Train Like A Marine - Beter samenwerken onder leiding van oud-Mariniers

  • Mind the Body
  • 15 - 120 personen
  • 22932
  • Beschrijving

Wat ga je doen?
Als jij als eerste over de eindstreep loopt. Ben jij dan een winnaar of is de rest van je team een verliezer? En als je nu helemaal achteraan loopt. Durf je dan niks te zeggen, omdat je bang bent dat je het team ophoudt? Train Like A Marine staat voor een hoge dosis teambuilding, maar bovenal samenwerking, presteren en een teamuitje waar nog lang over nagepraat wordt.

Er zijn veel lessen die de ‘normale burger’ kan leren van Mariniers. Wat vertel jij jezelf bijvoorbeeld wanneer het zwaar wordt? Neem jij genoeg verantwoordelijkheid voor de rol die jij vervult binnen het team? Of word je al moe als je alleen al aan dat grote, nieuwe project denkt? Bij Train Like A Marine geven wij je tastbare tools mee. Deze tools blijven niet alleen op het front achter, maar neem je mee terug de werkvloer op. Wij geloven namelijk: “Hoe je één ding doet, zo doe je alles.”

Train Like A Marine is opgebouwd uit drie onderdelen:

  • Skills & Drills: Hier gaan we in op de individu. Naar welk stemmetje luister jij?
  • Parcours: Een uitdagend parcours brengt het hele team samen. Je mag dan misschien goed zijn in de taken die jij op de werkvloer moet vervullen, maar ben jij ook een teamspeler?
  • Zelfverdediging: Een Marinier moet zichzelf kunnen verdedigen. Zie jij feedback als aanval?

Je kan op vrijdagmiddag een biertje drinken met de collega’s of een middag gaan zeilen of karten, maar hoe lang praten de collega's nog na bij deze teamuitjes? Herinneringen worden opgeslagen in je gedachten onder hoge emotionele stress. Onder leiding van échte Mariniers brengen wij je naar dat punt toe waar je kan leren een betere teamspeler te worden en jezelf niet te saboteren. Onder fysieke en mentale spanning doen we dit voor blijvende, positieve verandering.

Ben jij er klaar voor om uit je comfortzone te stappen?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Wij komen bij jou op de (afgesproken) locatie. Zolang er bos en bomen in de buurt zijn, kunnen wij deze teambuilding overal geven om jullie een overgetelijke dag te bezorgen. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!