Dagje Tukkend Vertier

  • Toon Vertier
  • 10 - 100 personen
  • 11030
  • Beschrijving

Eindelijk kunt u vertellen dat u de beroemde Tuk Tuk heeft gereden. In combinatie met de fotopuzzeltocht wordt dit meer dan een geslaagde dag. Gaat u aan het eind van de dag met de hoofdprijs naar huis?

(Programma kan op diverse tijden starten)

11:00  Ontvangst
In Azie is het nummer 1 onder de vervoersmiddelen, en u kunt er nu ook van gaan genieten! Door onze ervaren rijinstructeur wordt u welkom geheten onder het genot van een Brabants kopje koffie (indien gereserveerd). Onze ervaring is dat vanaf het begin iedereen niet kan wachten op deze bijzondere ervaring. Velen van u hebben de tuk tuk zien rijden, maar daar hield het dan ook op. Vanaf nu is dat verleden tijd.

11:30  Tuk Tuk Tour
Na de instructie gaat u de Tuk Tuk Tour rijden in de prachtige omgeving van het Groene Woud. De start zorgt al vaak voor ludieke momenten, en na enig oefening kunt u gaan genieten. De tour zal u een unieke ervaring meegeven die u mooie herinneren brengt. Op de Thaise Tuk Tuk, voorzien van schone uitlaatgassen, rijdt u met uw gezelschap door werkelijk de mooiste plekjes van Brabant en omgeving. De tour voert over rustige boerenweggetjes, door mooie dorpjes en langs authentieke kapelletjes. Onderweg bent u bezig met de tuk slogan tour 2. Hier draait alles om kennis, creativiteit en de juiste navigatie doorgeven aan de chauffeur. Onderweg nuttigt u een consumptie in een Brabantse horecagelegenheid. Een tocht boordevol belevenis en avontuur waar nog lang over gesproken zal worden.

13:45  De inwendige mens (in overleg)
De route zal u weer terugbrengen bij het vertrekpunt, waar er voor u (indien gereserveerd) een lunch gereed staat bestaande uit een heerlijk buffet voorzien van broodjes, zoet- en vleeswaren . Een gekookt eitje, een slaatje, koffie en thee zullen niet ontbreken. Kortom een complete lunch voor ieder wat wils!

14:45  Puzzelrit op de Vertierfiets
U neemt plaats op de vierwielige trapkarren. Elk team ontvangt een routebeschrijving met puzzelopdrachten. Daar u nu met minder snelheid over de weggetjes rijdt is de beleving des te groter. Halverwege de tocht krijgt u bij een horecagelegenheid een consumptie aangeboden en heeft u tijd om met uw gezelschap even te controleren hoe het met meegegeven opdrachten staat. Blijkt tijdens de pauze dat uw team nog wat punten achterloopt dan is er gedurende het tweede deel van de tocht, een prima kans om de achterstand in te halen.

17:00  Prijsuitreiking
Bij het eindpunt wordt het team dat wint onder een daverend applaus gefeliciteerd met de originele Toon Vertier wijn.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet – Barbecue – Diner – Mega Wok

Bij dit 6 uur durend programma is inbegrepen:
– 2 consumpties
– Fotozoektocht op meermansfiets incl. route
– Plaatsnamenrebus
– Instructie gebruik Tuk Tuk
– Tuk Tuk Tour incl. Route
– Tuk Slogan speurtocht
– Prijsuitreiking incl. fles wijn

Optioneel:
– Lunch in overleg
– Consumpties tijdens ontvangst, pauze en prijsuitreiking
– Gebak
– Bitter en/of borrelgarnituur
– Lunch, voor de mogelijkheden klik hier
– Culinaire afsluiting, voor de mogelijkheden klik hier

Bestuurder dient min. 24 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Vul voor meer informatie het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Locatie in Best gelegen tussen Eindhoven en Den Bosch

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!