Bedrijfsquiz met Pub & Pop quiz

  • Jerome Valento
  • 10 - 450 personen
  • 24211
  • Beschrijving

Ga de strijd aan met je collega’s en kroon jezelf tot de grootste (muziek)kenner van allemaal! De popquiz is niet alleen een ontspannen en gezellige manier van contact maken met medewerkers onderling, maar brengt zeker ook het fanatieke in elkaar naar boven. Op locatie verzorgen wij een op maat gemaakte quiz met ruimte voor eigen invulling. Wij leveren de materialen en de quizmasters, zodat jullie alleen maar onder het genot van een drankje je triviale kennis hoeven te testen.

Herken jij het intro van Billie Jean? Weet jij de saxofoonsolo uit Baker Street? Naar welke steden neemt Gers Pardoel ons mee: “Ik neem je mee, neem je mee op reis. Ik neem je mee, naar _____ of _____?”. Maar ook: wat is het chemische element van stikstof? Wat is de hoofdstad van Madagaskar? Welke actrice speelde de hoofdrol in de filmserie “The Hunger Games”?

Laat je hersens kraken tot ze zeer doen en verbaas jezelf en je collega’s met je triviale kennis!

De popquiz bestaat uit afwisselende rondes met muziekfragmenten en vragen over algemene kennis, visueel ondersteund beelden. De groep verdeelt zich in teams en deze gaan met elkaar de strijd aan voor leuke prijzen. Afhankelijk van de tijd en de locatie maken we een aantal rondes op maat, waarin jullie ook zelf vooraf vragen in kunnen brengen. Deze activiteit is uitstekend geschikt voor teambuilding, omdat de collega’s op een andere manier en in een andere samenstelling met elkaar competitief samenwerken. De quiz laat zich uitstekend combineren met een dansfeest na afloop!

Voor 2 uur
All- in,- benodigde materialen zoals:
2 Pub Quiz Hosts
Microfoons, geluid, presentatiemateriaal, vooraf bespreking met doornemen van de wensen van de klant die in de pop en pub quiz kunnen worden verwerkt: bedrijfsvragen bijvoorbeeld.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

We geven de Pub en Pop Quiz door heel Nederland 
Onze Quiz masters komen op een door jullie uitgekozen locatie. Dit kan bij jullie op kantoor zijn of de locatie waar jullie het bedrijfsuitje hebben gepland, zoals een café of restaurant. We nemen sfeer lampen mee om de ruimte wat meer aan te kleden.

Wij regelen voor jullie de locatie
We komen in heel Nederland en kennen locaties, daarom kunnen we voor jullie een geschikte locatie uitzoeken inclusief een hapje en een drankje.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!