Kookworkshops voor bedrijven

  • KEUKENVUUR
  • 10 - 85 personen
  • 25022
  • Beschrijving

Onder professionele begeleiding van een chef-kok gaan jullie aan de slag in onze keuken, waarbij teambuilding en samenwerken centraal staan.

In onze kookworkshops (vele thema's mogelijk) worden teambuilding en samenwerking gestimuleerd door deelnemers in kleinere groepen te verdelen, waar zij samenwerken aan verschillende onderdelen van bijvoorbeeld een 3- of 4-gangenmenu. Dit bevordert niet alleen de samenwerking en communicatie binnen het team, maar zorgt ook voor een heerlijke, gezamenlijk bereide maaltijd als beloning.

Kookworkshop Leiderschap: een smaakvolle weg naar effectief leiderschap 
Zoek je naar een frisse kijk op leiderschap? Keukenvuur presenteert tevens een unieke workshop die je leiderschapsvaardigheden op een vernieuwende manier aanscherpt. Ontdek leiderschap door koken en leer hoe je zonder traditionele hiërarchie kunt leiden, of je nu een leidinggevende bent of een manager.
Deze (kook)workshop gaat diep in op leiderschap, waarbij je niet alleen je vaardigheden versterkt, maar ook aan je persoonlijke groei werkt. Ontdek de kunst van stressmanagement, flexibiliteit en creatieve probleemoplossing tijdens deze unieke ervaring.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Utrecht

Een greep uit onze mogelijkheden: Thaise kookworkshops/ Maleise kookworkshop/ Italiaanse kookworkshops/ Koken met bier/ Zuid Afrikaanse kookworkshop/ Hollandse kookworkshops/ Caribische kookworkshops/  Chocolade workshops. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!