Schilderen in Amsterdam

  • Van Aemstel Produkties
  • 10 - 100 personen
  • 10633
  • Beschrijving

Bureau van Aemstel Produkties verzorgt sinds 1997 spraakmakende uitjes in Amsterdam. Bekend van NOS, DWDD en RTL Boulevard.

Uw schilderworkshop vindt plaats in een sfeervol grachtenpand of in het gezellige stadscafé van Amsterdam. Ontdek uw verborgen talenten tijdens deze workshop schilderen. Onder leiding van een deskundige is schilderen fun! U maakt kennis met de diverse schildertechnieken, kwasten en verfsoorten.

U kiest voor een doek maar kunt ook een dier beschilderen of een Amsterdammertje! Leuke combi's mogelijk met Rembrandtspeurtocht of  bezoek  het Rembrandthuis!

U wordt tijdens deze workshop vrijgelaten om uw eigen creatie op het doek te zetten, precies zoals ú dat in uw hoofd heeft. Schilderen gaat altijd goed en mislukt eigenlijk nooit! Durft u niet te schilderen? Geeft niets; we kunnen de workshop ook zo inrichten dat we met zijn allen 1 groot schilderij maken! U zult zien wat een geweldige ervaring dat is! Deze workshop schilderen is een goede teambuilder. Ervaar de rustgevende werking van het schilderen en laat u beïnvloeden door alle kleuren. Iedereen kan schilderen! Leuk weetje is overigens dat niet ver van één van de ateliers meesterschilder Rembrandt begraven ligt!

Vul voor meer informatie of vrijblijvende offerte het formulier in.

Meer originele groepsuitjes van Aemstel Produkties:
*Sex in the city, hilarische speurtocht over de wallen
*Lachdag, dagje humor in de hoofdstad
*Crimineel Amsterdam, op stap met een oud rechercheur
*oud Hollandse spelletjes, met karaoke in het Baantjermuseum
*Smartlappenworkshop, met accordeonist en cd opname
*Baantjerspeurtocht, inclusief lijk

Ligging uitje

Amsterdam

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!