Interactieve Outdoor Ipad TeamGame strand & duin

  • Evenementenbureau SPEV/Noordwijk-Events
  • 15 - 300 personen
  • 10806
  • Beschrijving

Een interactief bedrijfsuitje op en rondom het strand met een hoog teambuilding en fun karakter? De Interactieve Tablet TeamGame Strand & Duinen is het ideale teambuilding uitje, wat zich voornamelijk afspeelt op het strand en in het duingebied van Noordwijk of IJmuiden. 

Na een korte uitleg gaan de teams, voorzien van een iPad / tablet met 4G internet, de strijd aan op het strand en in duinen. Ieder team bepaalt hierbij zijn eigen route. Het uiteindelijke doel van deze Interactieve Tablet TeamGame Strand & Duinen is uiteraard het scoren van zoveel mogelijk punten. Via de speciaal voor de Game ontwikkelde app probeert u met uw team zoveel mogelijk GPS coördinaten (waypoints) te bezoeken. 

Op ieder gevonden coördinaat wordt een vraag of opdracht geactiveerd. Dit kan zijn: het beantwoorden van een vraag, het uitvoeren van team- of foto-opdrachten. Uiteraard leveren de wat verder gelegen coördinaten en moeilijkere opdrachten meer punten op dan de dichterbij gelegen coördinaten en makkelijke opdrachten. 

Eigen vragen
Het is zelfs mogelijk een aantal eigen vragen in het programma op te nemen, waardoor uw programma een eigen karakter krijgt.

Tijdens dit superleuke teamuitje kunt u op ieder moment online op uw GameTablet zien hoe uw team ervoor staat qua punten, wat leidt tot een spannende competitie. Gedurende de Interactieve Tablet TeamGame Strand & Duinen kunnen de teams onderling met elkaar chatten en staat u in directe verbinding met uw spelleider.

Let op! De spelleider is wellicht beïnvloedbaar en kan op sommige opdrachten bonuspunten verstrekken, mits u de opdracht op een ludieke wijze uitvoert!  

Voorbeeldprogramma (tijden zijn indicatief)
13.30 uur     ontvangst bij een het paviljoen in Noordwijk
13.45 uur     welkomstwoord door onze coördinator
14.00 uur     start Interactieve Outdoor Tablet TeamGame
16.30 uur     einde activiteiten, bekendmaking winnende team, aavang borrel
17.30 uur     opening BBQ buffet

Deze game is ook mogelijk i.c.m. sloep varen op de Kagerplassen.
Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Noordwijk, IJmuiden (Ook leuk per sloep vanuit Warmond)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!