Tuk escape

  • Toon Vertier
  • 8 - 400 personen
  • 10778
  • Beschrijving

Bent u op zoek naar een uniek uitje waarbij Spanning, Sensatie en Samenwerken hoog in het vaandel staan? Een variant op de escape room is Bos escape. Wij heten U van HARTE WELKOM, waarna we de deelnemers uitleg geven over dit veelbelovende programma.

ESCAPE uit het bos!! Ontsnap en vindt als 1e de KLUIS. Je kunt de vrijheid terugkrijgen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen, raadsels en opdrachten naar voren die je met je team moet beantwoorden / uitoefenen. Het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel.

Als iedereen weer op de plaats van bestemming is volgt een pauze zodat de deelnemers even lekker bij kunnen kletsen.

Na de pauze staat er een nieuwe uitdaging voor u klaar. Een tocht, een belevenis die u werkelijk altijd bij zal blijven. U neemt met maximaal 4 personen plaats in de milieuvriendelijke tuk tuk waarna u een spetterende tour gaat maken. Midden in de Brabantse bossen probeert u de foto’s die u meekrijgt op de juiste volgorde te plaatsen en de bijbehorende vragen te beantwoorden.

De heerlijke Toon Vertier wijn wordt aan het einde van deze escape dag uitgereikt aan het winnende team.
Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

OIRSCHOT, niet ver van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!