PubQuiz - Mét Quizmaster, spelmaterialen en aankleding

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 10894
  • Beschrijving

Wil je een PubQuiz organiseren mét Quizmaster(s), spelmaterialen en aankleding? Wij komen naar jullie toe en zorgen voor een volledig verzorgde Pubquiz op maat! Interactiviteit en gezelligheid, wat wil je nog meer.. Weet jij jezelf te kroning tot dé allergrootste Pubquiz-Koning?

All-inclusive PubQuiz
Een fanatieke strijd tussen verschillende teams ontstaat. Met alleen gokken kom je helaas niet zo ver. Dit is een volledig verzorgde PubQuiz. Een All-inclusive PubQuiz met professionele Quizmasters, toffe spelmaterialen én aankleding. 7 unieke rondes passeren de revue. Strijd, interactie en een flinke dosis humor. Alles komt samen in deze PubQuiz. Denk jij je zenuwen onder controle te houden of weet je plotseling niet meer de antwoorden op de vragen?

Een PubQuiz scoort altijd
Een PubQuiz scoort altijd en overal. Maar het belangrijkste: scoort jouw team meer punten dan andere teams? Dan gaat jullie team naar huis met de felbegeerde PubQuiz-Trofee!

  • PubQuiz met 7 unieke rondes (onder andere Jan de Vakantieman).
  • Humor als leidraad.
  • Het winnende team ontvangt dé felbegeerde Pubquiz-Trofee!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Onze tip: combineer de PubQuiz met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

De PubQuiz – Mét Quizmaster, spelmaterialen en aankleding - is te spelen op elke locatie in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Pubquiz.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!