Virtual Reality op eigen locatie

  • Uitjesbazen
  • 15 - 2500 personen
  • 10949
  • Beschrijving

Virtual Reality is de toekomst. Een uitje met je gezelschap krijgt op deze manier letterlijk een nieuwe dimensie. Met meerdere VR activiteiten bezorgen wij jullie een onvergetelijke (VR) ervaring. En dat op locatie naar keuze! 

Ontdek de wereld van VR 
Jullie worden opgedeeld in teams. Ieder team heeft een eigen VR bril ter beschikking. Onze spelbegeleider zal jullie vervolgens op geheel eigen tempo kennis laten maken met de wereld van Virtual Reality. Wij begrijpen namelijk dat een VR bril nog nieuw is. Daarom wil je natuurlijk graag eens zien wat je er allemaal mee kunt doen. Hiervoor is ons 'Full Package Pakket' uitermate geschikt. Dit betekent dat je alles kunt doen wat op deze wereld mogelijk is met Virtual Reality: boogschieten, sneeuwbalgooien, zwaardvechten... je beslist helemaal zelf!

Wij bieden:

  • Dé leukste VR games en ervaringen (van de Plank Experience tot skiën en van Beat the Saber tot Skydiven).
  • Meerdere VR brillen.
  • Teambuilding, gezelligheid en spanning.
  • Begeleiding van een VR expert.

Dit is de toekomst! 
Altijd al eens willen weten hoe het is om je te bevinden in onmogelijke, maar levensechte situaties? Virtual Reality biedt deze kans. Ga de uitdaging met je gezelschap aan en laat je verrassen door de talloze VR activiteiten die wij in ons repertoire hebben!  

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: vanaf
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer Virtual Reality op locatie met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

Onze activiteiten zijn te spelen op elke (eigen) locatie in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je! 

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Virtual Reality op locatie.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!