Congres Energizer op maat met het Jeukwoordenspel XXL

  • GO-Teambuilding
  • 100 - 2500 personen
  • 23363
  • Beschrijving

Betreed de Wondere Wereld van Woorden met Het Jeukwoordenspel XXL! 
Wil je je dag vol energie beginnen of eindigen? Duik dan in de wereld van Het Jeukwoordenspel XXL - een bewezen en verrassende activiteit die draait om communicatie. Binnen 60 minuten laat deze unieke energizer je op een vrolijke manier bewust worden van je communicatie, terwijl het publiek actief betrokken wordt.

Stap binnen in een wereld vol spanning en verrassing, waar de glinsterende gouden Jeukletters al op je wachten bij aankomst. Onze briljante "Jeukwoordenprofessor" betreedt het toneel en neemt je mee op een reis vol herkenbare en humoristische verwijzingen naar jullie thema, de organisatie en de bijeenkomst.

De zaal gonst van opwinding terwijl je meedoet aan de spannende Jeukwoorden Quiz. Vang de catchbox die door de lucht vliegt en raad het mysterieuze Jeukwoord - vaak het meest irritante woord uit jullie eigen organisatietaal. En geloof ons, iemand zal dat Jeukwoord ontdekken!

De Prijs? Een Hoofdpijndossier!
De gelukkige winnaar wordt gehuldigd op het podium en ontvangt een mysterieus cadeau: een Hoofdpijndossier, prachtig verpakt in glinsterend goudpapier! Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook een exemplaar van het boek "#lovemyjob" van de beroemde NRC-columnist Japke-d. Bouma, de bedenker van de term Jeukwoorden. Bereid je voor op een betoverende reis door de wereld van woorden, gelach en verrassingen!

En raad eens? Dit magische avontuur wordt mogelijk gemaakt door GO-Teambuilding - dé experts op het gebied van FUN mét inhoud. Ze bieden niet alleen Het Jeukwoordenspel XXL aan, maar hebben ook andere geweldige opties zoals DISC-Kwiz, Office Olympics en Ticket to Fly - originele spellen waarbij de inhoud nooit uit het oog wordt verloren.

Oprichter Demian Vane zegt het zelf: "Wij zorgen voor een glimlach én topdag. Mag ons enthousiaste team binnenkort ook jouw bedrijf blij maken?" Durf jij de betovering van Het Jeukwoordenspel XXL aan?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Op locatie, door heel Nederland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!