Escape Room - De Maffia Gijzeling

  • Uitjesbazen
  • 15 - 2500 personen
  • 11077
  • Beschrijving

Boek met Escape Room - De Maffia Gijzeling dé Escape sensatie van dit moment. Denk jij met jouw gezelschap te kunnen ontsnappen? Wij zijn benieuwd..

Escape Room op locatie naar keuze
Wil jij jouw gezelschap eens echt verrassen? Iedereen zal denken: "Weer zo'n saaie meeting...". Maar niets is minder waar! Jullie worden gegijzeld door de Italiaanse Maffia. De ruimte blijkt ineens een heuse Escape Room te zijn. Kunnen jullie op tijd ontsnappen?! 

Buona Fortuna!
Het is aan jullie om deze Escape Room binnen één uur tijd op te lossen om vrijgelaten te worden. Jullie betreden een ruimte die omgebouwd is tot een Italiaanse maffia setting. Jullie worden pas vrijgelaten als jullie 1.000.000 euro aan cash gevonden hebben. Gaat dit jullie lukken? Buona Fortuna! Oftewel, veel succes!

  • Dé ultieme Escape Room ervaring met toffe attributen en acteurs.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Geschikt voor grote groepen: vanaf 15 tot 1.000 personen.
  • Mogelijk op iedere gewenste locatie.

Wat staat jullie te wachten?
Ons bendelid zal ruim op tijd vertrekken uit Napoli om jullie ruimte om te bouwen tot een heuse Escape Room. Het bendelid is een hele rustige en normale jongen, dus hij zal de ruimte in alle stilte opbouwen zodat niemand door heeft wat er gaande is. De verrassing bij het betreden van de Escape Room zal op deze manier extra groot zijn. Ons Italiaanse bendelid trekt hierna zijn handschoenen uit en zet zijn bivakmuts op. De gijzeling zal starten met een audioboodschap, waarna de Escape Room begint..

Games, raadsels en cryptogrammen
De Escape Room zit bomvol games, raadsels, kluisjes, cryptogrammen en meer. Deze onderdelen zijn enkel op te lossen door een goede collaborazione (samenwerking). Hierdoor is deze Escape Room ideaal als teambuilding activiteit. Het bendelid zorgt voor een gespannen sfeer in de ruimte, waardoor jullie stressbestendigheid direct op de proef wordt gesteld. Lukt het jullie om alle taken goed te verdelen en op tijd te Escapen? Ciao ciao!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Tijdsduur: 1,5 uur.
Prijs: 
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer Escape Room - De Maffia Gijzeling met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

Escape Room - De Maffia Gijzeling is te spelen op elke locatie in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Escape Room op locatie.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!