Escape Room op eigen locatie

  • Uitjesbazen
  • 15 - 2500 personen
  • 11002
  • Beschrijving

Op locatie naar keuze worden jullie gegijzeld door de Italiaanse maffia. Jullie krijgen precies 1 uur de tijd om te ontsnappen. Zijn jullie klaar voor dé ulieme Escape ervaring op jullie eigen locatie? Onze Escape Room op eigen locatie maakt dit mogelijk!

Je collega's compleet verrassen en 'live' overvallen worden tijdens de vergadering? Dat kan!
Bij Uitjesbazen hebben we namelijk een Escape Room ontwikkeld die op elke locatie te spelen is. Bijvoorbeeld jullie kantoor, kantine of een restaurant naar keuze. Met deze Escape ervaring staat spanning en sensatie voorop. Je wordt gegijzeld door de Italiaanse maffia!

Laat je collega’s schrikken!
Jullie beginnen rustig met de vergadering, wanneer er ineens hard op de deur gebonkt wordt... Een overvaller met bivakmuts stormt genadeloos binnen. Jullie worden opgesloten in een ruimte waar een Escape Room opgebouwd is. Het verhaal wordt snel duidelijk… Jullie worden gegijzeld en hebben 1 uur de tijd om één miljoen aan cash te vinden. De tijd tikt voorbij. Lukt het jullie om ongedeerd uit de Escape Room te ontsnappen?

Escape sensatie van dit moment

  • Een Escape Room ervaring met vernieuwde Escape puzzels, toffe attributen en acteurs.
  • Geschikt voor iedere gelegenheid en groepsgrootte.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Mogelijk op eigen locatie in heel Nederland.

De klok tikt...
Onze Escape Room is uitermate geschikt als bedrijfsuitje en teamuitje. Door het oplossen van Escape raadsels, puzzels en verschillende cryptogrammen is samenwerking prioriteit nummer 1. De klok tikt als nooit tevoren..

Zijn jullie stressbestendig, weten jullie de taken juist te verdelen en samen te werken als één team? Vele anderen gingen jullie al voor. Leer elkaar écht kennen en ontsnap binnen één uur. Licht uit, rook aan... NO ESCAPE! Lukt het jullie deze missie tot een succesvol einde te brengen?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Tijdsduur: 1,5 uur.
Prijs: 
€29,50 p.p.
Groepsgrootte: vanaf 15 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer onze Escape Room op eigen locatie met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

De Escape Room is te spelen op elke locatie in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Met 25+ activiteiten is Uitjesbazen dé nummer 1 in bedrijfsuitjes en teamuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie Escape Room op locatie.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!