Bubbelsproeverij - Hoe bubbly is jouw team?

  • Time to Sparkle
  • 10 - 75 personen
  • 22703
  • Beschrijving

‘Deze bubbel is zeer bruisend, jong en fris, gemaakt door een wijnhuis dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan’. Bruisend, jong, fris en innovatief. Aan welke collega moet je dan denken?’

Leer meer over bubbelwijnen van Time to Sparkle door er naar te kijken, luisteren (ja echt, bubbels kun je horen!), ruiken en uiteraard lekker proeven. Ervaar de extra dimensie van de bubbels in het glas en wat dat doet met de smaakbeleving. Geen ingewikkelde vinologenpraat maar een tasting voor iedereen waarbij je sowieso hebt gelachen. Daarnaast benoemen we aan de hand van korte wijnbeschrijvingen de bubbly eigenschappen van jou en je collega’s.

Borrelplanken of bijpassende hapjes en gerechtjes bij de bubbels maken de beleving compleet. Aan het einde weet je gegarandeerd meer over mousserende wijnen én over je collega’s.

Leuk als borrelmoment voordat je ergens gaat eten. Of als afsluitende activiteit van je teamdag.
Iedereen moet kunnen deelnemen aan een bubbelmoment. Dus het is ook mogelijk deze tasting te verzorgen met kwalitatieve alcoholvrije bruisende dranken.

Proeven met de Franse slag
Tijdens vijf proefrondes delen we leuke tips, kennis en weetjes over de Franse crémant, het aantrekkelijke zusje van de champagne, dat volgens dezelfde methode wordt geproduceerd. In no time leer je zo meer over de veelzijdigheid van deze Franse mousserende wijn en over bubbelwijnen in het algemeen. Waar deze vandaan komt, wat je erbij kan eten, over de methode, hoe je proeft, uit welk glas je het beste kan drinken. Samen maak je voor elk glas een proefnotitie.

Aan het einde van elke ronde ontvang je van ons een korte wijnomschrijving. Aan welke collega moet jij denken als je de eigenschappen ziet? Uiteraard houden we het positief en is er geen kaartje met een ‘zure wijn’.

Bubbels proeven met andere relaties of als onderdeel van jouw event...
Door de ongedwongen en interactieve opzet is deze mousserende wijnproeverij uitermate geschikt voor teams en afdelingen. Heeft het gezelschap een andere samenstelling? Of is de bubbelsproeverij bedoeld als onderdeel van een groter event? Geen probleem, dan passen we de inhoud en het programma hierop aan. 

Vooraf vergaderen, workshop of training? Achteraf borrelen of dineren?
Al onze proeftafels kun je voorafgaand aan de tasting afhuren voor een workshop, training of vergadering. Het is ook mogelijk om de huur van een proeftafel te verlengen en nog lekker door te borrelen of te dineren.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

De tasting vindt plaats in een gezellige, ongedwongen huiselijke setting aan één van onze proeftafels in Amsterdam. Heb je zelf een locatie ter beschikking, ook leuk! Dan komen we met de bubbels, het eten en alle benodigdheden jouw kant op. 

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!