Ontdek de Ultieme Teambuilding Sensatie: VR Squad Game!

  • Galaxy Games
  • 13 - 350 personen
  • 23711
  • Beschrijving

Ben jij klaar voor een adembenemende teamervaring? Stap dan in de wereld van de VR Squad Game, de nieuwste sensatie in virtual reality teambuilding! Geïnspireerd door de intrigerende werelden van een populaire Netflix-serie, brengt dit spel jou en je collega's samen in een uitdagend avontuur.

Wat maakt VR Squad Game uniek?

  • Teambuilding zoals nooit tevoren: Speel met 4 tot 6 personen in kleine teams, of daag elkaar uit in groepen tot wel 350 personen.
  • Samenwerking is de sleutel: Met slechts één VR-bril per team, is communicatie essentieel. De rest van het team gebruikt documenten en een externe website om de speler met de VR-bril te begeleiden.
  • Duik in bekende werelden: Ervaar spannende levels zoals het Koekie-level en de Glazen Brug, rechtstreeks uit jullie favoriete Netflix-serie.
  • Beleef het onverwachte: Elke beslissing en elke beweging telt. Werk samen, los raadsels op, en leid je team naar de overwinning.

Wie kan meedoen? De VR Squad Game is perfect voor bedrijfsevenementen, teamuitjes, of gewoon een leuke dag met vrienden of familie. Geen ervaring met VR? Geen probleem! Onze game is ontworpen voor iedereen en biedt een onvergetelijke ervaring, ongeacht je vaardigheidsniveau.

Waar wacht je nog op? Boek nu jouw VR Squad Game en transformeer de manier waarop je teamwork beleeft! Bezoek onze website voor meer informatie en reserveringen. Durf jij de uitdaging aan?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Deze game kan overal in Nederland gespeel worden

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!