Werkstijlpoker

  • ViQiT
  • 6 - 1000 personen
  • 18317
  • Beschrijving

Wat is jouw werkstijl? Wat is de werkstijl van je collega’s?
Ontdek de verschillende stijlen door middel van een ontspannen kaartspel.

Winst
Het is lastig samenwerken met iemand die een heel andere werkstijl heeft. Maar met een beetje empathie en aanpassing kun je, juist vanuit deze botsing van stijlen, je winst pakken.

Met Werkstijlpoker creëer je de ideale situatie om op luchtige wijze met elkaar eens tot een constructief gesprek te komen.

Spelvorm
Deze gegamificeerde werkstijltest is feitelijk een persoonlijkheidstest. Door de spelvorm levert het Werkstijlpoker vaak verrassende inzichten op.

Iedereen kan meedoen met dit simpele kaartspel. Na het spel volgt een boeiende en vermakelijke toelichting. De workshop eindigt met een goed gesprek waarbij deelnemers zich letterlijk in de kaart laten lijken. 

Meer weten? Bekijk de infographic
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

 

Ligging uitje

Werkstijlpoker kan overal gespeeld worden. We komen graag bij u langs op de werkplek. De meeste groepen kiezen er echter voor om het spel ergens op locatie te spelen.
Het is wel belangrijk dat het spel in een redelijk afgesloten ruimte gespeeld kan worden. Veel meer dan tafels en stoelen is er niet nodig. Mocht er geen beamer of scherm aanwezig zijn dan nemen we deze zelf mee. Meer informatie over Werkstijlpoker en ViQiT vindt u op werkstijlpoker

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!