Bedrijfsuitje aan zee - Choose the good life!

  • Surfana Zandvoort/Bloemendaal
  • 17 - 1000 personen
  • 23111
  • Beschrijving

Marktleider voor strandevenementen langs de Nederlandse kust
Ontstaan vanuit de surfscene en groot geworden met onze toegankelijke, energieke sfeer. Bij Surfana kan je alles even loslaten. Ruimte en vrijheid ervaren om te kunnen verwonderen. Bekijk hieronder de verschillende programma’s.
Spectaculaire strand- en wateractiviteiten combineren we graag met bijzondere clinics waarbij er voor ieder wat wils tussen zit. Check ons aanbod, dan kunnen we daarna jouw unieke programma samenstellen!

Teambuilding, groepsactiviteiten en beachclinics
Samen spelen. Samen beleven..
Dat doen we eigenlijk te weinig toch!? En niets is fijner dan bewegen in de buitenlucht. Ons strand geeft jullie nog een beetje extra zuurstof.

Met 16 verschillende groepsactiviteiten/beachclinics is er voor ieder wat wils. Maak een keuze uit ons grote aanbod bijzondere outdooractiviteiten met allemaal verschillende kenmerken: intensief, ontspannen, educatief, sportief. Samen of alleen, in het water of op het droge.
Golfsurfen, Suppen, Korren, Powerkiten, Pluk Safari, Archery tag, Hoopdance, Yoga, Trampoline springen, Zandsculpturen, Beachvolleybal, Jeux des Boules, Kickboksen, Raften, Salsa, Powerboat varen... Het kan allemaal bij ons op het strand!

Bij onze 4 unieke teambuilding programma’s ben je volledig aangewezen op elkaar. Gezamenlijkheid is key. Zet jullie unieke individuele skills in op het juiste moment en samen zullen jullie zegevieren…
Expeditie Surfana, Beachmasters, Beat the champ en Escape the beach zijn verschillende van vorm, intensiteit en kenmerken dus voor alle soorten groepen hebben we passende uitdagingen.

Kosten en paketten
Naast mensen blij maken op het strand, houden we ook van simpel. Bij ons geen ingewikkelde prijzen maar gewoon een prijs per uur per persoon. Het maakt niet uit wat voor activiteiten jullie doen. Voor grotere groepen maken we samen met jullie een tof keuze programma.

Een volledige dag en nacht
Een bedrijfsuitje is pas compleet met lekker eten en drinken. Daarom werken wij nauw samen met de nabijgelegen strandpaviljoens. Bovendien is het zelfs mogelijk om een overnachting op ons surfcamp toe te voegen aan jullie bedrijfsuitje. Als je meer informatie hierover wilt ontvangen, laat het ons weten in het aanvraagformulier. Zo kunnen we een onvergetelijke ervaring voor jullie samenstellen.


Het is altijd strandweer!
Van al onze activiteiten en evenementen gaat 90% van de activiteiten door zoals gepland. Toch komt het voor dat bepaalde activiteiten uit het programma niet door kunnen gaan. Wij zorgen dan altijd voor een passend alternatief programma waar de zon weer van gaat schijnen. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Surfana beschikt over meerdere locaties in Zandvoort en Vlieland. Deze activiteiten zijn te boeken bij onze locaties Surfana Rapa Nui en Surfana Noosa. Daarnaast is het mogelijk om deze activiteit op te bouwen bij één van de overige strandpaviljoens in de omgeving. Een aansluitende overnachting is mogelijk bij Surfana Bloemendaal.

Wij zijn geopend van April t/m September.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!