MVO Teamuitjes in de natuur: in Rheden (bij Arnhem)

  • natureXP
  • 15 - 50 personen
  • 22959
  • Beschrijving

Start met heerlijke Veldlunch:
Een heerlijke (walking) frisgroene veldlunch met broodjes waar je de vingers bij aflikt (ook vegetarisch),  Groninger koek, een culinair en biologisch  soepje van de Kleinste Soepfabriek, thee en vlierbloesemsap.

Activiteiten: Elke deelnemer doet twee activiteiten een klus in de natuur en een eyeopener safari. 

Handen-uit-de-mouwen activiteit in de natuur. de Veluwezoom groeit dicht met zgn. invasieve exoten (struiken en bomen) die hier ooit zijn aangeplant maar het natuurgebied nu overwoekeren. De enige manier om de inheemse planten weer de kans geven te groeien, is deze exoten handmatig met wortel en tak te verwijderen. We gebruiken hiervoor handgereedschappen als Hollandse spades, Japanse kromzaagjes en/of Zweedse takkenscharen. Natuurlijk zorgen wij voor werkhandschoenen en een veilige werkomgeving. 
+
Eyeopener safari: naast de klus doen we een altijd weer verrassende Big Bird Walk. Door deze activiteit ervaren deelnemers voor welke natuur (dieren/planten en landschap) zij zich vandaag zo hebben ingezet.

Big Bird Walk. Met een uitstekende verrekijker om de nek en een vogelgidsje in de hand het veld in, om een aantal kenmerkende vogels van dit natuurgebied te zien (vogelsoorten die je waarschijnlijk nooit eerder hebt bekeken door een verrekijker). De wandeling wordt met leuke weetjes en humor begeleid.

Goede redenen voor een frisgroen teamuitje bij natureXP: informeel, actief en nuttig (MVO=Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken) teamuitje voor iedereen (je hoeft voor onze activiteiten niet heel sportief of handig te zijn). 

Tijden:
12.45-16.15 (in overleg kunnen tijden worden aangepast). Ná afloop kunt u optioneel nog een hapje of diner organiseren in één van de restaurants op loopafstand van onze werklocatie.

* Onze activiteiten kunnen tevens in het Engels worden begeleid.
Vul voor meer informatie over dit uitje of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Rheden (bij Arnhem). Op loopafstand van het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten Veluwezoom liggen altijd nuttige klussen in de natuur waar de boswachter simpelweg niet aan toe komt.  We ontvangen de groep in ons basiskampje aan de rand van het bos.
 
Andere natureXP locaties in Nederland zijn:  Noordwijk (bij Leiden),  's Graveland (bij Hilversum) en Lauwersoog (aan de Waddenzee op de grens van Friesland en Groningen).

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!