Foute Bingoshow!

  • Uitjesbazen
  • 20 - 2498 personen
  • 10928
  • Beschrijving

Geen zin in een ouderwets avondje Bingo? Met de Foute Bingoshow beleven jullie dé meest humoristische show van Nederland. Met diverse rondes, ludieke praatjes, leuke opdrachten én…schitterende prijzen. Zijn jullie klaar voor een Foute Bingo?

Niet zomaar een Bingo
Spotlights aan, muziekboxen op volume 'gezellig' en microfoon bij de hand. Wij maken Bingo weer vet, hip en cool. Iedere deelnemer wordt betrokken bij dé meest humoristische show van Nederland. Zijn jullie kunstgebitten gepoetst, liggen de kussentjes op de stoelen zacht genoeg en staan de gehoorapparaten aan? Ja? Dan is het tijd voor de Foute Bingoshow!

Knotsgekke rondes en unieke regels
De ballen gaan rollen en de eerste Bingokaarten zijn uitgedeeld. Om het oubollige randje van de Bingo af te halen, voegen we speciale rondes en regels toe. Hiermee is hilariteit gegarandeerd. Blijf koel tijdens de turboronde en swing lekker mee in de dansronde! Dit is hét ideale uitje voor bedrijven, vrienden en familie!

Ga jij ervan door met dé leukste Bingo prijzen?

  • Een gezellige, muzikale avond met leuke attributen en aankleding.
  • Bingomasters in (te) gekke outfits.
  • Voor elke ronde een aparte kaart;
  • Onder andere een turboronde en dansronde;
  • Knotsgekke foute prijzen.

De grappenmaker van de Bingoclub!
Unieke, hilarische rondes komen voorbij, waarbij prijzen gewonnen kunnen worden. Bij elke ronde mag de speler met Bingo een prijs uit de stapel kiezen. Maar pas op: een Foute Bingo wordt natuurlijk afgestraft. Deze Bingo heeft meerdere winnaars. Maak kans op de grootse prijzen of ga er vandoor met de 'Bingoplayer of the year award'! Wie heeft de leukste Bingokreet in huis en scoort hiermee de hoofdprijs? 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs:
vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: vanaf 20 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer de Foute Bingoshow met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

De Foute Bingoshow is te spelen op elke locatie in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Foute Bingo.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!