

  • Portokali
  • 4 - 500 personen
  • 10525
  • Beschrijving

Ga op avontuur in (bijvoorbeeld) Griekenland! Met luxe zeiljachten vaar je van eiland naar eiland. Zwemmen, borrelen, dineren, zonnen, jetskiën, feesten en varen: de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke trip.

Zeilen in de zon
Een bedrijfsuitje, jubileum, incentive of teambuilding: hoe doe je dit beter dan met z’n allen op luxe zeiljachten in de zon op een altijd blauwe zee? Bouw een vlot van jullie jachten in een mooie baai of doe een wedstrijdje om een onbewoond eiland heen. Gegarandeerd plezier voor iedereen. Of je nu mee gaat om echt te zeilen, of om te feesten, relaxen, of zwemmen, er is voor iedereen meer dan genoeg te doen.

Over teambuilding gesproken… Samen zeilen is dé gelegenheid om op een ontspannen manier de teamspirit naar een nog hoger niveau te tillen. Zeilen staat voor ontspanning, samenwerking, vertrouwen en plezier en is daardoor een geweldige keuze voor een bedrijfsuitje. Kom langs met je leukste collega’s om de zomer te vieren of beloon je werknemers door een zeilincentive aan te bieden. Ook als er tijdens de reis moet kunnen worden vergaderd of er meetings gehouden worden, weten wij de juiste locaties voor jullie te regelen. Andere ideeën? Er kan altijd meer dan je denkt.

Wij helpen namelijk graag met het realiseren van jullie droomreis en organiseren graag samen een op maat gemaakte, onvergetelijke trip. Portokali is gespecialiseerd in groepsreizen en regelt de totale verzorging: van de zeiljachten en de schippers, tot het vervoer van en naar de luchthaven, de vliegtickets, het organiseren van activiteiten aan land etc. 

Vul voor meer informatie over deze geweldige incentive reis of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in. We sparren graag een keer met je over de mogelijkheden!

Ligging uitje

We zijn een Nederlands bedrijf dat opereert in Griekenland, de Middellandse zee, Caribbean en vele andere zonnige bestemmingen. We hebben een eigen base met 15 jachten in Griekenland, op het eiland Aegina (vlakbij Athene). Hiervandaan hebben we dan ook de meeste mogelijkheden!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!