Escape the City - Bloedstollende City game!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2499 personen
  • 11001
  • Beschrijving

In het bruisende centrum van de stad razen continu politieauto’s met loeiende sirenes voorbij. Jullie worden aangesproken door de recherche. Wat blijkt? Er is een seriemoordenaar actief. Aan jullie de taak om het mysterie op te lossen voordat de seriemoordenaar ontsnapt uit de stad. Een spannende en uitdagende city game kan beginnen..

Een bloedstollende moordzaak
De recherche maakt bekend dat er 10 moorden gepleegd zijn door een seriemoordenaar. De stad wordt voorlopig afgesloten. Jullie worden opgeroepen om te helpen. Er zijn 10 verdachten aangehouden, maar deze mogen slechts 2 uur vastgehouden worden. De klok tikt af. 

Tijd om op onderzoek uit te gaan
De groep wordt verdeeld in teams. Ieder team krijgt een recherchekoffer vol bewijsmateriaal. Tijd om op onderzoek uit te gaan. In de officiële app-game staan foto’s met een cryptische omschrijving. Deze leiden tot checkpoints in het centrum van de stad. Hebben jullie de juiste checkpoint gevonden? Mooi, dan ontvangen jullie een code voor het oplossen van uitdagende Escape games, raadsels en meer in de recherchekoffer. Stap voor stap komen jullie steeds dichterbij de waarheid!

  • Unieke combinatie van Escape Room en City tour.
  • Inclusief koffer bomvol cryptische aanwijzingen, getuigenverklaringen en alibi’s.
  • Gaandeweg het spel wordt steeds meer duidelijk over de slachtoffers, het moordwapen en het motief. 
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Geschikt voor teams van 4 á 6 personen.

Jullie speurzin en analytisch vermogen worden sterk op de proef gesteld!
Beschikken jullie over een uitmuntende samenwerking? Hebben jullie een analytisch vermogen en voldoende speurzin? Ervaar nu met Escape the City hét bloedstollendste stadsspel van dit moment! Iedere seconde is van belang. Welk team weet als eerste de moordzaak op te lossen?!

Wij kunnen tijdens, voor- en/of achteraf een lunch of diner regelen. Laat het ons gerust weten. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland.
 
Tijdsduur: 2,5 uur.
Prijs: 
vanaf €24,50 p.p.
Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer Escape the City met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

Escape the City is te spelen in elke stad naar keuze in Nederland. Jullie kiezen de locatie, wij komen naar jullie toe!

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Escape the City.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!